Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συγνωμη που μπαινω σφηνα στο καφε σας ειμαι απο τον γεναρη του 10....κισακι βγηκε η κορακλα ε??και απο δω α σου ζησει κοπελα μου μπραβο μπραβο....η δημητρα οντως εχει χαθει..λετε??στην γιορτη της κι ολας???

επισης διαβαζα παραπανω για μια κοπελα που εχει μεγαλο μωρακι αν δεν υπαρχει προβλημα δεν χρειαζετε να γεννησεις στις 38βδομαδες ανετα μπορεις να τελειωσεις την εγκυμοσυνη σου και να ερθουν ολα φυσιολογικα εμενα η μεγαλη στις 36βδομαδες ηταν 3080 και γεννησα στις 40και βγηκε 3700...τωρα δεν παιρνουν πολυ βαρος μεχρι να γεννηθουν.....με το καλο σε ολες σας....

Κορίτσιαααααααα θέλω να γεννήσω, δεν αντέχω άλλο! Πονάνε τα κόκκαλα μου!!!!!! Δεν αντέχω άλλο αυτήν την αναμονή! Καλά ε?? έτσι και αν είχα ακόμα 1 μήνα δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα! Θέλω να επανέλθει το σώμα μου στα φυσιολογικά του επίπεδααααααα θέλω να απελευθερωθώ!!! Καλά λένε ''καλή λευτεριά''!!!!!!!:roll: 22 μέρες μου φαίνονται ατελείωτες!!!!! Το Σάββατο θα μπω στον μήνα μου.....μήπως σπάσουν τα νερά???:confused:

MbGIp1.png

Κορίτσιαααααααα θέλω να γεννήσω, δεν αντέχω άλλο! Πονάνε τα κόκκαλα μου!!!!!! Δεν αντέχω άλλο αυτήν την αναμονή! Καλά ε?? έτσι και αν είχα ακόμα 1 μήνα δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα! Θέλω να επανέλθει το σώμα μου στα φυσιολογικά του επίπεδααααααα θέλω να απελευθερωθώ!!! Καλά λένε ''καλή λευτεριά''!!!!!!!:roll: 22 μέρες μου φαίνονται ατελείωτες!!!!! Το Σάββατο θα μπω στον μήνα μου.....μήπως σπάσουν τα νερά???:confused:

μαρη τρελλη μην βιαζεσαι απαπαπα λυσσαξες απο το καλοκαιρι κανε υπομονη να με παρεις τηλ μην ξεχασεις θα κανω ζωντανη ανταποκριση απο το Τζανειο με το καφε του νοεμβριου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

χαχαχαχαχαχα αλοίμονο Φροσσάκι σιγά να μην σε ξεχάσω! Θα κάνεις ζωντανή μετάδοση????? Ποιός την χάρη μου βρε! Θα σε πάρω, δεν υπάρχει περίπτωση, να γλυτώσω και απο τους Αλβανούς!!!!:mad: Πότε πας στον γιατρό?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

εγω εχω τοση αγωνια για το μετα τη γεννα που μπορω να πω οτι μαλλον ευχαριστιεμαι αυτες τις τελευταιες μερες

οταν βαζω το χερι μου στην κοιλια και κουνιεται σε κεινο το σημειο τρελλαινομαι

οτι συναισθημα εχω νιωσει δεν συγκρινεται μ αυτο

λιωνω για τον μπεμπη μου και ο καλος μου νομιζω οτι λιγοοοοο ζηλευει:rolleyes:

εγω εχω τοση αγωνια για το μετα τη γεννα που μπορω να πω οτι μαλλον ευχαριστιεμαι αυτες τις τελευταιες μερες

οταν βαζω το χερι μου στην κοιλια και κουνιεται σε κεινο το σημειο τρελλαινομαι

οτι συναισθημα εχω νιωσει δεν συγκρινεται μ αυτο

λιωνω για τον μπεμπη μου και ο καλος μου νομιζω οτι λιγοοοοο ζηλευει:rolleyes:

χαχαχαχα εσύ έχεις αγοράκι γ'ιαυτό ζηλεύει ο καλός σου! Εγώ που έχω κορίτσι θα ζηλεύω τον άντρα μου???? (με την καλη εννοια, μην παρεξηγηθω!αλοίμονο!)

MbGIp1.png

παντα με την καλη εννοια αλλα ναι νομιζω ετσι παει..

λιγο ισως περισσοτερο το χω ακουσει για τις αγορομανες

ηδη εχω αρχισει να λεω οτι καμμια δε θα ναι καλη για το γιο μου:tongue:

Παναγιτσα μου δεν παω καλα

Κορίτσια μόλις έφυγε η κοπελα που μου καθάρισε τα παραθυρα !

Εγώ έκανα ξεσκόνισμα όλο το σπίτι και το σιδέρωμα και τώρα πονάει πολύ η μέση μου αλλά καλά να πάθω αφού τα ήθελα η τρελλή !! :mad:

Τώρα ειπα να ξεκουραστώ και μπήκα να δω τι κάνετε.

Εμένα η μπέμπα ήταν 2600 την περασμένη βδομάδα τώρα δεν ξέρω αύριο θα δούμε !!! Συσπάσεις και πονάκια σήμερα έχουν εξαφανιστεί :mad:

Απόψε θα μαγειρέψω ψάρι τηγανητό και πατάτες jacket ;) Το μεσημέρι δεν είχα φαγητό και έφαγα δημητριακα με γάλα.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

πωπω μην τυχον κ γινεις κακια πεθερα απο εδω θα σε κραζουμε κανονισε αυριο μεθαυριο να μπαινει η νυφη σου κ να λεει τι πεθερα εχει οτι τιποτα αλλο θα την συγονταρουμε ολες μαζι χεχεεχεχεχεεχεεχε00020468.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

προχθες το ειπα ετσι για πλακα μπροστα στην πεθερα μου με τρομερο τουπε και κατινια

"καλε ποια θα ειναι καλη για το γιο μου?? καμμια" και της γυρισε το ματιιιιι

Ο αντρας μου το πιασε το στυλακι κ οταν φυγαν ξεκαρδιστηκαμε στα γελια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια μόλις έφυγε η κοπελα που μου καθάρισε τα παραθυρα !

Εγώ έκανα ξεσκόνισμα όλο το σπίτι και το σιδέρωμα και τώρα πονάει πολύ η μέση μου αλλά καλά να πάθω αφού τα ήθελα η τρελλή !! :mad:

Τώρα ειπα να ξεκουραστώ και μπήκα να δω τι κάνετε.

Εμένα η μπέμπα ήταν 2600 την περασμένη βδομάδα τώρα δεν ξέρω αύριο θα δούμε !!! Συσπάσεις και πονάκια σήμερα έχουν εξαφανιστεί :mad:

Απόψε θα μαγειρέψω ψάρι τηγανητό και πατάτες jacket ;) Το μεσημέρι δεν είχα φαγητό και έφαγα δημητριακα με γάλα.

Κούλα, σε ρωτήσαμε τις προάλλες για το απορρυπαντικό ρούχων που χρησιμοποιείς για το μωρό...αλλά μάλλον δεν το είδες....ποιά μάρκα είπες οτι είναι και που το βρήσκεις?Γιατί οι περισσότερες το ακούσαμε πρώτη φορά!

MbGIp1.png

Κούλα, σε ρωτήσαμε τις προάλλες για το απορρυπαντικό ρούχων που χρησιμοποιείς για το μωρό...αλλά μάλλον δεν το είδες....ποιά μάρκα είπες οτι είναι και που το βρήσκεις?Γιατί οι περισσότερες το ακούσαμε πρώτη φορά!

Συγνώμη δεν το είδα. Είναι το comfort και έχει ένα μικρό παιδάκι πάνω είναι συμπικνωμένο και είναι διάφανες η συσκευασία και το υγρό μέσα άσπρο. Το παίρνω από τα σουπερμαρκετ. Τα πιο πολλά το έχουν όχι ομως όλα !

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...