Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω! Δεν με πηρε η γραμματεας οπως μου ειπε ο γιατρος. Κι εγω δεν ξερω που να την βρω. Ο γιατρος με πηρε πισω πριν που τον επαιρνα, αλλα δεν επιανε σημα. Οποτς ξεκινησα με την παλια δοσολογια.. της πρωτης εξωσωματικης. Δηλαδη με ενα. Δεν ξερω αν ξεκινανε και με δυο!

Με ένα την μέρα εννοείς??

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω θειο παιδιατρο και μου εχει πει οτι οταν βγω απο το μαιευτηριο θα ερθει σπιτι να δει το μωρο, βασικα νομιζω καλο ειναι να ξερετε ποιος θα ειναι ο παιδιατρος και μια επικοινωνια μαζι του καλο ειναι, κι εγω εχω πολλες καουρες και ξινιλες, ειναι το μωρο ψηλα πρεπει να κανουμε υπομονη εγω ολη νυχτα δεν καταφερνω να κοιμηθω τρελαινομαι σηκωνομαι και περπατα μεσα στο σπιτι, υπομονη nikx σε καταλαβαινω.

Fire και εγω ετσι θα τον βγαλω και νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα στο αμαξι θα μπει αμεσως και σπιτι, εξαλλου η φορμες εξοδου επειδη εχω παρει ειναι πολυ χοντρες και τις βρισκω υπερβολικες εκτος και εαν θεριζει απο το κρυο τι να πω, παντως μην αγχωνεσαι με αυτα αν κανει τοσο πολυ κρυο τελευταια στιγμη σου φερνει καποιος απο την οικογενεια σου μια φορμα εξοδου.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω γμτ μολις λεω οτι ειμαι ετοιμη ολο κατι καινουριο προκυπτει

επισης ειχα αποφασισει να τον βγαλω απ την κλινικη με το εσωρουχο ενα απλο φορμακι και την κουβερτουλα του μεσα στο πορτ μπεμπε φυσικα και μου λενε οτι ετσι θα ειναι ελαφρια ντυμενος να παρω φορμα εξοδου

Και εμείς έτσι θα το πάρουμε καλέ απο το μαιευτήριο.Σιιγά μη βάλουμε μωρό 4 ημερών σε φόρμα εξόδου.Και στα μαγαζιά όλα που έχω πάει και ρωτάω έτσι μου έχουν προτύνει να το πάρουμε.το πολύ πολύ να βάλω και μια λεπτή κουβερτούλα κάτω κάτω στο πορτ μπεμπέ για να είναι πιο φωλίτσα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ο παιδίατρος δεν είναι απλό πράγμα.θα τον έχει το παιδί για 18 χρόνια!είναι σημαντικό να διαλέξεις τον καταλληλότερο και αυτόν που είναι πιο κοντά στις απόψεις σου.δεν είναι υπερβολικό να τον γνωρίσεις από τώρα!

στην δική μας περίπτωση για τις 40 μέρες που θα είμαστε εδώ θα πηγαίνω σε μια συμμαθήτρια μου από το σχολείο, που κάνει την ειδικότητά της στο νοσοκομείο.στα γιάννενα θα ψάξουμε όταν με το καλό πάμε!

πολυ χαιρομαι που θα το βγαλετε και σεις ετσι

ενταξει και τα φορμακια που χω της μοδερκεαρ δεν ειναι και οτι πιο χοντρο, ξερετε αυτα τα απλα τα βαμβακερα,αλλα με το εσωρουχακι του απο κατω και την κουβερτουλα απο πανω θεωρω και γω οτι θα ναι οκ

μην υπερθερμανθει κιολας

trianmeli αν ξερεις καμμια καλη συμβουλη απ τον θειο για τις πρωτες μερες μοιρασου την μαζι μας..

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Έλειψα το Σουκού και δεν έχω χρόνο να διαβάσω τώρα!

Είδα ότι γεννάει το Μελινάκι μας??? Με το καλό κοπελάρα μου να συναντήσεις ένα πανέμορφο, γερό και χαρούμενο μωράκι!!! Τι ωραία σιγά-σιγά να παίρνουμε όλες σειρά!

Η Κατερίνα11 που ρωτήσατε μια μέρα,είναι "συνάδελφος" Αυγουστομανούλα, έχει κι αυτή μια κορούλα 14μηνών σαν τον μπέμπη μου (είναι μια μέρα μεγαλύτερή μας! :lol: ) εξ ου και δεν έμπαινε εδώ συχνά. Γεννάει με το καλό την Τρίτη την 2η κορούλα της με προγραμματισμένη καισαρική. Πολλές ευχές σε όλες μας!

Εγώ πάω αύριο και πάλι στο γιατρό.Δε θέλω τπτ μόνο να είναι η μικρή ακόμα με το κεφάλι κάτω,μη μου κάνει πάλι καμιά έκπληξη! Σας φιλώ! Αν γεννήσει καμία σφυρίξτε εε!! :lol:

Διαφημίσεις

Η Κατερίνα11 που ρωτήσατε μια μέρα,είναι "συνάδελφος" Αυγουστομανούλα, έχει κι αυτή μια κορούλα 14μηνών σαν τον μπέμπη μου (είναι μια μέρα μεγαλύτερή μας! :lol: ) εξ ου και δεν έμπαινε εδώ συχνά. Γεννάει με το καλό την Τρίτη την 2η κορούλα της με προγραμματισμένη καισαρική.

Νεκταρία να μας ειδοποιήσεις για την Κατερίνα11 αφού δεν πολυμπαίνει στο καφέ μας. Να συμπληρώσουμε τη λίστα με τα κιλάκια των μωρών,την ημέρα που γεννήθηκαν και πόσων βδομάδων ήταν η μαμά!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

kalimera koritsia kali ebdomada kai ante kai me alla gera mwrakia na pernoyn seira!!!! amela me to kalo to mwraki sou,sou euxomai oti kalitero!!!!! xixixi arxisan ta mwrakia na erxontai ti wraiaaaaaaaa feugo koritsia pao ston gitaro gia tokografo kai yperixo ia na doume ti tha doume.......

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

καλημερα κοριτσια κι απο ΄μενα, και καλη εβδομαδα, ξανθη περιμενουμε τα καλα σου νεα, ελπιζω να ειστε ολες καλα εγω ειμαι λιγο υποτονικη σημερα για να δουμε πως θα παει η μερα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

ξανθη καλο γιατρο

και γω υποτονικη ξυπνησα αλλα λογω καιρου

4-5 μερες που ειχε ηλιο ημουν με το χαμογελο αλλα σημερα μουντα παλι

εκτος αυτου πρεπει να παω να πληρωσω λογαριασμους :confused: τετοια ομορφια

Μια χρησιμη συμβουλη που μου εδωσε νομιζω ειναι τωρα το χειμωνα να το σκεπαζω με μια κουβερτα, και να προσπαθω η θερμοκρασια του σπιτιου να ειναι μονιμα στους 22oC.

Επισης τωρα το χειμωνα να προσπαθω να μην το παιρνουν αγκαλια φιλοι ή και συγγενεις γιατι μπορει να αρρωστήσει από τυχόν ιώσεις.

Το δωματιο του πρεπει να το αεριζω καλα χωρις το μωρο μεσα.

Οταν το κανω μπανιο καλο να χρησιμοποιω ενα βαμβακερο πανακι το οποιο μετα θα το πλενω στο πλυντήριο γιατι τα σφουγγαρια κρατουν μεσα την υγρασία και είναι εστίες μικροβίων.

Επισης μου ειπε για να μπορω να προσδιορισω εαν τρεφεται σωστα το νεογεννητο, θα προσεξω εαν κοιμαται καλα, εαν λερωνεται συχνα και εαν το βαρος του αυξανεται.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα

Μελινάκι αντε να γεννήσεις καλά με ένα πόνο σου εύχομαι !!

Εγω σε λίγο θα πάω αισθητικό.

Τα έπιπλα μου είπαν απο βδομάδας ακόμα δεν ήρθε το πλοίο από ιταλία αμαν..... και έχω αγχωθεί πολύ μάλλον οταν γεννάω θα τα φέρνουν :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Αύριο θα έρθει κοπέλα παλύ να μου κάνει τα παράθυρα γιατί λερώθηκαν πάλυ αμάν !!!!

Και με έχει πιάσει μανια καθαριότητας και δεν μπορω να τα κάνω εγώ :mad:

Κορίτσια 10 μέρες μου έμειναν !!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...