Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

Ουφφφφφφφφφ 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΤΙΣ 2.45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΑΒΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!!! ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ!!!! Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ!!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 1.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΤΗΣ 2.860!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ! ΕΙΔΕΣ ΚΙΣΣΑΚΙ?? ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΜΕΛΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!! ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!

MbGIp1.png

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!! 2.860 Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΙΣΣΑΚΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!

MbGIp1.png

Kισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

να μας ζησει η μπεμπα,να ειναι υγιης και καλοτυχη!!!

εγινες μανουλα κισακι!!! τι καλα που ειχες ευκολη γεννα!!! φτου φτου φτου

περιμενουμε τα νεα σου οταν μπορεσεις :D:D:D

Its-A-Girl-Baby-Balloon-Bouquet.jpg

Διαφημίσεις

Kαλημερα Ελενη μου!

Εντελως με αλλη διαθεση! ειχα τοση αγωνια ν ανοιξω τον υπολογιστη να δω τα νεα που παραλιγο να τα κανω πανω μου μια και σημερα εσπασα το ρεκορ των 6 επισκεψεων στην τουαλετα

Kαλημερα Ελενη μου!

Εντελως με αλλη διαθεση! ειχα τοση αγωνια ν ανοιξω τον υπολογιστη να δω τα νεα που παραλιγο να τα κανω πανω μου μια και σημερα εσπασα το ρεκορ των 6 επισκεψεων στην τουαλετα

Εγώ πήρα το μήνυμα απο την κίσα το βράδυ...λέω ποιος είναι τέοια ώρα??? Απο τον δήμο λέω θα είναι για τις εκλογές!:rolleyes: Μιας και στέλνουν τα μηνύματα μέσω υπολογιστών και έρχονται οτι ώρα να'ναι! Και βλέπω το ευχάριστο μήνυμα της φιλενάδας μας! Είχε και καταιγίδες εκείνη την ώρα έξω, που να ξανακοιμηθώ???? Λέω θα πάω στον υπολογιστή να μπω στο καφέ να πω τα ευχάριστα νέα! Μετα δυσκολεύτηκα λίγο να ξανακοιμηθώ! Θα της τηλεφωνήσω σε λίγάκι να δούμε τι κάνει η νέα μανούλα!!!!!!

MbGIp1.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

12. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

15. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

16. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

18.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

19.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

20.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Λογικο,ουτε εγω θα μπορουσα να κοιμηθω στη θεση σου!!!

αχ αχ αχ

ν αρχισουμε να συμπληρωνουμε και τον πινακα με οσες γεννησαν

ναι να την παρεις και να μας γραψεις

ισως μπορεσει να μπει και η κισα απ το κινητο της

λες να προσπαθει να θηλασει τωρα???

Διαφημίσεις

Μανούλες καλημέρα...Αν θέλετε ελάτε να ευχηθείτε και από εδώ για την Kisha μας....Με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=641441#post641441

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ανέβασα την λίστα μας! Όποια κοπέλα θέλει ας συμπληρώσει την ημερομηνία της γέννας και τα κιλά της μπέμπας!:tongue: ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!

MbGIp1.png

Μανούλες καλημέρα...Αν θέλετε ελάτε να ευχηθείτε και από εδώ για την Kisha μας....Με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=641441#post641441

να σαι καλα,ευχαριστουμε!!!

Μίλησα με την κίσα τώρα. Με ρώτησε τι κάνετε και να σας μεταφέρω τα χαιρετίσματά της και με το καλό λέει να πάρουμε σειρά όλες!!:tongue: Δεν έχει ίντερνετ για να μπεί να μας πει τα νέα...Είναι πολύ καλά και οι 2 τους, η κισα (δεν το συζητώ) είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ λόγο υπερέντασης! Ο μπαμπάς είναι χαζομπαμπάς! :tongue: Η μπέμπα είναι πολύ καλή και πολύ γκρινιάρα!:tongue: Ανυπομονεί λέει να της ξαναφέρουν το μωρό κοντά της, την θήλασε κατα τις 6 η ώρα! Εχτες το βράδυ πήγε στην κλινική 8 η ώρα και κατά τις 10 ήρθε η μαία! Της έσπασε τα νερά η μαία και εκείνη την ώρα, είχε αφόρητους πόνους ενώ είχε διαστολή 3. Στις 1 γέννησε...ήταν μπροστά και ο αντρούλης της μέχρι την ώρα που βγήκε το κεφάλι και της είπε ο γιατρός να σου ζήσει η μπέμπα σου! Την ρώτησα πως αισθάνετε και μου είπε πολύ περίεργα, δεν μπορεί να το περιγράψει....:P Μου είπε χαρακτηριστηκά οτι γέννησε ''πατ-κιουτ'' πολύ εύκολα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...