Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia na sas rwtisw kati..... to brady den antexw allo apo ta kokkala mou stin lekani den mporw na sikotho san kamia gria den antexete auto allo kai oli tin ora toualeta po po po..... alla to allo eseis exete ponous periodou kai na feugoune???? oxi synexeia alla exo pio poli otan koimamai alla suspaseis den kano giati ti endeixi einai auti????tin deytera exo giatro tin deutera tha eimai 37 ebdomadon akribos koritsia mipos na allaxoume tin ΠΗΤ? alla o giatros den mpu eipe tipota apla oti tha einai kata tis 15 me 20 noembri to mwro mallon ti na pw.... peite mou kai esei sta exete auta ta ponakia?

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia na sas rwtisw kati..... to brady den antexw allo apo ta kokkala mou stin lekani den mporw na sikotho san kamia gria den antexete auto allo kai oli tin ora toualeta po po po..... alla to allo eseis exete ponous periodou kai na feugoune???? oxi synexeia alla exo pio poli otan koimamai alla suspaseis den kano giati ti endeixi einai auti????tin deytera exo giatro tin deutera tha eimai 37 ebdomadon akribos koritsia mipos na allaxoume tin ΠΗΤ? alla o giatros den mpu eipe tipota apla oti tha einai kata tis 15 me 20 noembri to mwro mallon ti na pw.... peite mou kai esei sta exete auta ta ponakia?

Mην συζητάς για πόνους στην λεκάνη και κάτω χαμηλά απ την κοιλιά! Ξυπνάω την νύχτα και το σκεύτομαι να πάω τουαλέτα γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ απο το κρεββάτι...:-(

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε! Το βράδυ δεν κοιμήθηκα! Έκανα πάλι εμετό.Και για κανένα δεκάλεπτο ένιωθα να βγαίνει κάθε τόσο κάτι.Χερακι, ποδοράκι θα σας γελάσω! Ψάχνω στο parents να βρω παρόμοιες καταστάσεις και άκρη δεν βγάζω. Ουφ! Θα σηκώσω τη σημαία στο μαιευτήριο μου φαίνεται.Σας έπρηξα το ξέρω.

Xanthi όλες τα ίδια συμπτώματα έχουμε πάνω κάτω πλέον.Και πόνοι περιόδου και μέσης και πολυυυυ τουαλέτα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μελινάκι και κατερίνα να χαίρεστε τα μωράκια σας!γερά και καλότυχα να ναι!

αχ τι καλά σιγά-σιγά γεννάμε.είχα να μπώ από χθες το απόγευμα και η λίστα άλλαξε 2 φορές!χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

εγώ από πόνους κλπ μπορώ να πώ ότι ψιλοσταμάτησαν και σπάνια σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέττα.γενικά περνάω μια καλή φάση αυτόν τον καιρό αν και τα νεύρα δεν λείπουν.από τότε που μου είπε η γιατρός μου οτι μάλλον θα πάρω όλο τον μήνα σταμάτησα και να σκέφτομαι την γέννα και έχω χαλαρώσει πολύ.για να δούμε ελπίζω να συνεχιστεί η καλή διάθεση!;)

ποιά λέτε να έχει σειρά?

μελινάκι και κατερίνα να χαίρεστε τα μωράκια σας!γερά και καλότυχα να ναι!

αχ τι καλά σιγά-σιγά γεννάμε.είχα να μπώ από χθες το απόγευμα και η λίστα άλλαξε 2 φορές!χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

εγώ από πόνους κλπ μπορώ να πώ ότι ψιλοσταμάτησαν και σπάνια σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέττα.γενικά περνάω μια καλή φάση αυτόν τον καιρό αν και τα νεύρα δεν λείπουν.από τότε που μου είπε η γιατρός μου οτι μάλλον θα πάρω όλο τον μήνα σταμάτησα και να σκέφτομαι την γέννα και έχω χαλαρώσει πολύ.για να δούμε ελπίζω να συνεχιστεί η καλή διάθεση!;)

ποιά λέτε να έχει σειρά?

Προβλέπω την Δήμητρα!

MbGIp1.png

koritsia kalorifer anapsate????? edo alexandroupoli brexei trella kai kanei kruo poli simera anpsa ego isa isa na spasei ligo....einai oraia pou brexei ante epitelous ligo xeimonas:D:D:D

Ακόμα εδώ στην πολυκατοικία μας δεν έχουν ανάψει, αλλά είπε η τηλεόραση οτι από σήμερα έρχονται βοριάδες, βροχές και καταιγίδες! Και απ'ότι άκουσα τώρα σταμάτησαν τα βενζινάδικα την διανομή πετρελαίου!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...