Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Κατερινάκι μου! Τι κάνεις? Άργησα να δω το μνμ σου γιατί σήμερα έχω δουλίτσες μαζί με τον μπαμπά μας. Κάνουμε γενική κι έχει πλάκα που μπουσουλάει ο μικρός και κυνηγάει τη σκούπα! :lol: Eσένα το αστεράκι σου τι κάνει?

Αγόρι λέω της Μελίνας ότι θα είναι! Λένε ότι αν ο μπαμπάς παχαίνει μαζί με τη μαμά τότε η μαμά περιμένει αγόρι. Ο δικός μας ο μπαμπάς δε παχαίνει αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι και το δικό μας αγόρι! :lol: Αν είναι αγόρι το 1ο... θαρρώ φέρνει αγόρια...

Νεκταρία αφηρημένη είσαι μου φαίνεται. :tongue:Τα τελευταία μηνύματα μόνο διαβάζουμε ε; Το ανακοίνωσα καλέ ότι είναι αγόρι :mrgreen:(εκτός απροόπτου βέβαια). Τον άλλο μήνα θα ξέρουμε 100%. Και είχα δει όνειρο λίγες μέρες πριν πάω στο γιατρό ότι θα είναι αγόρι! Μελλοντολόγος η Μελίνα.:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία αφηρημένη είσαι μου φαίνεται. :tongue:Τα τελευταία μηνύματα μόνο διαβάζουμε ε; Το ανακοίνωσα καλέ ότι είναι αγόρι :mrgreen:(εκτός απροόπτου βέβαια). Τον άλλο μήνα θα ξέρουμε 100%. Και είχα δει όνειρο λίγες μέρες πριν πάω στο γιατρό ότι θα είναι αγόρι! Μελλοντολόγος η Μελίνα.:rolleyes:

Κατά πάσα πιθανότητα έλεγες! :lol: Δεν είναι δα και τα πολλά μνμτα να μην τα διαβάζω κι όλα! :lol: Aπλά έχω πάντα στο μυαλό μου την ιστορία μιας κοπέλας από το πάρεντς που ήταν αγόρι μέχρι που γέννησε! Εκεί της είπαν να σας ζήσει η κόρη κι έπαθε κατάθλιψη η κοπέλα που 9 μήνες μιλούσε στο "αγοράκι" της! :roll:

Κάτσε να γίνει βεβαιότητα η πιθανότητα και μετά το ανακοινώνεις! Αλλά για να λες ότι παχαίνει κι ο μπαμπάς (που είναι και σίγουρη μέθοδος πρόβλεψης, τι να μας πει κι ο υπέρηχος! χαχαχα!!!) είναι σίγουρα αγόρι! Κι εμένα ο μπαμπάς μας στο γιο έκανε κοιλιτσα! :lol: Το θέμα είναι ότι σα να μου φαίνεται ότι ξαναπαχαίνει! :lol:

τι κάνετε κοριτσάρες? σήμερα και εμείς κάνουμε γενική καθαριότητα! αύριο παντρεύεται μια φίλη μου και θα έρθουν 3 άτομα από αθήνα τα οποία θα τ φιλοξενήσουμε εμείς. πιο πολύ δουλειά βέβαια κάνει ο συντροφός μου, ο οποίος μπορεί να μην πήρε κιλά αλλά έχει φουσκώσει! δεν ξέρω ποιός από τους δυο μας έχει την μεγαλύτερη κοιλιά!

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλημέρα Βασιλική! Εσύ να επιβλέπεις και να δίνεις εντολές! Άσε τον μπαμπά να αναλάβει τα οικογενειακά βάρη! Καλά κάνετε κι έχετε φίλους για φιλοξενία. Κι εμείς τα κάναμε αυτά όσο ήμουν έγκυος, μετά θα τα ξεχάσετε. Με ένα μωρό να κάνει "ουά" όλοι προτιμούν να πληρώσουν ξενοδοχείο! :lol:

To μπεμπάκι μου έφαγε σήμερα τα μουτράκια του! Σνιφ! Κι έχει πρηστεί και γίνει κατακόκκινο το φρυδάκι και το ματάκι του. Ελπίζω να μην μπλαβίσει κιόλας! Του έβαλα βιτάμ γιατί δεν είχα βούτυρο... :lol: Kατερινιώ και Κούλα εσείς τι κάνετε σε αντίστοιχες περιπτώσεις?

Την Τρίτη έχω γιατρό κι έχω αγωνία!!!!!!!! Δε νιώθω τπτ... Θα κάνω κι εγώ το Α τεστ. Αχ κάνε να είναι καλά το μωρό...

Εξαφανιζόλ πάλι??!! Που χαθήκατε όλες? Οι νεογκαστρούλες καλά θα κάνετε να γυρνάτε... και να απολαμβάνετε το καλοκαιράκι που έρχεται. Οι μαμάδες με μωρό έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, ούτως ή άλλως. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να μεγαλώνουν οι κοιλίτσες! Γιατρό όπως είπα παραπάνω έχω αύριο...αγωνία μεγάλη. Μόλις γυρίσω θα σας ξαναγράψω. Ο μικρούλης βγάζει δόντια και πονάει το καημενούλι... Βασανίζεται και μας βασανίζει... Πάω να προσπαθήσω να τον κοιμίσω και να κοιμηθώ λίγο! Φιλάκια στα μπεμπάκια!

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα

Εχουμε πιάσει και εμείς τις βόλτες με το μωρό και τον μπαμπά μας. Τουλάχιστον τώρα που είμαι και εγώ καλά και μπορώ και πριν πιάσουν οι πολλές ζέστες κάνουμε αρκετές βόλτες !!! ;):D Σήμερα ευτυχώς ο μπαμπάς μας θα πάει και σήμερα δουλειά και από αύριο θα είναι με άδεια για 10 μέρες !!! :D :D :D Και ελπίζω ότι θα κάνω τα του σπιτιού που θέλω θα επενδύσω ένα τοίχο πέτρα θα το κάναμε από την προηγούμενη βδομάδα αλλά άργησε να έρθει η παραγγελεία με την πέτρα θα βάψουμε και λίγο την κουζίνα το καθιστικό στην κουζίνα βασικά Και να πάμε να πάρουμε τηλεόραση να την βάλουμε στον τοίχο να φύγει η παλιά που παίρνει χώρο γιατί θέλω να αλλάξω την διαρύθμιση του χώρου εκεί. Επίσης τις μέρες που θα είναι με άδεια λογαριάζω να πάμε να κοιτάξουμε και έπιπλα για το σαλόνι βασικά μόνο καθιστικό θέλω αλλά θέλω να πάω να κοιτάξω να πάρω μια ιδέα πόσα κοστίζουν τώρα και που θα βρω όπως τα θέλω γιατί δεν βρήκα καθόλου χρόνο να πάω να κοιτάξω με το μωρό οπόταν ελπίζω ότι τώρα που θα είναι σπίτι και ο σύζυγος θα τα καταφέρουμε.

Και φυσικά θα πηγαίνουμε και πολλές βόλτες και shopping εννοείτε θέλω να πάρω παντελόνια αυτά που είναι καλοκαιρινά λεπτά ξεχνάω πως τα λένε.;) 'Εμαθα ότι έχει το mango και σε ωραία καλοκαιρινά χρώματα και μάλιστα με λάστιχο στην μέση και έχουν 30 ευρώ. Λέω να πάρω 1 να δοκιμάσω και βλέπουμε. Αλήθεια εσάς τα ρούχα τα παλιά σας κάνουν ακόμα ???

Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα που έχω απογευματινό στην δουλειά γιατί μετά αρχίζει το θερινό ωράριο και δεν έχει απογεύματα Ευτυχώς δηλαδή. Μετά ξαναξεκινάνε τον Σεπτέμβριο. :D Ετσι τώρα θα έχω και πιο πολλή χρόνο.

Αντε αύριο θα πάω και εγώ γιατρό βασικά τις τελευτέες μέρες νιώθω ένα βάρος κάτω χαμηλα στην κοιλιά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό και πονάω και λίγο την μέση. Να δούμε αύριο που θα πάω τι θα μου πει. Λέτε να πάρω ακόμα λίγη άδεια να κάνω και τις δουλειές μου που έχω........... :?:-P ???? Αν μου πει οτι χρειάζομαι θα πάρω φυσικά δεν το συζητάω χαχαχα !! Και φυσικά ελπίζω να φανεί και να μου πει και το φύλο γιατί έχω σκάσει από την αγωνία μου !!!!!!!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Νεκταρία περιμένουμε τα νέα σου!Να μάθουμε και φύλο σήμερα...! ;)

Κούλλα και εγώ έχω κάτι πονάκια αυτές τις μέρες αλλά μάλλον μου λέει το μπεμπέ οτι το κουράζω με δουλειές!

Εγώ γιατρό έχω το σάββατο!Δεν περνάνε οι μέρες! ουφ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημερα σας !!!ωραιο το τριημερο !!!

η εγκυμοσυνη μια χαρα...το τριημερο σουπερ ...ηπια και 1 μπυρα τη κυρικαη το βραδυ με κατι μεζεδακια ..και ευθυμησα!!!

μονο που δε θελει κουραση !!!το λεω να το ακουω και εγω ....κανα 2 φορες ζαλιστηκα!!

νεκ .......βιταμ βαζω και εγω !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Εγώ σήμερα πήρα τα αποτελέσματα για το Α τεστ και είναι όλα μια χαρά. :D:D:DΚούλα χαρά στο κουράγιο σου με τόσα τρεξίματα! Νεκταρία μη μας ξεχάσεις!

Βρε κορίτσια, την προηγούμενη βδομάδα είχα αριστερά στην κοιλιά κάτι σαν παλμούς (5-6) και νόμιζα ότι ήταν εντερικά. :confused:Μήπως ήταν το μωρό; Άσχετη είμαι.

Διαφημίσεις

Μελινάκι υπομονή πλησιάζει η μεγάλη μέρα!Μπορεί μέχρι το τέλος της βδομάδας να το νιώσεις! ;) Πήρα τον γιατρό και μου είπε οτι θα τα πούμε το άλλο σάββατο τελικά! :( 2 βδομάδες ακόμα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Άντε ρεεεεεεεεεεε! :(Στην 18η μπήκα. Πότε θα το ακούσω επιτέλους το μωρό μου;:confused:

εγω τη μπεμπα μου ελεγα οτι την ακουσα στη 18η , σαν και εσενα ...αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν εντερο ..τελικα την ακουσα 19 και !!!

βεβαια εσυ ξερεις!!!

τωρα το 2ο..λογικα πιο νωρις περιμενω γυρω στη 17 η

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αφήστε κορίτσια. Με το που ξαπλώνω βάζω το χέρι στην κοιλιά μπας κι αισθανθώ τίποτα και λέω καμιά φορά "χτύπα καλέ την μανούλα" και όχι μόνο αυτό αλλά περιμένω και να απαντήσει με χτύπημα η τρελάρα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Λέτε να χρήζω ψυχιάτρου; :shock::mrgreen::cool:

Καλημέρααα!!!!Επιτέλους κόσμος στο καφέ!!!! :lol:

Φύλο δεν παίζει να μάθω σήμερα με τπτ! Στη β επιπέδου αν το δω αλλιώς δε θα ρωτήσω... Λέμε να μην ρωτήσουμε με τον άντρα μου... ;) Αν και αν είναι αγόρι θα το δω!

Μελίνα ακριβώς 18 εβδομάδων έλεγε το τίκερ μου όταν ένα μεσημέρι που ήμουν στο γραφείο μου και διάβαζα ένιωσα ένα τικ. Σα να με σκούντησε κάποιος απαλά με το δάχτυλο του μέσα στην κοιλιά μου. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν το μωρό. Ήταν Πέμπτη θυμάμαι. Την Κυριακή όπως ήμουν ξαπλωμένη το πρωί και χουζούρευα όχι μόνο ένιωσα αλλά είδα!! Ένιωσα 2-3 απανωτά κλωτσιδάκια και είδα και την κοιλιά σε ένα σημείο να κουνιέται λίγο! Έχω χαλαρό δέρμα και ιστό γιαυτό και κουνήθηκε έτσι! Έβαλα κάτι τσιρίδες ακόμα το θυμάμαι και γελάω! Ήρθε τρέχοντας ο άντρας μου που έπινε καφέ στο σαλόνι κι εγώ τσίριζα "Κλώτσησε!!!! Κλώτσησε!!!" Έβαλε το χέρι του στην κοιλιά μου και μετά από λίγο έδωσε κι άλλη μια κλωτσιά! Χέστηκε ο μπαμπάς από χαρά! Μεγάλη διαφορά σε λίγες μόνο μέρες! Θα το δεις ότι θα το νιώσεις σύντομα! Μέχρι την 20η εβδομάδα το νιώθεις. Εσένα που είναι και αγόρι παίζει να το νιώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιο καθαρά! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...