Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηγα σε αυτον τον γιατρο και στη 1η εγκυμοσυνη ..και επειδη ειχα κατι χαζοπροβληματακια ..συνεχισα ..

τωρα επειδη ειναι τοσο κοντα και η 2η εγκυμοσυνη..φοβαμαι να παω αλλου για καισαρικη !!φαντασου 2η καισαρικη σε 14 μηνες !!!αλλα ειναι πολλα τα λεφτα το ξερω!!!

αν πηγαινα σε δημοσιο νοσοκομειο , τα μισα ηθελα ...

απλα επειδη δεν μπορω να λειπω και συχνα απο τη δουλεια εδω , ο ιδιωτικος γιατρος εξυπηρετει αφου μεσα στα 80 ευρω μου κανει και υπερηχο!!

στο ελενας που γεννησε η κουμπαρα μου πηγαινε να δει μονο το γιατρο ..της εδωσε και ενα φακελακι οταν γεννησε και με 500 ευρω πηρε και σουιτα ..και πληρωνε εξω υπερηχο και εξετασεις μονο

εγω στο μητερα με 3000 χιλιαρικα 3κλινο !!και αλλα 3000 ο γιατρος για την καισαρικη

χαλαλι!!!μονο ετσι μπορω να το σκεφτομαι ..και ας ειναι τα τελευταια που δινω σε γιατρους

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα μόλις έκανα το PAP-A μου έκοψε τα utrogestan και το φυλλικό οξύ και άρχισα και ασβέστιο 500mg ημερισίως και σίδηρο μαζί με φυλλικό σε αμπούλες πρωί και βράδυ. αν και τρώω πολλά γαλακτοκομικά μάλλον θέλει να είναι σίγουρος...

εγω το φιλισιν , το παιρνω μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης ...

και εχω ξεκινησει ασβεστιο και σιδηρο, κανα μηνα τωρα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα συνεγκυούλες μου! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό και ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μου (κατά πάσα πιθανότητα) είναι πολύ καλά, η πίεση επίσης. Είναι 177 γραμμάρια:D και είχε το ένα δάκτυλο στο στόμα και με το άλλο χέρι κρατούσε το κεφάλι του (στοχαστής θα βγει):D:D:D. Ο γιατρός είπε ότι ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια. Τι σημαίνει αυτό;

Καλησπέρα συνεγκυούλες μου! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό και ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μου (κατά πάσα πιθανότητα) είναι πολύ καλά, η πίεση επίσης. Είναι 177 γραμμάρια:D και είχε το ένα δάκτυλο στο στόμα και με το άλλο χέρι κρατούσε το κεφάλι του (στοχαστής θα βγει):D:D:D. Ο γιατρός είπε ότι ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια. Τι σημαίνει αυτό;

Χαχα! Μ'άρεσε ο τρόπος που ανακοίνωσες το φύλο! :D Αχ,τι ωραία!αντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας Ναι αντε και εγώ αγωνιώ να μάθω το φύλο

μια μια να παίρνει σειρά. Νομιζω εγώ θα είμαι η τελευταία που θα το μάθω :mad: Εκτος του ότι το ραντεβού μου είναι στις 26 την Τετάρτη το μηχάνημα το συγκεκριμένο δεν είναι και πολύ καλο για τέτοιες λεπτομέρεις :evil: Μεχρι την τετάρτη που θα πάω θα κλείσω 4 μηνών και ελπίζω να τα καταφέρει να μου πει! Εγώ νομίζω όπως με βλέπω τέλος Ιουνιου θα μου πουν με σιγουριά εκεί που θα μου κάνει την Β επιπέδου. Και ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί θα σκάσω.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Βασιλική βάλε και εσύ κανένα τικεράκι να βλέπουμε πόσο βδομάδων είσαι γιατί δεν θυμόμαστε για όλες ενώ όταν είναι το τικεράκι είναι πολύ βοηθητικό :D

Εγώ είχα τα 2 τικεράκια και για κάποιο λόγο μου τα έφυγε δεν ξέρω τι έπαθε και έκατσα και τα ξαναέβαλα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα σας !!! εμενα το ΚΟΡΙΤΣΙ μου ( αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρο) ειναι 104 γρ...και μας χαμογελαγε σε ολο τον υπερηχο ,,και εβαλε και το χερι του στο στομα .

το συγκρινω με τους υπερηχους στης χριστινας μου , αυτο το μωρακι φαινεται πολυ πιο ζωηρο ....

αλλες μερτησεις δε θυμαμαι να σας πω γιατι γυρισα λιγο κουδουνι απο το γιατρο

ξεκιναω μισο χαπι θυρεοειδη γιατι ειναι λιγο εκτος οριων οι εξετασεις μου .και τον αλλο μηνα παμε για γενικες και ενα ζαχαρακι με 50 μλ γλυκοζης (μπλιαχ) κατα τ'αλλα μια χαρα, 2μιση κιλα εχω παρει ...και ολα απανε καλα

αμελα , για το χαμηλο πλακουντα μη σηκωνεις βαρη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!

Κούλλα είμαι μετά απο σένα εγώ! Οπότε θα μάθουμε και τα δικά σου νέα νωρίτερα. Δεν περνάει ο καιρός να πάω στο γιατρό.Θα πάω να κλέψω κανένα μηχάνημα για να το εχω στο σπίτι μου φαίνεται.Θα το επιστρέψω μόλις αρχίσει τις κλωτσιές! :P

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα!!! απεργούμε σήμερα? σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας βρε κορίτσια? εγώ τώρα ετοιμάζομαι να πάω στην πορεία, αλλά πριν φύγω είπα να δω τι κάνετε.

τώρα, όσων αφορά τη θέση του πλακόυντα, αυτή έχει έναν ας το πούμε ''κανόνα''. όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά αν και σχετικό είναι. δηλάδη αν ο πλακόυντας έχει αναπτύχθει πολύ κοντά στον τράχηλο ή χειρότερα πάνω σε αυτόν, το πρόβλημα δημιουργείται κατά τον τοκετό ,γιατί δεν αφήνει τον τράχηλο να διασταλεί φυσιολογικά ή εμποδίζει την κάθοδο του εμβρύου. και για να μην σε τρομάζω άδικα, η χειρότερη των περιπτώσεων αντιμετωπίζεται με μια απλή καισαρικούλα!στην περίπτωση σου όμως αμφιβάλω ότι είναι τόσο χαμηλά.Απλά είναι η τακτική των γιατρών που έχουν την τάση να σε πανικοβάλουν και για τα απλά πράγματα.

όσων αφορά το τικεράκι, μπορεί να σας απαντώ μετα λίγα που ξέρω αλλά με τους υπολογιστές είμαι άσχετη! ντρέπομαι να το πώ αλλά όσο κι αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έψαξα κι εγώ λίγο στο νετ και είδα ότι μπορεί ν' ανέβει ο πλακούντας. :cool:

Όσο για τα κιλά... 3,4 έχω πάρει. :roll:Καλά είμαι είπε ο γιατρός αλλά άκουσον άκουσον την είπε στον άντρα μου "εσύ πόσα έχεις πάρει; καμιά δεκαριά;" :lol:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εσάς παχύνανε οι άντρες σας;

Γεια σου Κατερινάκι μου! Τι κάνεις? Άργησα να δω το μνμ σου γιατί σήμερα έχω δουλίτσες μαζί με τον μπαμπά μας. Κάνουμε γενική κι έχει πλάκα που μπουσουλάει ο μικρός και κυνηγάει τη σκούπα! :lol: Eσένα το αστεράκι σου τι κάνει?

Αγόρι λέω της Μελίνας ότι θα είναι! Λένε ότι αν ο μπαμπάς παχαίνει μαζί με τη μαμά τότε η μαμά περιμένει αγόρι. Ο δικός μας ο μπαμπάς δε παχαίνει αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι και το δικό μας αγόρι! :lol: Αν είναι αγόρι το 1ο... θαρρώ φέρνει αγόρια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...