Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

Από τα 43 έως τα 44 δεν καταφέραμε να βάλουμε τα έμβρυα. Αρχικά έκανα υστεροσκοπηση και άφησα 1 μήνα να περάσει. Μετά ειτε δεν προχωρούσαμε λόγω κύστης είτε δεν παχαινε το ενδομήτριο. Κάποια στιγμή λέω σταματάω για λίγους μήνες, πλησίαζε και το καλοκαίρι και δεν ήθελα να κλειστώ σπίτι καλοκαίριατικα. Πήγα γυμναστήριο, έπαιρνα ω3 και προβιοτικα από μόνη μου. Έβγαλα για λίγο το κεφάλαιο εξωσωματική από τη ζωή μου. Όσοι με είδαν το καλοκαίρι κατάλαβαν αμέσως πόσο είχα ανανεωθεί και σωματικά και ψυχολογικά. Ξεκίνησαν λοιπον τα σχολεία και λέω τώρα που χειμωνιάζει ας ξεκινήσουμε. Είχα ζητήσει και στο γιατρό σε κάθε περίπτωση να κάνουμε και prp ενδομητριου για να μην έχω το "αν" στο μυαλό μου. Κι έτσι και έγιναν τα πράγματα. Ακόμη κι όταν πίστεψα ότι βίωνα αποβολή, ευχαρίστησα το γιατρό μου που κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε. Κορίτσια μου ποτέ μην το βάλετε κάτω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες που περιμένατε μαζί μου με αγωνία για το αποτέλεσμα, που χάρηκατε σα να με γνωρίζετε! Πάμε τώρα βήμα βήμα να συνεχίσουμε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι αντιεπαγγελματιες που ειναι ομως..

αντι να μου πουν οτι δεν εχουν αυτοι, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο αλλα μονο γαζες..

τι να πω

Ε ναι, για να αναγκαστείς να πάρεις γάζες απο αυτούς και να μην πας αλλού για βαμβάκι και δεν πουλήσουν!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι αντιεπαγγελματιες που ειναι ομως..

αντι να μου πουν οτι δεν εχουν αυτοι, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο αλλα μονο γαζες..

τι να πω

παντως και οι γαζες κανουν, ετσι ειμαι κι εγω και τα ψαχνω ολα και θελω να τα παρω ολα, σκεφτομαι ομως μηπως ειμαι υπερβολικη δεν ξερω τι να πω, παλια δεν ειχαν τιποτα απο ολα αυτα τωρα πως γιναμε ετσι, αυτα σκεφτομαι ενταξει ειπαμε οχι και στο αλλο ακρο, αλλα μηπως ολα αυτα που διαβαζουμε και συμβουλευουν γινονται για τις πωλησεις και οχι γιατι πραγματικα χρειαζονται?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

παντως και οι γαζες κανουν, ετσι ειμαι κι εγω και τα ψαχνω ολα και θελω να τα παρω ολα, σκεφτομαι ομως μηπως ειμαι υπερβολικη δεν ξερω τι να πω, παλια δεν ειχαν τιποτα απο ολα αυτα τωρα πως γιναμε ετσι, αυτα σκεφτομαι ενταξει ειπαμε οχι και στο αλλο ακρο, αλλα μηπως ολα αυτα που διαβαζουμε και συμβουλευουν γινονται για τις πωλησεις και οχι γιατι πραγματικα χρειαζονται?

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο, οτι το έχουν παρακάνει...πολλά έχουν βγάλει μόνο και μόνο για πωλήσεις και είναι περιττά!

MbGIp1.png

ακριβως. στηριζονται στο γεγονος του οτι φυσικα ολες μας θελουμε το καλυτερο για τα μωρα μας και στις ενοχες που μπορει να νιωσουμε αν κατι δεν παει καλα επειδη δεν αγορασαμε το καλυτερο

εμενα η μανα μου κοριτσια το μπιμπερο του γαλατος το επλενε με καυτο νερο.ουτε καν βρασιμο κατσαρολα.τι επαθα?? τιποτα

και ποσα αλλα παραδειγματα

η μανα μου τα εχει δει ολα η καημενη δε μου λεει τιποτα πια

γεια σας κοριτσάρες!πολύ κίνηση σήμερα στο καφε!μόλις γύρισα από το γιατρό.όλα καλά με το μωρό.βέβαια είναι ακόμα ψηλά και μάλλον θα πάρω όλο μου το μήνα ίσως και λίγο παραπάνω μου είπε.μακάρι να βγεί τοξοτάκι σαν τη μαμά της!μια την έβγαλε 3600,μια 2500 και τελικά 2600.οτι να ναι ήταν οι μετρήσεις αφου πριν 15 μέρες ήταν 2500!εγώ πήρα 11 κιλά μεχρι τώρα και χάρηκα τόσο πολύ που γύρισα σπίτι και έφαγα ότι βρήκα μπροστά μου...η γουρούνα.

και εγώ λατρέυω τον τραχανά,αλλά μόνο τον γλυκό.είναι οτι πρέπει γαι τον χειμώνα!το βαμβάκι δεν είναι απαραίτητο να είναι αποστειρωμένο γιατί με το που θα το ανοίξετε το κουτί μετά θα πάψει να είναι!!!μόνο οι γάζες είναι αποστειρωμένες γιατί είναι σε ''ατομικές''συσκευασίες.όλα τα βαμβάκια που πωλούνται στα φαρμακεία είναι στείρα.όλα τα υπόλοιπα είναι για να πουλάνε.

κισάκι και νεκταρία καλά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

αυτη ομως η φοβια και η ...ξερολιαση που εχουν οι καινουριες μανες μεταφερεται παντα απο γενια σε γενια και απο μανα σε κορη

Η μανα μου με τη σειρα της ελεγε στη γιαγια μου η οποια γεννησε και μεγαλωσε 9 παιδια " τι ξερεις εσυ " οταν εκανε αυτα που εκανε σε μενα και στον αδερφο μου

να σαι ακαλ βασιλικη μου!κοριτσια παω να αετοιμαστω γιατιθ α παω μ ετ αποδια!φιλακαι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αυτη ομως η φοβια και η ...ξερολιαση που εχουν οι καινουριες μανες μεταφερεται παντα απο γενια σε γενια και απο μανα σε κορη

Η μανα μου με τη σειρα της ελεγε στη γιαγια μου η οποια γεννησε και μεγαλωσε 9 παιδια " τι ξερεις εσυ " οταν εκανε αυτα που εκανε σε μενα και στον αδερφο μου

εχεις δικιο κι εμενα η μητερα μου με λεει υπερβολικη σε ολα ισως τελικα να εχει δικιο, αλλα το παραδεχομαι δεν το παραδεχομαι, τωρα θελω να παω να παρω τα καλλυντικα του μωρου και το ψαχνω 2 εβδομαδες, κι ακομα δεν εχω καταληξει τι ακριβως να παρω,

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εχεις δικιο κι εμενα η μητερα μου με λεει υπερβολικη σε ολα ισως τελικα να εχει δικιο, αλλα το παραδεχομαι δεν το παραδεχομαι, τωρα θελω να παω να παρω τα καλλυντικα του μωρου και το ψαχνω 2 εβδομαδες, κι ακομα δεν εχω καταληξει τι ακριβως να παρω,

τα frezyderm και τα weleda μου τα συστησαν ολοι ως τα καλυτερα

και τα proderm επισης, μην προβληματιζεσαι γι αυτα

Βασιλικη ωραια νεα! τα Τοξοτακια ειναι απαιχτα

χαρουμενα και αισιοδοξα

τα frezyderm και τα weleda μου τα συστησαν ολοι ως τα καλυτερα

και τα proderm επισης, μην προβληματιζεσαι γι αυτα

Βασιλικη ωραια νεα! τα Τοξοτακια ειναι απαιχτα

χαρουμενα και αισιοδοξα

ευχαριστω πολυ να σαι καλα το εψαξα κι εγω και σ΄ αυτα τα δυο ειμαι αναμεσα εγω βεβαια χρησιμοποιω προδερμ και ειμαι ευχαριστημενη. Ε! που θα παει θα καταληξω και θα παω να τα παρω απλα ειναι κι ολα τα μικροπραγματακια, για τη μυτη, θερμομετρο, για τον αφαλο κτλ.

Αλλαξω θεμα τωρα εδω κι ενα μηνα υποφερω το εχω ξαναπει ποναω αριστερα κατω απο το στηθος προς τα πλευρα ο γιατρος μου λεει οτι μεγαλωνει η κοιλια μου ειναι και το μωρο ψηλα εγω ομως δεν μπορω να κατσω, να ξαπλωσω να κινηθω ποναωωωωωω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ποναω απλα εχω ενοχληση κατω απο το στηθος και δεξια.

ο γιατρος ειπε οτι ειναι τα ποδαρακια του εκει και σπρωχνει χολη συκωτι

να ναι καλα το αγγελουδι μου οτι βρει σπρωχνει χαχα

κατά μάνα κατά κόρη που λένε.η πλάκα είναι οτι τοξότης είναι τόσο η μαμά μου όσο και εγώ και παρόλο που τσακωνόμαστε συνέχεια ελπίζω και η κόρη μου να βγεί τοξότης!μελίνα μου όπως ακριβώς τα λέει ο γιατρός σου είναι.μπορεί να σε κλωτσάει στα πλευρά ,αλλά και επειδή η μήτρα μεγαλώνει τόσο πολύ σπρώχνει και το διαφραγμα προς τα πάνω και οι πνευμονες μένουν χωρίς πολύ χώρο,έτσι τα πλευρά αναγκάζονται να ''ανοίξουν''και για αυτό σε πονάνε...σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα γιατί θα κατέβει το μωρό και θα πονάς λιγότερο στα πλευρά.θα πονάς όμως περισσότερο στην λεκάνη...αχ τι τραβάμε για αυτά τα παιδάκια!:rolleyes:

...αχ τι τραβάμε για αυτά τα παιδάκια!:rolleyes:

πες τα βασιλικη πες τα τι τραβαμε...

κι εμενα μου αρεσουν τα τοξοτακια, ειναι απαιχτα παιδια και η κουμπαρα μου τοξοτακι ειναι, εγω θελω ομως ο μπεμπης μου να βγει σκορπιος σαν τη μαμα του.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεια σας κορίτσια κίνηση βλέπω σήμερα

Εγώ εκανα χοιρινό κρασάτο σήμερα με πατάτες αλλά μιας και μου θυμίσατε τον τραχανά λέω να τον κάνω αυτές τις μέρες τον φτίαχνει η πεθερά μου :wink:

Εγώ νιώθω πολύ βάρος από κάτω δεν ξέρω που με πατάει αλλά νομίζω ότι θα κάνω τσισα πάνω μου τι σημαίνει αυτό καλό είναι ?????

Πονάκια λίγα είχα σήμερα συσπάσεις καθόλου. Αρχισα να βαριέμαι τώρα και να θέλω να γεννήσω.

Δεν βρίσκω την ίσια μου ύπνος δεν με πιάνει έχω πονοκέφαλο τώρα :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

τελικά με τα ζώδια είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον καθένα.αν γνωρίσεις κάποιον που ταιριάζετε και τον εκτιμάς,εκτιμάς το ζωδιό του αλλά και το αντίθετο...πάντως το άγνωστο σίγουρα σε ''φοβίζει''!

κούλλα μου ρωτάς εμάς που δεν ξέρουμε που παν τα τέσσερα!!!?:confused:λογικό μου φαίνεται να νιώθεις έτσι μια και κόντεβεις να γεννήσεις.με το όνομα τι αποφασίσατε τελικά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...