Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι εντάξει η αλήθεια είναι πως κάποιοι γιατροί είναι αρκετά ωμοι στην αντιμετώπιση. Όπως εμένα μου είχε πει: «είσαι 32, πιστεύω θα έχεις περίοδο για 2 χρόνια ακόμα» 
      Βεβαια πως να μου το πει διαφορετικά αυτό ; Να μου χρυσώσει το χάπι;

Αυτή είναι άλλη περίπτωση εκεί μιλάμε για γεγονότα που και σε αυτόν θα του έκανα ένα τηλεφωνακι να ξέρεις 😂 

Εμένα κορίτσια 3 την ημέρα μου δίνει από τη προετοιμασία μέχρι και σήμερα δεν έχω αλλάξει δόση!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρόσσω, μια φίλη μου, μου είπε οτι έχει βγεί νόμος να μην πληρώνουμε νοσοκομείο όταν πάμε για καισσαρική. Την Δευτέρα θα πάω στο Τζάνειο με περιμένει ο γιατρός, γιανα μου βγάλει και εισητήριο, θα ρωτήσω τι πληρώνουμε και θα σου πω.

MbGIp1.png

οκ κοριτσακι μου βρηκα κ διαβασα οτι πληρωνουμε κανονικα μονο την καισαρικη δεν πληρωνουμε γιατι ειναι επεμβαση

τι ωρα ιθα πας την δευτερα καλο να περασω να σε δω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

οκ κοριτσακι μου βρηκα κ διαβασα οτι πληρωνουμε κανονικα μονο την καισαρικη δεν πληρωνουμε γιατι ειναι επεμβαση

τι ωρα ιθα πας την δευτερα καλο να περασω να σε δω

9 η ώρα έχω ραντεβού Φροσσάκι, οπότε απο τις 8,15 με 8,30 θα είμαι εκεί! άμα μπορέσεις πέρνα βρε απο τον Ιούλιο έχουμε να βρεθούμε. Πάντως εγώ θα ρωτήσω έτσι και αλλιώς και θα σου πω και εσένα.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας

Καλή Κυριακή να έχετε.

Κισα χαίρομαι που ολα είναι καλά υπομονή έχουμε ακόμη λίγες μέρες.

Και εγώ χθες βράδυ είχα πονάκια μέχρι και σήμερα το πρωί ακόμη έχω ! Πονάκια περιόδου βασικά χωρίς πέτρωμα κοιλιάς ! Δεν με βλέπω για γέννα όμως ακόμα.

Αντε μπας και αντέξω ακόμα 1 βδομάδα να μου φέρουν και αυτά τα έπιπλα τουλάχιστον να μην τρέχω μετά που θα γεννήσω !!! :mad: Αύριο πρωί πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο μπας και μου πουν ποια μέρα θα κάνουν το delivery !

Αύριο έχω και αισθητικό αντε να καθαρίσουν και όλες οι τρίχες χεχεχε αν και δεν μεγάλωσαν πολύ αλλά καλύτερα να πάω γιατί δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνεται αμα με πιανουν πονάκια λέω αχ και δεν είχα βάλει ραντεβού απο πριν χεχεχε :)

Βασιλική εγώ ξέρω τις οχτοβρούδες και από ότι ξέρω διατηρόυνται αρκετά!! Απλά τώρα είναι ο καιρός που βγάζουν λουλουδάκια και είναι υπέροχες !!! Φαντάζομαι θα έχει και στην ελλάδα αλλά δεν ξέρω πως ακριβως τις λένε εδώ ????

Οσο για την πίτα που ρώτησες δυστυχώς δεν έχω ιδέα αλλά γιατί δεν ψάχνεις στο ιντερνετ όλο και κάποια συνταγή θα βρεις !

αντε προς το παρον σας αφήνω έχω πεινάσει πάω να φτιάξω κανα πρόγευμα ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα σε όλες!

αντε από αυτή την εβδομάδα προβλέπω γεννητούρια!αχ βρε κούλα όλες λέμε να γεννησουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και εσύ λες ας αντέξω μια εβδομάδα ακόμα!πλάκα έχει!μια χαρά θα πάνε για όλες μας τα πράγματα!τελικά την πορτοκαλόπιτα την εφτιαξα χθές.πάει το μισό ταψί...δεν βλέπω να υπάρχει και για αύριο.βγήκε πολύ καλή αλλά δεν έβαλα όλο το σιρόπι της συνταγής γιατί μου φάνηκε πολύ στο τέλος.

φροσάκι μου ιδέα δεν έχω για το ικα αλλά μου φαίνεται περίεργο που πληρώνεις για τον φυσιολογικό.είναι άδικο!

Καλημέρα κορίτσια λοιπόν με το ικα πληρώνουμε κάποια διαφορά εάν αλλάξουμε δωμάτιο κ πάμε σε πιο καλό στην καισαρική δεν πληρώνουμε φράγκο μίλησα εχτες κ με την πόπη είναι μια χαρά δεν έχει γεννήσει ακόμη είναι στο χωριό κ δεν έχει ιντερνετ σας στέλνει τα φιλία κ την αγάπη της

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

εχει ιο κ το σαιτ του παρεντσ καφε με το ζορι με βαζει μεσα

καλημερα κι απο εμενα κοριτσια, πριν λιγο γυρισαμε, ο αντρας μου εφυγε για τη δουλεια και ειπα να δω εαν ειστε καλα, αλλα προσπαθω αρκετη ωρα να μπω κι εμενα κατι συμβαινει με το site του parents. Ελπιζω να το διορθωσουν. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, καλη μερα να εχετε και ειναι και πολυ ομορφη...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Πήγα το πρωί στον γιατρό μου για την εξέταση του τραχήλου να δούμε αν λέπτυνε καθόλου (έχει λεπτύνει κατά 80%) και βγάζοντας το χέρι του είχε αίμα και μου λέει πως γεννάω ως αύριο το μεσημέρι. Έκανε κάτι αυτός ή ήταν να έρθει άραγε; Εμένα πάντως δε με χαλάει καθόλου. Οι πόνοι είναι ανεκτοί ακόμη αλλά δεν ξέρω να τους μετρήσω ρε γμτ. Γ Ε Ν Ν Α Μ Ε λέμε!!!

Καλημέρα κοριτσάρες! Πήγα το πρωί στον γιατρό μου για την εξέταση του τραχήλου να δούμε αν λέπτυνε καθόλου (έχει λεπτύνει κατά 80%) και βγάζοντας το χέρι του είχε αίμα και μου λέει πως γεννάω ως αύριο το μεσημέρι. Έκανε κάτι αυτός ή ήταν να έρθει άραγε; Εμένα πάντως δε με χαλάει καθόλου. Οι πόνοι είναι ανεκτοί ακόμη αλλά δεν ξέρω να τους μετρήσω ρε γμτ. Γ Ε Ν Ν Α Μ Ε λέμε!!!

Αντε με το καλο να μας ερθει το πρωτο bebe, μπραβο κοριτσαρα με ενα πονο, θα περιμενουμε νεα σας...σειρα να παιρνουν οι επομενες γιατι ειπαμε ξεκιναμε την εβδομαδα με γεννητουρια...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...