Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia cthes piga ston giatro to mwraki mou mas to bgazei 36 ebdomadon kai 2900 megalo ti ginetai allazei i πητ?????? den tha mou o afisei poli kata tis 38 bdomades tha mou to parei ean den gennithei os tote kata tis 15 einai megaliiii i zouzouna mou o giaros leei se mia bdomada tha einai 3200 sigoura tora tin deutera tha xanapao anxothika ligo koritsia lete na genniso kata tis 10 noembri apo moni mou???

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η τρίχα είναι ακόμα κάγκελο! :D Ελένη μας εφτιαξες τη μέρα με τα νέα που μας είπες!

ΚΙΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα

Πολύ ευχάριστα τα νέα !!!

Κισα να σου ζήσει και να την χαίρεσε !!! Εύχομαι να είναι πάντα ένα υγιέστατο μωράκι!!

Αντε παίρνουμε και εμείς σειρά τώρα.

Μου έχουν μείνει 9 μέρες και ακόμα δεν λέει να βγει τι γίνεται ??? Αύριο θα πάω γιατρό δεν ξέρω αν θα ελέγξει τράχηλο θα δούμε. Λέτε να γεννήσω Παρασκευή όπως το διαισθάνομαι ???

Δημητρούλα να ζήσεις !!!

Η Μελίνα και η Δήμητρα γέννησαν τελικά ??? Και η Κατα γέννησε ???

Βασιλική με το όνομα δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά μετά που μίλησα και μου είπαν ότι δικαιούμε και τα αρχαία ελληνικά σκέφτομαι μεταξύ αυτών

1. Κυβέλη

2. Κύνθια

3. Υβόννη

4. Σεμέλη

5. Κλαίλια

6. Εμμέλεια

Ο άντρας μου θέλει το Εμμέλεια του αρέσει εγώ πάλυ είμαι μεταξύ και δεν μπορώ να αποφασίσω !!! :mad: Μαρέσουν όλα πολύ

Εσείς τι λέτε πειτε ακόμα μια τελευταία γνώμη αν δεν σας κουράζω για την τελική μου λίστα !!!!

Σήμερα δεν θα πιστέψετε τι έκανα :D Ηρθε η μητέρα μου και με πήρε και πήγαμε σε ένα κατάστημα και είχε στολίσει τα Χριστουγεννιάτικα !!! Σχεδόν όλο το καταστημα ήταν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα. Ηταν πανέμορφα είχα κατενθουσιαστεί !!!!

Γύρευα στεφάνι για την πόρτα μου και τελικά βρήκα ένα τέλειο και το είχε και μισή τιμή.

Επίσης πήρα μια γιρλάντα για να την βάλω πάνω στο τζάκι που δεν είχα.

Και 2 μαξιλαράκια για το παιδικό δωμάτιο το ένα στρογγυλό και το άλλο τετράγωνο ασπρο με ροζ τριαντάφυλλα !!! Και αυτά είχαν μισή τιμή!!! Αααα πήρα και μια μπαλαρινούλα χοντρούλα ήταν πολύ αστεία θα την βάλω και αυτήν στο παιδικό :D

Ευτυχως που πήγα βγήκα και λιγάκι εξω και ξέσκασα!!! :lol:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κισάκι, να σου ζήσει το αστεράκι σου!!! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Πολύ συγκινήθηκα με τα νέα! Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια του Νοεμβρίου!!!

Η Μελίνα τι έγινε; Έχουμε νέα της;

Δημητρούλα χρόνια πολλά!! Με το καλό και η δικιά σου η μπουμπού!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Κισάκι, να σου ζήσει το αστεράκι σου!!! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Πολύ συγκινήθηκα με τα νέα! Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια του Νοεμβρίου!!!

Η Μελίνα τι έγινε; Έχουμε νέα της;

Δημητρούλα χρόνια πολλά!! Με το καλό και η δικιά σου η μπουμπού!

Αχ εδώ είσαι και σε σκεφτόμουν και διαιρωτόμουν αν γέννησες !! Επειδή ήσουν και πρώτη στην λίστα !!! ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Kata και Κούλλα! Αντε σειρά σας! Μέχρι τέλος της βδομάδας να εχετε γεννήσει να παίρνουμε σειρά και οι τελευταιες του μήνα! :tongue:

Αχ μακάρι διότι άρχισα να αγχώνομαι τώρα !!! Και η νεκταρία νομίζω είναι μαζί με μένα για να δούμε ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

koritsia cthes piga ston giatro to mwraki mou mas to bgazei 36 ebdomadon kai 2900 megalo ti ginetai allazei i πητ?????? den tha mou o afisei poli kata tis 38 bdomades tha mou to parei ean den gennithei os tote kata tis 15 einai megaliiii i zouzouna mou o giaros leei se mia bdomada tha einai 3200 sigoura tora tin deutera tha xanapao anxothika ligo koritsia lete na genniso kata tis 10 noembri apo moni mou???

Μην ανησυχείς καθόλου! Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό και η δικιά μου είναι 4 κιλά παρακαλώ!!! Και δεν δείχνει καμία διάθεση να βγει. Αν δεν το αποφασίσει, θα μπω με πρόκληση τη Δευτέρα το πρωί στις 40 εβδομάδες ακριβώς. Αν δεν έχει προβλήματα το παιδί δεν υπάρχει λόγος να σου το πάρει νωρίτερα.

Αχ εδώ είσαι και σε σκεφτόμουν και διαιρωτόμουν αν γέννησες !! Επειδή ήσουν και πρώτη στην λίστα !!! ;)

Μπαααα!! Που τέτοια τύχη; Η μικρή έχει βολευτεί!!! ;)

Μην ανησυχείς καθόλου! Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό και η δικιά μου είναι 4 κιλά παρακαλώ!!! Και δεν δείχνει καμία διάθεση να βγει. Αν δεν το αποφασίσει, θα μπω με πρόκληση τη Δευτέρα το πρωί στις 40 εβδομάδες ακριβώς. Αν δεν έχει προβλήματα το παιδί δεν υπάρχει λόγος να σου το πάρει νωρίτερα.

Μπράβο μωρέ 4 κιλά τα έχω μείνει ελπίζω να μην δυσκολευτείς στην γέννα!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο μωρέ 4 κιλά τα έχω μείνει ελπίζω να μην δυσκολευτείς στην γέννα!!!

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω Κούλα μου! Εσένα το μωράκι σου πόσο είναι;

κούλλα μου,το Υβόννη μου αρέσει πιο πολύ από αυτά της λίστας!μακάρι να πέσεις μέσα για την παρασκευή και να έρθει η μικρή όταν θέλει η μαμά της!

κατα πότε εφτασε 4 κιλά το θηρίο!μην σε ανησυχεί το βάρος.οι γιατροί λένε είναι 4 είτε 3 κιλά δεν παίζει ρόλο στην δυσκολία της γέννας,άλλα παίζουν ρόλο πχ η θέση του μωρού και η προβολή.

ξανθη μου τι πρόβλημα έχεις για τις 10 του Νοέμβρη?

Νεκταρία μου φαίνεται έχεις δίκιο για την Δήμητρα.μπορεί να μην χρειαστεί καν το γιατρό και εκεί που πίνει το καφεδάκι της να το γεννήσει στο τσακ μπαμ!χα!χα!όλα καλά θα πάνε...!λογικά για να λείπει τόσες μέρες μπορεί και να την γέννησε την μπέμπα!

Καλέ xanthi μια χαρά είναι το μωράκι σου, τι αγχώνεσαι? nikx είδες τι ωραία νέα που έχουμε σήμερα?:P Και εγώ κάτι τέτοιο έπαθα την νύχτα που έλαβα το μήνυμα! Κούλα εμένα μου αρέσει περισσότερο το Κλαίλια! Είδες τι ωραία που είναι που μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων?:Pkata με το καλό και εσύ την Δευτέρα! Άντε τυχερή κοντεύεις!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...