Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι καλε για να κανω διαστολη!οι σκαλες βοηθανε:P

χαχαχαχα Δήμητρα πλάκα έχουμε..εγώ έπαιζα με τον άντρα μου στο σπίτι κυνηγητό και ξύλο για πλάκα και μου λεέι η μάνα μου σε βλέπω αύριο να γεννάς!!χαχαχαχαχαχα περιμένω το Σάββατο να μπω στον μήνα μου μπας και δω καμιά άσπρη μέρα και γεννήσω πριν μπω για καισσαρική γιατί βα-ρε-θη-κα και κου-ρα-στη-κα!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rea σκαλες και περπατημα!!το καθισιο δε βοηθαει στην εμπεδωση.η αληθεια ειναι εκει που περπατουσα 2 ωρες τη μερα κ 3 καμια φορα εχει τωρα ενα μηνα που κωλοκαθομαι!!!:tongue:

Holy Diver

rea σκαλες και περπατημα!!το καθισιο δε βοηθαει στην εμπεδωση.η αληθεια ειναι εκει που περπατουσα 2 ωρες τη μερα κ 3 καμια φορα εχει τωρα ενα μηνα που κωλοκαθομαι!!!:tongue:

Αχ ακόμα πάω γραφείο, οπότε ο ποπός έχει γίνει ένα με το καθισμα...

Το απογευματάκι βγαίνω λίγο... Αλλά όχι 3ωρα! μία ωρίτσα... Εκτός Σαββάτου που αλωνίζω όλη τη Κηφισιά...

Τώρα όμως που έμαθα το κόλπο, θα αλωνίζω επί καθημερινής βάσης.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

καποια μου ειπε να κοιμαμαι στα πλαγια για να εμπεδωθει δεν ξερω εαν ισχυει οντως . αλλα εμενα εχει εμπεδωθει για τα καλα

Εγώ κοιμάμαι όπως να'ναι..με τους πόνους που έχω στα κόκκαλα δεν μπορώ να επιλέξω δεξιά, αριστερά η ανάσκελα!:|

MbGIp1.png

καποια μου ειπε να κοιμαμαι στα πλαγια για να εμπεδωθει δεν ξερω εαν ισχυει οντως . αλλα εμενα εχει εμπεδωθει για τα καλα

Άσε, δεν ισχύει...:(

Μονίμως στο πλάι κοιμάμαι...

Τα παιδάκια μου...

περπατας καθολου ??? εγω σαν τρελη δεν καθομαι σε ενα μερος .σπιτι κεντρο γιατρο στο πατρικο μ . ε αυτο του ελειπε ν μην εμπεδωθει . αν και εμενα απο τον 6 μηνα εμπεδωθηκε για τα καλα . τι ν πεις περπατημα υπομονη κ περπατημα

περπατας καθολου ??? εγω σαν τρελη δεν καθομαι σε ενα μερος .σπιτι κεντρο γιατρο στο πατρικο μ . ε αυτο του ελειπε ν μην εμπεδωθει . αν και εμενα απο τον 6 μηνα εμπεδωθηκε για τα καλα . τι ν πεις περπατημα υπομονη κ περπατημα

Μπα... Λίγο, καμιά ώρα το πολύ...

Δουλεύω ακόμα και όλο κάθομαι σε μια καρέκλα...

Το απόγευμα κάτι κάνω...

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Για εμπέδωση του μωρού:

1. Γρήγορο περπάτημα (να λαχανιάσουμε). Άμα κάνουμε και ελαφρύ τροχάδην, πάμε κατευθείαν μαιευτήριο. :rolleyes:

2. Οι σκάλες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα (σε λιγότερο χρόνο). Προσοχή μη καταλήξουμε στο ΚΑΤ αντί για μαιευτήριο.

3. Στάση σκυλάκι με το κεφάλι στο πάτωμα ή στο στρώμα: είμαστε στα 4, με τα πόδια και τους αγκώνες λυγισμένους. Οι ώμοι και το κεφάλι χαμηλά, σχεδόν πάτωμα. Μένουμε σε αυτή τη στάση για 10 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε αρκετές φορές στην ημέρα. Φροντίζουμε να μη μας δει ο σύζυγος και παρεξηγήσει. Αλλά και να παρεξηγήσει, δεν πειράζει. Και έτσι βοηθά.... :oops:

Το εμπεδώσατε κορίτσια?? :mrgreen:

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

κοριτσια μουφα ειναι ολες αυτες οι .. συνταγες

Οσο δουλευα και περπατουσα αναγκαστηκα τουλαχιστον 2 ωρες τη μερα το παιδι ηταν με το κεφαλι πανω

Μολις σταματησα τη δουλεια και πιασα καναπε γυρισε με το κεφαλι κατω και εμπεδωθηκε μια χαρα

Απο τοτε ολο καναπεδατη ειμαι και το μωρο με το κεφαλι κατω

ουτε περπατημα κανω ουτε σκαλες ουτε τιποτα

τυχαια ειναι ολα

κοριτσια μουφα ειναι ολες αυτες οι .. συνταγες

Οσο δουλευα και περπατουσα αναγκαστηκα τουλαχιστον 2 ωρες τη μερα το παιδι ηταν με το κεφαλι πανω

Μολις σταματησα τη δουλεια και πιασα καναπε γυρισε με το κεφαλι κατω και εμπεδωθηκε μια χαρα

Απο τοτε ολο καναπεδατη ειμαι και το μωρο με το κεφαλι κατω

ουτε περπατημα κανω ουτε σκαλες ουτε τιποτα

τυχαια ειναι ολα

κι εγω το ιδιο πιστευω μουφα...εγω περπατα συνεχεια κι απο σκαλες αλλο τιποτα ολο πανω κατω ειμαι λογω σπιτιου και πατρικου, η μανα μου στον 1ο εγω στον 2ο & 3ο και το μωρο δεν εχει εμπεδωθει ακομα...

nikx μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε, παρε το γιατρο σου μηπως πας να σε δει, εχεις μπει και στο μηνα σου, προπαντων μη στεναχωριεσαι ξερω ειναι δυσκολη η κατασταση

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κι εγω το ιδιο πιστευω μουφα...εγω περπατα συνεχεια κι απο σκαλες αλλο τιποτα ολο πανω κατω ειμαι λογω σπιτιου και πατρικου, η μανα μου στον 1ο εγω στον 2ο & 3ο και το μωρο δεν εχει εμπεδωθει ακομα...

nikx μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε, παρε το γιατρο σου μηπως πας να σε δει, εχεις μπει και στο μηνα σου, προπαντων μη στεναχωριεσαι ξερω ειναι δυσκολη η κατασταση

Trianmeli φευγω τώρα για ιασώ και μετά στον γιατρό.Έκανα ξανα εμετό.Ουφ! Αν μπορέσω θα μπω να σας πω τα νέα μου! Ελπίζω να είναι όλα καλά!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...