Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι βιαστικο το μωρο θελει αγκαλιτσα απο την μανουλα του χεχεχεχεχεεχεε

Έλα βρε, τι βιαστικό???? Απο την στιγμή που έχεις μπεί στον μήνα σου μια χαρά είναι δεν έχεις πρόβλημα και η κίσα έχει μόνο 9 μέρες!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω μιλησα στο μωρο κ συμφωνησαμε να γεννηθει στην ωρα του δεν εχω τελειωσει ακομη τα ψωνια του καλλυντικα θα παμε να παρουμε αυριο να περασει κ η γιορτη της εκκλησιας που εχουμε γιατι η γιαγια μας εχει τρεχαματα τωρα απο της 13 νοεμβριου κ μετα μπορει να ερθει χεχεχεχεχε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

συνεννοησημο το μωρακι σου, τι αλλο θες

αυτο που εχω καταλαβει παντως βρε κοριτσια ειναι οτι δεν εχει τοσο σημασια ποτε εχει παρει θεση το μωρο και ποσο χαμηλα ειναι οσο εχει ο τραχηλος..

εμενα απο τον 7ο πηρε θεση και ηταν πολυ πολυ χαμηλα, μα πιο χαμηλα δε γινεται, αλλα τιποτα

και ειχα χεστει οτι θα γεννησω 7μηνιτικο

συν το πεσιμο που ειχα και παλι τιποτα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι γίνεται καλέ???!!! Γεννάει και το Κισάκι μας??? Τρομερές εξελίξεις από τη μια στιγμή στην άλλη! :D

Mε το καλό και με έναν πόνο για όλες μας!

Πάντως μην αγχώνεστε όλα τα μωράκια μας ξέρουν πότε θα έρθουν στον κόσμο! Κι εγώ του λέω να περιμένει να τα ετοιμάσω όλα! Και μάλλον με ακούει.

Για τη γέννα της Κατερίνας11 αύριο και τη δικιά μου (η οποία μάλλον θα είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη-Τετάρτη) θα ανοικτεί θέμα από μια φίλη του καφέ Αυγούστου στις "Ευχές-Νεογέννητα και Εγκυμοσύνες" οπότε ούτως ή άλλως θα το μάθετε.

Αλλά ειδικά για εμένα επειδή λογικά θα πάω με πρόκληση θα μπω να σας χαιρετήσω και μετά θα πάω να γεννήσω! :tongue:

Ανυπομονώ να γυρίσουν τα κοριτσάκια μας να μας πουν εντυπώσεις από τη γέννα κι από τα μωράκια τους! Τρέλα είναι κορίτσια!!! Αχ τι ωραία πράγματα που σας περιμένουν!!! Ετοιμαστείτεεεε!!!!!:D

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι γίνεται καλέ???!!! Γεννάει και το Κισάκι μας??? Τρομερές εξελίξεις από τη μια στιγμή στην άλλη! :D

Mε το καλό και με έναν πόνο για όλες μας!

Πάντως μην αγχώνεστε όλα τα μωράκια μας ξέρουν πότε θα έρθουν στον κόσμο! Κι εγώ του λέω να περιμένει να τα ετοιμάσω όλα! Και μάλλον με ακούει.

Για τη γέννα της Κατερίνας11 αύριο και τη δικιά μου (η οποία μάλλον θα είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη-Τετάρτη) θα ανοικτεί θέμα από μια φίλη του καφέ Αυγούστου στις "Ευχές-Νεογέννητα και Εγκυμοσύνες" οπότε ούτως ή άλλως θα το μάθετε.

Αλλά ειδικά για εμένα επειδή λογικά θα πάω με πρόκληση θα μπω να σας χαιρετήσω και μετά θα πάω να γεννήσω! :tongue:

Ανυπομονώ να γυρίσουν τα κοριτσάκια μας να μας πουν εντυπώσεις από τη γέννα κι από τα μωράκια τους! Τρέλα είναι κορίτσια!!! Αχ τι ωραία πράγματα που σας περιμένουν!!! Ετοιμαστείτεεεε!!!!!:D

Με το καλό και εσύ mikio όταν έρθει η ώρα σου φυσικά! Και εγώ προφανώς θα σας χαιρετήσω πριν πάω!

MbGIp1.png

Ξαναπήρα την κίσα και δεν απαντάει...μάλλον ε-ε-έρχετε το κοριτσάκι της! Τώρα δεν την ξαναπέρνω, πήγε 10 παρά η ώρα!

Eγώ σας λέω ότι σπρώχνει τέτοια ώρα! :lol: Οπότε πού να σηκώνει τηλέφωνα!:tongue:

Αύριο θα ακούτε και "ουααα" backround στο τηλεφώνημα! ;)

Διαφημίσεις

Eγώ σας λέω ότι σπρώχνει τέτοια ώρα! :lol: Οπότε πού να σηκώνει τηλέφωνα!:tongue:

Αύριο θα ακούτε και "ουααα" backround στο τηλεφώνημα! ;)

Μακάρι, όλα καλά να της πάνε! Τα ουαααα θα είναι ευχάριστα!:tongue:

MbGIp1.png

γμτ βαριεμαι εχει κ τον γιωργακι η τηλεοραση με υπνωτιζει αυτο το παιδι νιωθω τα βλεφαρα μου να βαραινουν

Έτσι και αλλιώς υπνωτισμένος είναι ο ηλίθιος!:mad: Κοιμάτε όρθιος!

MbGIp1.png

γμτ βαριεμαι εχει κ τον γιωργακι η τηλεοραση με υπνωτιζει αυτο το παιδι νιωθω τα βλεφαρα μου να βαραινουν

O άντρας μου πάντως ροχαλίζει στον καναπέ! :lol::lol:

Πέσε την κι εσύ καλέ τώρα που μπορείς! Να φορτίσεις μπαταρίες! ;)

εμενα καταφερε να με κοιμησει και με ξυπνησε ο καλος μου να παω στο κρεβατακι μου

καληνυχτα κοριτσια

ο καλος Θεουλης να βοηθησει την κισα και ολες μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...