Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Melinaki ti wraia! Ante tha kaneis tin arxi tou mina mas!ax sugkinithika! :)

Re koritsia exw apo xthes ponakia periodou! Kai moudiazei I koilia! Alla den exw suspaseis!

Niwthete kai eseis tetoia ponakia;

κι εγω το ιδιο νιωθω, δεν εχω συσπασεις, μονο πονο και μουδιασμα δεν νομιζω ομως οτι ειναι κατι ανησυχητικο οταν ξαπλωνω και ξεκουραζομαι μου περναει ρωτησα και το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι πονακια του μηνα εαν φυσικα μιλαμε γιατ το ιδιο...κι εγω συγκινηθηκα πολυ με το πρωτο μωρακι, αντε θελω να περασει γρηγορα ο καιρος να δω και το δικο μου...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε Μελινάκι με το καλό κοριτσάρα! :D Όλα καλά θα πάνε! Για να πέρνουμε σειρά σιγά-σιγά!!! Εγώ έχω μερικές φορές πόνο περιόδου στην κοιλιά και στη μέση αλλά αυτό που με ενοχνεί περισσότερο είναι ο πόνος στα κόκκαλα στην λεκάνη και στην κοιλιά χαμηλά! Θα πάω και εγώ αύριο στον γιατρούλη να δούμε τι θα μου πεί, ενώ πρώτα θα πάω για ούρα και αίμα στο ικα!

MbGIp1.png

Μελινάκι πολύ χαίρομαι όχι ο γιατρός δεν έκανε κάτι απλά ελεξε τον τράχηλο και είναι λογικο να δεις αίμα. Και εγώ στον γιο μου έτσι αρχισα. Εύχομαι όλα να πανε καλά και με ένα πόνο να είστε καλά και εσύ και το μωράκι σου !!!! Εξάλλου ήσουν από τις πρώτες πάνω στην λίστα οπόταν λογικό είναι έφτασαν οι μέρες σου !!! Να ακούς τον γιατρό και να κανείς αυτά που σου λέει γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Και εγώ έχω πονάκια περιόδου και βάρος προς τα κάτω με την αίσθηση ότι θα σπασουν τα νερα. Εγώ με βλέπω να γεννάω προς το τέλος της βδομάδας. Παρασκευή δεν ξέρω κάτι μου λεει ότι Παρασκευή βράδυ θα πάω. Για να δούμε αν βγει σωστό το έντσικτο μου.

Εμείς σήμερα πήγαμε στην μητέρα μου και κόψαμε καρύδια και μανταρίνια. Σκέφτομαι να κάνω καμιά μανταρινάδα. :lol:

Σήμερα μαγέιρεψα ψάρια μπαρμπούνι και σολομό :lol: ήταν πολύ ωραία και είχα πεθυμήσει πολύ τα ψάρια. Σκέφτομαι τι να μαγειρέψω για αύριο

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 16/11/2010

12. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

15. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

16. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

18.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

19.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

20.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

αμελα όλα καλά θα πάνε κούκλα. Με το καλό ο μπέμπαρος! Η σκέψη μας μαζί σου. Φιλία πολλά. Καλό απόγευμα σε όλα τα κοριτσάκια παίρνουμε σειρά λέμε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

άντε μελινάκι με το καλό!μέ έναν πόνο, που λένε, να υποδεκτείς τον γιό σου!!!τελειώσανε τα ψέματα!αχ το πρώτο μωράκι καταφτάνει.η θετική σκέψη όλων μας είναι μαζί σου.όλα καλά θα πάνε!περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!!

Διαφημίσεις

δεν εχω πολλά κουκλίτσα μόνο σύσπασεις που δυναμώνουν το βράδυ. Πονακια πέρα από προχτές δεν εχω ιδιαίτερα. Τι να πω άβυσσος η ψυχη των μωρών.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μελινακι με το καλο, με εναν πονο να υποδεχτεις τον κουκλο σου, περιμενουμε νεα σου. Αντε κοριτσια τα ψεμματα τελειωσανε τωρα ολες θα παιρνουμε σιγα σιγα σειρα πολυ μ΄ αρεσει που γινεται η αρχη.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Aντε Μελινακι ν ανοιξεις το χορο!!! ή μαλλον το παρτυ!

ολα καλα θα πανε!

κοριτσια σημερα μια φιλη μου ειπε οτι γνωρισε την παιδιατρο τους πριν γεννησει..

πηγε δηλαδη στο ιατρειο της με τον αντρα της απο πριν και οταν γεννηθηκε η μπεμπα την 3η μερα ηρθε η παιδιατρος σπιτι

δεν ειχα σκεφτει οτι θα την γνωριζα απο πριν αλλα μηπως οντως πρεπει για τις πρωτες οδηγιες??:rolleyes:

δεν ειχα σκεφτει οτι θα την γνωριζα απο πριν αλλα μηπως οντως πρεπει για τις πρωτες οδηγιες??:rolleyes:

Και εγώ αυτή την απορία έχω Fire.Μήπως θα έπρεπε και νωρίτερα.Εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα τηλεφωνο να της πούμε ότι τη θέλουμε για παιδίατρο.Εχω τη μάνα μου να με λεει υπερβολική.

Εχω ξανά αναγούλες.Δεν την παλευω.Μαζι με τις ξινίλες με έχουν διαλύσει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Και εγώ αυτή την απορία έχω Fire.Μήπως θα έπρεπε και νωρίτερα.Εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα τηλεφωνο να της πούμε ότι τη θέλουμε για παιδίατρο.Εχω τη μάνα μου να με λεει υπερβολική.

Εχω ξανά αναγούλες.Δεν την παλευω.Μαζι με τις ξινίλες με έχουν διαλύσει.

και μεις το ιδιο ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα.μου ειπε οτι τους προετοιμασε για καποια πραγματα και οτι αυτο λειτουργησε θετικα στην ψυχολογια τους..

δε νομιζω οτι ειναι υπερβολη

δεν ξερω γμτ μολις λεω οτι ειμαι ετοιμη ολο κατι καινουριο προκυπτει

επισης ειχα αποφασισει να τον βγαλω απ την κλινικη με το εσωρουχο ενα απλο φορμακι και την κουβερτουλα του μεσα στο πορτ μπεμπε φυσικα και μου λενε οτι ετσι θα ειναι ελαφρια ντυμενος να παρω φορμα εξοδου

αναγουλες και ξινιλες δεν ενιωσα καθολου nikx μου ισως γιατι το μωρο ειναι πολυ χαμηλα και δεν πιεζει στομαχι και διαφραγμα

αντιθετα μ ενοχλει πολυ στον κολπο και στην ουρηθρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...