Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μακαρι καθε μερα να εχουμε και ενα μωρακι,

και εγω δεν εχω ξανακουσει οτι οι εμετοι ειναι προετοιμασια για γεννα, πρωτη φορα τ΄ ακουω.

Ελενη σε καταλαβαινω ακριβως τα ιδια νιωθω δεν κοιμαμαι τη νυχτα εχω τωρα 2 βδομαδες που πονανε τα κοκκαλα μου και ξυπναω λες και εχω φαει ξυλο, ασε την τουαλετα, δεν μπορω να σηκωθω και καλα μονη μου, πονανε και τα πλευρα μου δεν μπορω να αναπνευσω, δραμα, μονο συσπασεις και πονους περιοδου δεν εχω, περιεργο αυτο δεν ειναι βεβαια το μωρο ακομα λεει ο γιατρος ειναι ψηλα και θα ξαναπαω στις 5/11 να με ξαναδει, τι να δει εγω ετσι κι αλλιως παω με καισαρικη δεν πρεπει να κανονισω ραντεβου τον ρωταω, οχι μου λεει οταν ερθει η ωρα του να βγει θα βγει με καισαρικη, οποτε αργω ακομα και ειλικρινα εχω κουραστει θελω κι εγω να γινω οπως πριν...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

1. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

2. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

8. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

9. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

10. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

11. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

17. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

18. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

mikio τη διορθωσα την ΠΗΤ αντε με το καλο...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κοριτσια μακαρι καθε μερα να εχουμε και ενα μωρακι,

και εγω δεν εχω ξανακουσει οτι οι εμετοι ειναι προετοιμασια για γεννα, πρωτη φορα τ΄ ακουω.

Ελενη σε καταλαβαινω ακριβως τα ιδια νιωθω δεν κοιμαμαι τη νυχτα εχω τωρα 2 βδομαδες που πονανε τα κοκκαλα μου και ξυπναω λες και εχω φαει ξυλο, ασε την τουαλετα, δεν μπορω να σηκωθω και καλα μονη μου, πονανε και τα πλευρα μου δεν μπορω να αναπνευσω, δραμα, μονο συσπασεις και πονους περιοδου δεν εχω, περιεργο αυτο δεν ειναι βεβαια το μωρο ακομα λεει ο γιατρος ειναι ψηλα και θα ξαναπαω στις 5/11 να με ξαναδει, τι να δει εγω ετσι κι αλλιως παω με καισαρικη δεν πρεπει να κανονισω ραντεβου τον ρωταω, οχι μου λεει οταν ερθει η ωρα του να βγει θα βγει με καισαρικη, οποτε αργω ακομα και ειλικρινα εχω κουραστει θελω κι εγω να γινω οπως πριν...

Ευτυχώς που με καταλαβαίνεις....δηλαδή αν ήταν η αγκυμοσύνη 1 μήνας παραπάνω απο την ημέρα που είναι να γεννήσω δεν θα άντεχα!!!:shock: Και μου λέει η μάνα μου, τι θα έκανες δήλαδή αν δεν άντεχες??? Έλα ντε, τι μπορείς να κάνεις? Τίποτα, μόνο να περιμένουμε, τον γαιδαρο τον φάγαμε και την ουρά μαζι, μόνο κάτι τριχούλες μείνανε!!! Έτσι λέω και παρηγοριέμαι! Τα πλευρά μου οχι, δεν πονάνε, αλλά αυτός ο πόνος-πίεση που νιώθω χαμηλά είναι το κάτι άλλο!!!! Λες και θέλει να βγεί η μπέμπα!!! Το Σάββατο μπαίνω στον μήνα μου, θα δείξει!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!

MbGIp1.png

εγω εχω ακομη 2 εβδομαδες κ 6 μερες φιλεναδαααααααααααααα00020473.gif0002031F.gif

sig.asp?img=ad1

Ναι, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι στάνταρ πως θα γεννήσεις ακριβώς στην πητ σου....γ'ιαυτό την λένε ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία τοκετού!!! Μπορεί λίγες μέρες πριν, μπορεί 1-2 μέρες μετά! Και η αδελφή μου ήταν να γεννήσει 30/8 αλλά γέννησε 13 γιατί σπάσανε τα νερά. Και μια συνάδελφος μπήκε στον μήνα της και γέννησε 2 μέρες μετά! Η φιλενάδα μου γέννησε 40 εβδομάδων + 2 ημερών!!! Πάρε παράδειγμα και απο δω την κίσα και την Κατερίνα που η πητ τους ήταν πιο μετά και γεννήσανε νωρίτερα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Ναι, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι στάνταρ πως θα γεννήσεις ακριβώς στην πητ σου....γ'ιαυτό την λένε ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία τοκετού!!! Μπορεί λίγες μέρες πριν, μπορεί 1-2 μέρες μετά! Και η αδελφή μου ήταν να γεννήσει 30/8 αλλά γέννησε 13 γιατί σπάσανε τα νερά. Και μια συνάδελφος μπήκε στον μήνα της και γέννησε 2 μέρες μετά! Η φιλενάδα μου γέννησε 40 εβδομάδων + 2 ημερών!!! Πάρε παράδειγμα και απο δω την κίσα και την Κατερίνα που η πητ τους ήταν πιο μετά και γεννήσανε νωρίτερα!

ετσι ακριβως οπως τα λεει η φροσω ειναι ελενακι, πολλες φιλες μου γεννησανε μια εβδομαδα περιπου αφου ειχαν μπει στο μηνα τους και η κουμπαρα μου 41 εβδ τι να πεις ποτε δεν ξερεις ποτε θα βγει το μωρο, ο θειος μου μου εχει πει οτι το μωρο βγαινει οταν πλεον οι πνευμονες του εχουν ωριμασει τελειως και εκριννουν μια ουσια τωρα ακριβως δεν θυμαμαι που αυτη τροφοδοτει το σωμα και αρχιζουν τα συμπτωματα του τοκετου.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Βλέπω όλες ανυπομονούμε! Κι εγώ περίμενα ότι μόλις μπω στο μήνα μου θα γεννούσα αλλά μάταιες ήταν οι ελπίδες μου! :( Ελπίζω όσες ελπίζετε το ίδιο να σας κάνουν τη χάρη τα μπεμπάκια σας. Βέβαια το σημαντικό είναι να είναι γερά και ας έρθουν όποτε θέλουν!

Έχουμε καμιά άλλη ετοιμόγεννη; Καλομάθαμε με τα χθεσινά!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλημερα κοριτσάρες! Στις 24/10 στις 22:10 γεννήθηκε ο μπεμπούλης μου των 3170 kg. Η γέννα αν και γρήγορη ήταν επεισοδιακή αφού είχε διπλή περιτύλιξη (στον λαιμό και στο πόδι) γι' αυτό και δεν κατέβαινε όσο και να περπατούσα. Τελικά με λίγη βοήθεια από χάρτινη βεντούζα την γλίτωσα την καισαρική αλλά χωρίς επισκληρίδιο ήταν απερίγραπτος ο πόνος. Ξύπνησε ο μικρός. Συνεχίζω αργότερα.

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

7. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

13. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

16. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

17. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

ΕΙΔΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κοριτσάρες! Στις 24/10 στις 22:10 γεννήθηκε ο μπεμπούλης μου των 3170 kg. Η γέννα αν και γρήγορη ήταν επεισοδιακή αφού είχε διπλή περιτύλιξη (στον λαιμό και στο πόδι) γι' αυτό και δεν κατέβαινε όσο και να περπατούσα. Τελικά με λίγη βοήθεια από χάρτινη βεντούζα την γλίτωσα την καισαρική αλλά χωρίς επισκληρίδιο ήταν απερίγραπτος ο πόνος. Ξύπνησε ο μικρός. Συνεχίζω αργότερα.

Μελινα να σας ζησει ο μπεμπης καλοτυχος να ειναι με υγεια και να σας χαριζει μονο ευτυχια, ολα καλα τελικα μπραβο κουκλα μου.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Με το που γεννήθηκε δεν έχουμε χωρίσει αφού τον είχα στο δωμάτιο μου (πολύυυυ κούραση) και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτή η ψυχούλα είναι δημιούργημα δικό μου. Ελπίζω να το συνειδητοποιήσω γρήγορα γιατί έχω μουσκέψει πολλά χαρτομάντηλα. Θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία όταν βρω πως.

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Μελινάκι μου κι ότι θα ρωτούσα σήμερα για εσένα αν έχουν οι κοπέλες κανένα νέο σου!

Να σου ζήσει κούκλα μου ο μπεμπάκος σου! Να είναι γερός και τυχερός και πάντα χαρούμενος με ανθρώπους δίπλα του που να τον αγαπάνε! Έχεις ακόμα να μουσκέψεις πολλά χαρτομάντιλα! Και να ζήσεις υπέροχες στιγμές!!! Να είσαι θετική αυτές τις πρώτες λίγο δύσκολες και κουραστικές μέρες! Με τον καιρό το μωράκι σου θα σε αποζημιώσει για την κούραση και τα ξενύχτια! ;)

Στα κορίτσια που βιάζονται να τελειώσει η εγκυμοσύνη τους...

Αχ εγώ παρόλο που ζορίζομαι πολύ επειδή δεν πρόλαβα να συνέλθω από την 1η εγκυμοσύνη, πονάω παντού, είμαι πτώμα από τα ξενύχτια λόγω κατάστασης και πρώτου μωρού και έχω γίνει μια γουρουνίτσα ΔΕΝ θέλω να τελειώσει ακόμα! Ίσως αυτό να μην το ξαναζήσω ποτέ... κι είναι τόσο όμορφο. Θα σας λείψουν οι κοιλίτσες σας, να το θυμάστε και θα αναζητάτε τις κλωτσιές και την αίσθηση να κινείται το μωρό μέσα σας. Και θα θελήσετε σύντομα να το ξαναζήσετε όσο κι αν σας κουράζει τώρα. Απλά με τις συνθήκες εδώ είναι δύσκολο να το ξαναζήσεις όσες φορές θέλεις... Αν ήταν πιο εύκολα τα πράγματα θα γινόμουν πολύτεκνη!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...