Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oti na nai ti na po me to petrelaio den nomizo oti einai sosta auta pou kanoun o allos mporei na einai arrostos na exei neogenito mwro i xilia duo ti na pw!!!!! koritsia oi suspaseis pos einai tha katalabw an exw??????anxonomaib

Θα τις καταλάβεις. Είναι πόνος περιόδου στην κοιλιά και στην μέση και πέτρωμα της κοιλιάς!

MbGIp1.png

στην αθηνα τουλαχιστον εχει πολυ καλο καιρο με κοντομανικο κυκλοφορω και ζεσταινομαι αρκετα σημερα, αντε ομως να χειμωνιασει με κουρασε η καλοκαιρια.

nikx για δες στο parents το θεμα "εμετοι ξανα στον 9ο" και παρε και ενα τηλεφωνο το γιατρο σου για καλο και για κακο.

Κοριτσια εγω στη λεκανη ή χαμηλα δεν ποναω αλλα στα πλευρα μου αριστερα υποφερω σημερα εβαλα τα κλαματα απο τον πονο δεν μπορω να σταθω ουτε ορθια ουτε ξαπλωμενη, ειναι ανυποφορο τι να πω πηρα το γιατρο μου λεει ειναι φυσιολογικο, δεν αντεχεται ομως κοριτσια δεν αντεχεται.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

στην αθηνα τουλαχιστον εχει πολυ καλο καιρο με κοντομανικο κυκλοφορω και ζεσταινομαι αρκετα σημερα, αντε ομως να χειμωνιασει με κουρασε η καλοκαιρια.

nikx για δες στο parents το θεμα "εμετοι ξανα στον 9ο" και παρε και ενα τηλεφωνο το γιατρο σου για καλο και για κακο.

Κοριτσια εγω στη λεκανη ή χαμηλα δεν ποναω αλλα στα πλευρα μου αριστερα υποφερω σημερα εβαλα τα κλαματα απο τον πονο δεν μπορω να σταθω ουτε ορθια ουτε ξαπλωμενη, ειναι ανυποφορο τι να πω πηρα το γιατρο μου λεει ειναι φυσιολογικο, δεν αντεχεται ομως κοριτσια δεν αντεχεται.

Trianmeli πήρα χθες τον γιατρό και μου είπε οτι αν ηταν συνεχόμενοι είναι ένδειξη για αρχή τοκετού.:confused: Το βράδυ έκανα πάλι και πριν λίγο πάλι έτοιμη ήμουν.Αλλά έχω την τάση οπότε δεν βλέπω να την γλιτώνω. Θα τον ξαναπάρω αμά κάνω πάλι να μου βρει λύση. Ετοιμή να βάλω τα κλάμματα είμαι. Δεν καταλαβαίνω γενικά τι να με ανησυχεί και τι όχι και αγχώνομαι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ox eleini me tromazei sexo ponous periodou stin koilia kai stin mesi kai kapoies fores pio entones alla petroma stin koilia den exo ti ginetai?????? kai tin deutera pou ekana tokografo edeixne pos den exo syspaseis.....

Xanthi μου όπως είπε και μια κοπέλα την άλλη φορά στο μαιετήριο που ηταν 39&5 μέρες απλά η μήτρα σου κοιμάται ακόμα!

Και εγώ αυτή τη βδομάδα είχα πόνους περιόδου αλλά συσπάσεις δεν έχω καθόλου εδώ και δυο βδομάδες.η δεν είναι έντονες για να τις καταλάβω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ox eleini me tromazei sexo ponous periodou stin koilia kai stin mesi kai kapoies fores pio entones alla petroma stin koilia den exo ti ginetai?????? kai tin deutera pou ekana tokografo edeixne pos den exo syspaseis.....

Μήπως ξεκίνησαν απο χτες? Τι να σου πω...Φαντάομαι οτι πόνους περιόδου θα έχεις κυρίως όταν κουράζεσαι παραπάνω, έτσι δεν είναι?

MbGIp1.png

εγω ειχα συσπασεις . ανα 25 λεπτο και τις δυο φορες μετα τπτ .. και εγω κοριτσια κουραστηκα δεν την παλευω αλλο τι να πω μορε . λιγο εμεινε ακομα και ημερες δεν περνανε

xixiix epese se bathu upno xaxaxa den xero mallon auto pou les mporei na min einai entones pantos edo kai 1 bdomada kai kati autoi oi ponoi periodou afou lew ti egine mou irthe xixiixi to eipa ston giatro kai mou leei apo do kai pera auta tha ta exeis ston 9 eisai mou leei ......alla kai pali otan me pianei lew ti ginete genname??????:shock::shock::shock::shock:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

7. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

13. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

16. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

17. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

ΕΙΔΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...

Άντε άντε να γεννάμε για να παίρνουμε καμιά προαγωγή και οι υπόλοιπες!

Χα, χα! Όταν ζήταγα προαγωγή 3-4 θέσεις ήθελα όχι ημέρες. Η ΠΗΤ μου είναι 17 :D:D όπως είχες βάλει στην αρχή... Βέβαια που ξέρεις... Αν γεννήσω 14 θα είναι ευχής έργο γιατί τότε έχω επέτειο γάμου :P:p

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Αχ, με έχει πιάσει μία ευτυχία με τα γεννητούρια!!!!

Μπορεί το Ηλεκτράκι να μην εμπεδώθηκε ακόμα, αλλά νιώθω πολύ-πολύ στο κλίμα!!!

Εντωμεταξύ είμαι στο γραφείο και όποιος περνάει απ'εξω και με βλέπει θα λέει ότι έχω αποχαζέψει με το χαζοχαρούμενο ύφος....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Σε λίγο θα στοιχηματίζουμε κιόλας....:tongue:

Ναι, για την Δήμητρα παίζετε στοίχημα ήδη! Σοκολατένιο τσουρέκι με γέμιση και επικάλυψη σοκολάτας! χαχαχαχα! Αλλα νομίζω οτι οι περισσότερες πέσαμε έξω, δεν απομείνανε άλλες, εγώ είχα πεί 25 Νοεμβρίου! Τελικά το σοκολατένιο τσουρέκι θα παέι στο στομάχι της Δήμητρας!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...