Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χριστινακι κι εγω μια απο τα ιδια, βεβαια δεν εχω κινητο με ιντερνετ αλλα ας ειναι καλα ο αντρουλης μου, ολο εγω το εχω και οπως καταλαβαινεις με δουλευει συνεχεια αμαν ρε Μελινα μου λεει δως το και σε μας λιγο!!!

Και εγω μικρη κοιλια εχω λες και εχω καταπιει μπαλα ειμαι, καλο ειναι αυτο???

Εγω έχω κόλλημα με την τεχνολογία trianmeli! Κάθε χρόνο που έχω επιδότηση συνήθως αλλάζω και κινητό.τώρα θέλω ενα touch αλλά σκέφτομαι τα λεφτά.Μου είπε ο αντρούλης μου να μου το κάνει δώρο γέννας (ναι άλλες ζητάνε κοσμήματα και εγώ κινητα και υπολογιστές). :P

Δεν νομίζω να παιζει κανένα ρόλο το μέγεθος της κοιλιάς!Ολα θέμα σωματότυπου πιστευω οτι είναι.Πλεον πατησα τα +15 κιλά αλλά τα έχω πάρει παντού και όχι μόνο στην κοιλιά.Και κρεμα για ραγαδες έβαζα στην αρχη αλλά μετα βαρέθηκα.αν κάνω λεω έκανα.το πολύ πολύ να θυσιαστώ και να μη δηλώσω συμμετοχή στο επόμενο next model. χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιας και συζητάτε για κιλά, έχω να δηλώσω το εξής: ο γιατρός με ζύγησε σήμερα και ήμουν και πάλι στα ίδια κιλά :P ούτε γραμμάριο δεν έχω πάρει, Αύγουστο, Σεπτέμβρη, Οκτώμβρη, είμαι στα ίδια!

MbGIp1.png

κουκλιτσες,δενμπορω να σταθω!εχω πονους περιοδου,ποναει η μεση μουπολυ,η κοιλια μου και κατω,...εχω κι εναν πονοκεφαλο!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μπραβο ελενιτσα,ειδες το μωρο παιρνει στο τελος αλλα δενειναι απαραιτητο να παιρνουμε κι εμεις!!!με δουλευει το μωρακι μου αν κα ι μια φιλη μ ο υλεει οτι μου δινει σημαδια εντονα...αλλα ουτε αιμα,ουτε νερα σπασμενα ακομη,μονο πονος και συσπασεις,χτε ςειχα μονο συσπσασεις σημερ ακαι πονο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπραβο ελενιτσα,ειδες το μωρο παιρνει στο τελος αλλα δενειναι απαραιτητο να παιρνουμε κι εμεις!!!με δουλευει το μωρακι μου αν κα ι μια φιλη μ ο υλεει οτι μου δινει σημαδια εντονα...αλλα ουτε αιμα,ουτε νερα σπασμενα ακομη,μονο πονος και συσπασεις,χτε ςειχα μονο συσπσασεις σημερ ακαι πονο!

να τηλ στον γιατρο σου κισάκι και να το πεις!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Κισακι μήπως μες στη βδομάδα έρθει και το δικό σου το μπεμπέ.Τελευταίες μέρες πολλές προειδοποιήσεις σου δίνει.Αντε μακάρι.Αυτά τα μωρά του νοέμβρη εδεν έχουν καθόλου την περιέργεια να βγουν να δουν τον έξω κόσμο. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

emena eixe to ermo apo ton 6o mhna,alla dne to afhs akai tvra stoympvse!!!!η μαια δεν το σηκωνει αλλωστε 4,30 εχω ρΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Θ ΑΠΑΩ ΑΠΙΟ ΚΕΙ!ΤΡΩΩ ΤΡΑΧΑΝΑ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

emena eixe to ermo apo ton 6o mhna,alla dne to afhs akai tvra stoympvse!!!!η μαια δεν το σηκωνει αλλωστε 4,30 εχω ρΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Θ ΑΠΑΩ ΑΠΙΟ ΚΕΙ!ΤΡΩΩ ΤΡΑΧΑΝΑ!

Ζηλεύω τραχανάαααααα!!!!!:tongue: ειδικά αν είναι και απο χωριό!!!!!!! άντε να μας πείς τα νεα σου!

MbGIp1.png

τον εκανε η πεθερ αμου ειναι απο χωριο ναι!τελειςο!θ αερθει ςν απαρει ςη να στειολω????

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ναι δοξα τω Θεο!πηγε και δουλεια σ εευχαρσιτω πολυεσυ θ αερθεις ν αοτν παρει ςεισαι κοντα!!!!!χειροποοιοητος !!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο κισάκι! Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ, περιμένω απο σήμερα να μου έρθει τραχανάς απο Κομμωτηνή με κούριερ αλλά ακόμα δεν ήρθε!:-(

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...