Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Άσπρα άσπρα σίγουρα..χαχαχαχχα αλλά θα πρέπει να μιλήσετε για τη δοσολογία...καλή αρχή!!! 🤞

Ευχαριστω! Δεν με πηρε η γραμματεας οπως μου ειπε ο γιατρος. Κι εγω δεν ξερω που να την βρω. Ο γιατρος με πηρε πισω πριν που τον επαιρνα, αλλα δεν επιανε σημα. Οποτς ξεκινησα με την παλια δοσολογια.. της πρωτης εξωσωματικης. Δηλαδη με ενα. Δεν ξερω αν ξεκινανε και με δυο!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

12. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

15. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

16. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

18.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

19.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

20.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Πήγα το πρωί για αίμα και ούρα στο ικα και μετά στον γιατρό μου. Ακούσαμε το μωρό, του έδειξα το ντόπλερ και όλες τις εξετάσεις, όλα καλά, το μωρό είναι με το κεφάλι κάτω. Μου έβγαλε εισητήριο για εισαγωγή να γεννήσω στις 17 Νοεμβρίου...ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! χαχαχαχαχαχα! Μου είπε να ξαναπάω την Δευτέρα, μόνο για να ακούσουμε το μωρό.

MbGIp1.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μελινάκι με το καλόοοο!!! Τι ωραία, ξεκινάμε!!! :D Εύχομαι να έχεις μια καλή γέννα και να χαρείς γρήγορα στη αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

Εμείς έχουμε γιατρό αύριο. Άντε να δούμε τι διαθέσεις έχει η μικρή...

Τις τελευταίες 2-3 μέρες ξυπνάω από έντονους πόνους στη μέση, αριστερά και ξυπνάω και τον καλό μου από τα βογκητά και με τρίβει με την τσίμπλα στο μάτι ο κακομοίρης.

Από τη μία λέω ''Θέλω να γεννήσω'' και από την άλλη με πιάνει ένα άγχος αν θα τα καταφέρω, οχι με τη γέννα αλλά μετα με το παιδί, αν θα είμαι καλή μαμά και τέτοια... Το βράδυ ονειρεύτηκα ότι γέννησα αγόρι, ήταν πολύ μεγάλος, σαν μωρό-γίγαντας, δεν μπορούσα να τον σηκώσω και γενικά πολύ άγχος... :confused:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια!

Μελινάκι με το καλόοοο!!! Τι ωραία, ξεκινάμε!!! :D Εύχομαι να έχεις μια καλή γέννα και να χαρείς γρήγορα στη αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

Εμείς έχουμε γιατρό αύριο. Άντε να δούμε τι διαθέσεις έχει η μικρή...

Τις τελευταίες 2-3 μέρες ξυπνάω από έντονους πόνους στη μέση, αριστερά και ξυπνάω και τον καλό μου από τα βογκητά και με τρίβει με την τσίμπλα στο μάτι ο κακομοίρης.

Από τη μία λέω ''Θέλω να γεννήσω'' και από την άλλη με πιάνει ένα άγχος αν θα τα καταφέρω, οχι με τη γέννα αλλά μετα με το παιδί, αν θα είμαι καλή μαμά και τέτοια... Το βράδυ ονειρεύτηκα ότι γέννησα αγόρι, ήταν πολύ μεγάλος, σαν μωρό-γίγαντας, δεν μπορούσα να τον σηκώσω και γενικά πολύ άγχος... :confused:

kata μπράβο στον αντρούλη σου...εγώ πονάω στην μέση μου και του κάνω μασαζ κάθε μέρα αντί να μου κάνει εκείνος :confused: και το καλύτερο??? εχτές του έβαλα τις κάλτσες, αντί να μου βάλει εκείνος τις δικές μου που δεν φτάνω!!!!!! Καλά λένε... οι άντρες είναι σαν μωρά παιδιά τελικά! Μια χαρά θα τα καταφέρεις με το μωράκι σου μην αγχώνεσαι! Μήπως γεννήθηκε κανένας που να τα ξέρει όλα? Η μαμά σου, η μαμά μου και οι υπόλοιποι??? Θα τα kataφέρεις kata!:lol:

MbGIp1.png

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Και πολλά πολλά γεννητούρια! :D

Kata ασε και εγω το ίδιο άγχος έχω.Την γέννα δεν την σκέφτομαι τόσο πολύ! Το μετά όμως με φοβίζει απίστευτα.

Η κοιλιά μου αυτή τη βδομάδα έχει γίνει τεράστια. Αρχισε να με πονάει και ο γοφοός! Γενικά όλοι μου λένε ότι έχω μικρή κοιλιά.Προχθες με είδε μια και μου λεει στον 6ο είσαι? :rolleyes:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

kata μπράβο στον αντρούλη σου...εγώ πονάω στην μέση μου και του κάνω μασαζ κάθε μέρα αντί να μου κάνει εκείνος :confused:

Ελένη μου,εμένα δεν μπορεί να πει όχι λόγω επαγγέλματος. Είναι φυσικοθεραπευτής βλέπεις. Και πριν μείνω έγκυος μου έλεγε για εγκυούλες που πήγαιναν στο φυσικοθεραπευτήριο και τους έκανε μασάζ και πόσο τις ανακούφιζε. Τώρα τι να κάνει, να πει όχι; Και μετά θα ζητάω μασάζ γιατί θα πονάει η μέση με το θηλασμό! ;)

Κορίτσια, μόλις είδα το τικεράκι μου! 7 μέρες! Γιούπι!!! Αρκεί να μην έχει άλλες διαθέσεις η κορούλα μου...

Λογικα θα μαθουμε μετα απο μερες αν καταφερει να μπει να μας πει τα νεα της. Η Δημητρα δεν εχει μπει καθολου.Μηπως γεννησε και αυτη? :?::?::?:

Κοπελιές, όποια γεννήσει, ας πει στον ευτυχή μπαμπά να μπει στο καφέ και να ενημερώσει τις υπόλοιπες. Τι λέτε;

Εγώ μάλλον θα σας ενημερώσω γρήγορα! Ας είναι καλά το ίντερνετ στο κινητο.Αφου ο άντρας μου κάνει πλάκα.Λεει προχθες στην μάνα μου. ''Η Χριστίνα την ώρα που θα γεννάει θα είναι σε απ'απευθείας σύνδεση με τις μάνες νοεμβρίου'' :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

και μενα μου λενε οτι εχω μικρη κοιλια και με στεναχωρει αυτο

13 κιλα που στην ευχη τα εβαλα??

αυτο για το σφουγγαρι μου το ειπαν κ μενα και οτι ειναι καλυτερα μ ενα βαμβακερο πανακι ή με το χερι

πηρα βεβαια 2 φυσικα σφουγγαρια απ το φαρμακειο αλλα θα δειξει αν θα τα χρησιμοποιησω

οσο για το σπιτι οσο και να το καθαρισω ολο βρωμικο μου φαινετε και ξανα απ την αρχη

αυτα

400 ευρουλακια μου φυγαν πρωι πρωι κλαψ

Εγώ μάλλον θα σας ενημερώσω γρήγορα! Ας είναι καλά το ίντερνετ στο κινητο.Αφου ο άντρας μου κάνει πλάκα.Λεει προχθες στην μάνα μου. ''Η Χριστίνα την ώρα που θα γεννάει θα είναι σε απ'απευθείας σύνδεση με τις μάνες νοεμβρίου'' :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

οι μανουλες Νοεμβριου εχετε τ αγαπημενα μου ονοματα

αν εκανα κοριτσακι θα το βγαζα ή Χριστινα ή Μελινα

οι μανουλες Νοεμβριου εχετε τ αγαπημενα μου ονοματα

αν εκανα κοριτσακι θα το βγαζα ή Χριστινα ή Μελινα

Fire τωρα έχετε αποφασίσει για το όνομα? Θα πάρει του παππού (παραδοσιακά) ή θα το διαλέξετε εσείς?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Fire τωρα έχετε αποφασίσει για το όνομα? Θα πάρει του παππού (παραδοσιακά) ή θα το διαλέξετε εσείς?

Mας συμβαινει το εξης ωραιο

Ενα απο τα αγαπημενα μου ονοματα ειναι το Νωντας

Ετσι λενε και τον πεθερο μου

Οποτε ενω θα φαινετε οτι ακολουθουμε την παραδοση στην ουσια του δινουμε ενα ονομα που μας αρεσει :rolleyes:

χριστινακι κι εγω μια απο τα ιδια, βεβαια δεν εχω κινητο με ιντερνετ αλλα ας ειναι καλα ο αντρουλης μου, ολο εγω το εχω και οπως καταλαβαινεις με δουλευει συνεχεια αμαν ρε Μελινα μου λεει δως το και σε μας λιγο!!!

Και εγω μικρη κοιλια εχω λες και εχω καταπιει μπαλα ειμαι, καλο ειναι αυτο???

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...