Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι δοξα τω Θεο!πηγε και δουλεια σ εευχαρσιτω πολυεσυ θ αερθεις ν αοτν παρει ςεισαι κοντα!!!!!χειροποοιοητος !!!!

και γω χειροποιητο εχω κουκλι, απ τα Σερρας!!

και χω και βιολογικο,γλυκο κ ξυνο

ο χειροποιητος της θειας μου ομως ειναι απαιχτος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο κισάκι! Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ, περιμένω απο σήμερα να μου έρθει τραχανάς απο Κομμωτηνή με κούριερ αλλά ακόμα δεν ήρθε!:-(

βλεπω πως ολες εχουμε τους ...σπονσορες μας!!! :tongue::tongue::tongue:

βλεπω πως ολες εχουμε τους ...σπονσορες μας!!! :tongue::tongue::tongue:

Εεεεε λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποιον! Η μάνα μου είναι απο Σέρρες, εσύ ποιόν έχεις απο εκεί??? Πέρισυ τον Αύγουστο και τα Χριστούγεννα εκεί ήμουν διακοπές!

MbGIp1.png

Εεεεε λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποιον! Η μάνα μου είναι απο Σέρρες, εσύ ποιόν έχεις απο εκεί??? Πέρισυ τον Αύγουστο και τα Χριστούγεννα εκεί ήμουν διακοπές!

τη μανα μου και γω, Σερραια ονομα και πραμα!!

Διαφημίσεις

κι εγω τραχανα εκανα σημερα μου τον εφερε χτες η πεθερα απο τη βυτινα, συμπτωση φοβερη και ταιριαζει με τον καιρο,

κισακι καλα νεα να εχεις, να μας ενημερωσεις,

nikx κι εμενα μ΄ αρεσουν, εγω ειχα επιδοτηση αλλα το πηρα δωρο στον αντρα μου, ενα htc touch screen, ειναι φοβερο και στο σπιτι που εχουμε ιντερνετ μπαινεις και κανεις παπαδες κατεβαζεις τραγουδια παιχνιδια ολα δωρεαν, να το δεις εναι πολυ καλο,

ελενακι εμεις μενουμε κοντα καλλιθεα εσυ, μοσχατο εγω μηπως να σου εστελνα εγω πιο κοντα πεφτει!!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κι εγω τραχανα εκανα σημερα μου τον εφερε χτες η πεθερα απο τη βυτινα, συμπτωση φοβερη και ταιριαζει με τον καιρο,

κισακι καλα νεα να εχεις, να μας ενημερωσεις,

nikx κι εμενα μ΄ αρεσουν, εγω ειχα επιδοτηση αλλα το πηρα δωρο στον αντρα μου, ενα htc touch screen, ειναι φοβερο και στο σπιτι που εχουμε ιντερνετ μπαινεις και κανεις παπαδες κατεβαζεις τραγουδια παιχνιδια ολα δωρεαν, να το δεις εναι πολυ καλο,

ελενακι εμεις μενουμε κοντα καλλιθεα εσυ, μοσχατο εγω μηπως να σου εστελνα εγω πιο κοντα πεφτει!!!

χαχαχα έλα ντε! μέχρι να έρθει απο Κομμωτηνή....θα έχω πάει και θα έχω έρθει 500 φορές στο Μοσχάτο! Τώρα με ψιλοπιάνει πονόδοντος και κουνιέτε το συγκεκριμένο δόντι :-( έχω και αυτόν τον πόνο πολύ χαμηλά στην κοιλιά που ώρες-ώρες δεν μπορώ να ισιώσω το σώμα μου και περπατάω καμπουριασμένη και κρατιέμαι δεξιά και αριστερά!:-(

MbGIp1.png

βρε κοριτσια βρηκατε πουθενα αποστειρωμενο βαμβακι?

πηρα αποστειρωμενες γαζες για τον αφαλο αλλα διαβασα καπου οτι τις τσιμπλιτσες απ τα ματακια τους τις βγαζουμε μ αποστειρωμενο βαμβακι

Αμαν μ ολα αυτα τ αποστειρωμενα:confused:

πηρα αποστειρωμενες γαζες για τον αφαλο αλλα διαβασα καπου οτι τις τσιμπλιτσες απ τα ματακια τους τις βγαζουμε μ αποστειρωμενο βαμβακι

εγω βρηκα αποστειρωμενο βαμβακι στο φαρμακειο και να ειναι ετσι οπως τα λες για κανε μια ερωτηση εμενα το δικο μου ειχε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι περπαταω σαν την παπια με λυπαμαι που πηγε εκεινη η κορμοστασια μου που πηγε το αερινο βημα μου θελω την κορμαρα μου πισω μπουχουιυοουοου

χαχαχαχαχα άσε Φροσσάκι, σαν καμιά παλιογιαγιά περπατάω παιδάκι μου, δεν θα αντέξω να συνεχίσω έτσι, κάθε μέρα πάω και χειρότερα,λες και έχω χειρουργηθεί εκεί χαμηλά... περπατάω καμπουριασμένη και κρατάω εκείνο το σημείο που με πονάει!:rolleyes:

MbGIp1.png

στο φαρμακείο θα βρείς όπως λεέι και η trianmeli!

MbGIp1.png

δε χρειαζεται παοστεριρωμενο βαμβακι ρ ε συ νομιζω!εγω πηρα ενα της κικο γιααρχη βαμβακι,κιενα προδερμ....και φυσιολογικος ορος αρκει νομιζω!γαζες πηρα κιεγω αποστειρωμενες....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...