Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να της ζήσει η κοράκλα της!! Μπράβο και στην Κατερίνα! Μήπως ξέρεις λεπτομέρειες? Ήταν στον μήνα της και σπάσανε τα νερά και πήγε με καισσαρική? Βλέπω οτι είχε πητ 11 Νοεμβρίου!

Πήγε σήμερα (37 εβδομάδων και 5 ημερών) με προγραμματισμένη καισαρική επειδή και την 1η της κορούλα την είχε γεννήσει με καισαρική. Η μικρή είναι 3 κιλά και γεννήθηκε στο Μητέρα της Αθήνας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια !

με το καλο ναρθουν τα μπεμπε σας κ να ζησουν τα μωρακια που εκαναν την εμφανιση τους σημερα :tongue:

μπηκα να πω ενα καλησπερα στην φιλη μου την ladycat κ να δω πως τα παει με την κοιλουμπιτσα της

συγγνωμη για την παρεμβαση

γεια σου ριτακι μου μια χαρα παει η κοιλαρα μου σταθερη αξια ουτε συσπασεις ουτε τιποτα 3 νοεμβριου εχω ραντεβου με το γιατρο να του πω τα καθεκαστα να μου πει κ εκεινος την γνωμη κ προχωραμε σταθεραααααααααα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Α και κάτι άλλο! Η ΠΗΤ μου είναι 3/11. Ήθελα καιρό να σας πω να με αλλάξετε καθώς μου την είχε αλλάξει από νωρίς ο ντοκ, απλά στις 4 Νοεμβρίου που μου είχε δώσει στην αρχή κλείνω 10 χρόνια με τον άντρα μου και τη θεωρούσα γουρλίδικη ημερομηνία και δεν μου έκανε καρδιά να την αλλάξω. Άμα αλλάξετε τη λίστα διορθώστε και την ΠΗΤ μου! Ευχαριστώ! ;)

:confused: Εσύ δεν μπήκες στη σειρά Φροσσάκι??? Μόνο εμείς μπήκαμε??? :confused: εγω δεν το εχω ξανα ακούσει οτι οι εμετοί μπορεί και να σημαίνουν οτι πας για γέννα!

εγω εχω ακομη 2 εβδομαδες κ 6 μερες φιλεναδαααααααααααααα00020473.gif0002031F.gif

sig.asp?img=ad1

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!τι εγινε ειχε προβλημα το σαιτ?ποσες γεννησανε?εγω για το κισακι ξερω μονο!εγω τιποτα ακομα:(

καλως την πολυχρονη γεννησε το κισακι μας κ η κατερινα 11

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

γεια σου ριτακι μου μια χαρα παει η κοιλαρα μου σταθερη αξια ουτε συσπασεις ουτε τιποτα 3 νοεμβριου εχω ραντεβου με το γιατρο να του πω τα καθεκαστα να μου πει κ εκεινος την γνωμη κ προχωραμε σταθεραααααααααα

μπραβο κοριτσαρα μου μου αρεσει που εισαι ψυχραιμη ......

κ να σου σου πω κ κατι ????? η μανα φυση ξερει !!!!!!

στα εχω ξαναπει (νομιζω) .........ουτε συσπασεις ουτε πονους τιποτα.

κ εφτασα 41 βδομαδες κ ξαφνικα εγινε το θαυμα κ οοοοοοοοοοοοοολα πηγαν καλα

θα μπαινω να μαθαινω νεακια σου αν δεν ενοχλω κ τις αλλες κοπελες

φιλια στα γατουλια σου :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω!!! πηγα νοσοκομειο προχτες με εντονες συσπασεις.2.30 ξημερωματα.ειχα συσπασεις 2.5 ωρες και ηταν δυνατες.αλλα τιποτα τελικα.μου εβαλε χερι η μαια εκει κ ειπε οτι ειχα διαστολη 2 εκ κ μπορει λεει κ σε 2 ωρες μπορει κ σε 2 μερες.σκατα .2 μερες περασαν αλλα τιποτα.δε θα γεννησω ποτε:(συνεχεια εχω συσπασεις κ πονους περιοδου.αλλα τιποτα:confused::confused::confused:

Holy Diver

μπραβο κοριτσαρα μου μου αρεσει που εισαι ψυχραιμη ......

κ να σου σου πω κ κατι ????? η μανα φυση ξερει !!!!!!

στα εχω ξαναπει (νομιζω) .........ουτε συσπασεις ουτε πονους τιποτα.

κ εφτασα 41 βδομαδες κ ξαφνικα εγινε το θαυμα κ οοοοοοοοοοοοοολα πηγαν καλα

θα μπαινω να μαθαινω νεακια σου αν δεν ενοχλω κ τις αλλες κοπελες

φιλια στα γατουλια σου :tongue:

arxizv na pisteyw οτι τα μωρα που ξεγενναει ο γιατρος μας αργουν να ερθουν αχαχαχχαχαχαχα καλο ε?

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ευχαριστω!!! πηγα νοσοκομειο προχτες με εντονες συσπασεις.2.30 ξημερωματα.ειχα συσπασεις 2.5 ωρες και ηταν δυνατες.αλλα τιποτα τελικα.μου εβαλε χερι η μαια εκει κ ειπε οτι ειχα διαστολη 2 εκ κ μπορει λεει κ σε 2 ωρες μπορει κ σε 2 μερες.σκατα .2 μερες περασαν αλλα τιποτα.δε θα γεννησω ποτε:(συνεχεια εχω συσπασεις κ πονους περιοδου.αλλα τιποτα:confused::confused::confused:

Μαλλον θελει να γεννηθει νοέμβρη η μικρή! Το μηνυμα που σου έστειλα το μεσημέρι το πήρες?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

arxizv na pisteyw οτι τα μωρα που ξεγενναει ο γιατρος μας αργουν να ερθουν αχαχαχχαχαχαχα καλο ε?

να μην σε τρομαξω αλλα κ γω το πιστευω :tongue:

να σου πω κατι ? κ να γεννησεις 41 βδομαδες δεν θα παθεις τιποτα....... στο λεω εκ πειρας !

ολα καλα πηγαν κ φυσιολογικοτατα ........ουτε προκλησεις ουτε καισαρικες ουτε ενεσεις

ολακαλα θα πανε

να συνεχισεις να εισαι ετσι

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Μαλλον θελει να γεννηθει νοέμβρη η μικρή! Το μηνυμα που σου έστειλα το μεσημέρι το πήρες?

το ειχε ο αντρας μου το κινητο στη δουλεια κ ξεχασε να μου το πει:evil: τωρα τον ρωτησα κ το διαβασα!

σε ευχαριστω κοπελα μου :-P

αχ οχι νοεμβριο:confused: μου ρχεται να παω με προκληση αλλα δεν αντεχω να πονεσω πολυ:confused:

Holy Diver

1. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

2. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

8. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

9. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

10. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

11. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

17. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

18. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

να μην σε τρομαξω αλλα κ γω το πιστευω :tongue:

να σου πω κατι ? κ να γεννησεις 41 βδομαδες δεν θα παθεις τιποτα....... στο λεω εκ πειρας !

ολα καλα πηγαν κ φυσιολογικοτατα ........ουτε προκλησεις ουτε καισαρικες ουτε ενεσεις

ολακαλα θα πανε

να συνεχισεις να εισαι ετσι

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

μπα δεν τρομαζω απο την στιγμη που ειναι χαλαρος ο γιατρος εγω δεν εχω κανενα προβλημα φιλησε μου τα ζουζουνια σου

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...