Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera!!!!κουκλιτσες μου τι κανετε?οχι δε γεννησα!!!θ απαω για καρδιοτοκογραφο στον αγιο λουκα να δω τι παιζεικατα τις 3,30,γιατι χτες ειχα συσπασεις ςανα 20λεπτο,μ επνμου ςπεριοδου,ανα 10λεπτο χωρι ςπονοκαι ανα 5λεπρο με πονο στηνμεση!η μαια θελει ναμε δει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera!!!!κουκλιτσες μου τι κανετε?οχι δε γεννησα!!!θ απαω για καρδιοτοκογραφο στον αγιο λουκα να δω τι παιζεικατα τις 3,30,γιατι χτες ειχα συσπασεις ςανα 20λεπτο,μ επνμου ςπεριοδου,ανα 10λεπτο χωρι ςπονοκαι ανα 5λεπρο με πονο στηνμεση!η μαια θελει ναμε δει!

Καλά κανεις να πας να ξέρεις τι γίνεται αλλά νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά άμα σταμάτησαν σημαίνει δεν έχει γέννα. Μαλλον είναι τα λεγόμενα προπόνια !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δεν μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα! Αφού σε κάποια φάση κόντεψα να πνηγώ στον ύπνο μου και τρόμαξα πολύ, μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ! Πρώτη μου φορά σε όλη την εγκυμοσύνη που το έπαθα αυτό!

Α εγώ δεν έχω παράπονο.Απο 5 μηνών το παθαίνω αυτό.Και έχει και συγκεκριμένη ώρα συνήθως. 4 αρχίζει το μαρτύριο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

ναι κουκλα,3,30 εχω ραντεβου αναλογα τι ωρα θ αμεπαρουν ...εχει κοσμο σημερα στο γεννεσις χαμος οποτε παω αγιολουκα ν απροιδεαζομαι!θα τρωγαμε στη μαμαμμου μετσ και λεει οκαλοςμου ε μπορει και ναμη φαμε να αμς κρατησουν...χτες με ακουσ επου μιλουσα με τη μαια γιατι αγχωνται και δεν του λεω τιποτα και μερωτουσε καθε 5λεπτα ν απανικοβληθω τωρα?αχαχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι κουκλα,3,30 εχω ραντεβου αναλογα τι ωρα θ αμεπαρουν ...εχει κοσμο σημερα στο γεννεσις χαμος οποτε παω αγιολουκα ν απροιδεαζομαι!θα τρωγαμε στη μαμαμμου μετσ και λεει οκαλοςμου ε μπορει και ναμη φαμε να αμς κρατησουν...χτες με ακουσ επου μιλουσα με τη μαια γιατι αγχωνται και δεν του λεω τιποτα και μερωτουσε καθε 5λεπτα ν απανικοβληθω τωρα?αχαχαχαχα

Και οι μπαμπάδες στην αναμονή λοιπόν!....Στην πιο γλυκειά αναμονή!:D

MbGIp1.png

ασε εμ εχει τρελανει!!!εγω στον κοσμομου κι αυτος χεσμεςνος,και ειναι και αλητομουτρο κι εχει πολυ πλακα!!!αχαχαχαθ ακλεισω καλε ςμου,θα σας ειδοποιησω οπωσδηποτε εστωκι απο κινητο συνοπτικα !πολλα φιλακια...τον εριμενω σ ελιγο!ισως βγουμεμετα ικιολας!παντως οποτε μπορω θα ενημερωσω!φιλια να προσεχετε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χαίρομαι που όλες είμαστε καλά!μας ανησύχησες ρε θηρίο.όλα καλά θα πάνε κισάκι!περιμένουμε νέα. εγώ μόλις γύρισα.πήρα γαύρο για σήμερα και μερικά φυτά να ομορφίσουν το σπιτάκι μας!και εδώ ο καιρός είναι πολύ ζεστός.μου φαίνεται θα κάνω καμιά βουτιά το απόγευμα να χαλαρώσω λίγο.θα δούμε ανάλογα με την όρεξη...από χθές μου κόλλησε να κάνω μια πορτοκαλόπιτα,εσείς τι λέτε,έχει κάνει καμία?τι λέει σαν γλυκό?δεν έχω ξαναφτιάξει και έχω ψηθεί πολύ!!

κανε!δεν τη φτθαχνλλα τηνω!αχαχα!βασιλικη σορρυ ρε συ,δενηθελανα σας ανησυχησω γιαυτο εγραψα καληνυχτα οττοκ παω να την πεσω και ο ιγινειι!χιχιχ!δενηρθεκαομη η ωραμου!τι φυτα?τρελαιννομ!γαυρος τηγανητος η σαγανακι?μιαμ μιαμ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κανε!δεν τη φτθαχνλλα τηνω!αχαχα!βασιλικη σορρυ ρε συ,δενηθελανα σας ανησυχησω γιαυτο εγραψα καληνυχτα οττοκ παω να την πεσω και ο ιγινειι!χιχιχ!δενηρθεκαομη η ωραμου!τι φυτα?τρελαιννομ!γαυρος τηγανητος η σαγανακι?μιαμ μιαμ

αντε καλέ,μην το σκέφτεσαι έτσι ,απλά υποθέσαμε οτι ξεκίνησε ο τοκετός και περιμέναμε νέα!

πήραμε 3 κυκλάμινα(λευκό ,ροζ,μώβ),ένα μπορντώ Αη-δημητριάτικο ή οκτωβρούες όπως τις λέμε εδώ και ένα κακτάκι που νομίζω το λένε κεράκι?δεν είμαι σίγουρη..

ο γαύρος έγινε ριγανάτος στον φούρνο.μμμμμ!τέλειος!

το μονο πραγμα που εχω βρε κοριτσια ειναι κατι πονακια στην λεκανη μου κ με πιανουν οταν περπατησω πολυ πιανω τα γονατακια του μωρου στην κοιλια μου πολυ γελιο το μονο παραπονο το εχει ο αντρας μου που δεν τον εχει κλωτσισει ακομη μονο τον γατο μας εχει κλωτσισει κ ο αντρας μου ζηλευει

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

συγνωμη βρε κοριτσια να κανω μια χαζη απορια?

οταν γεννησουμε στο δημοσιο νοσοκομειο με φυσιολογικο τοκετο πληρωνουμε το δωματιο μας κανονικα η το δικαιολογει το ικα? γιατι για την καισσαρικη ξερω οτι ολες τις μερες τις δικαιολογει το ικα μπορει καποια να μου λυση την απορια ευχαριστω 00020143.gif

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κούκλες έχει κινητικότητα η μήτρα μου αλλά δε γενναω ακόμη.όντως χτες έκανα σύσπασεις αλλά ήταν λάθος συναγερμός με περιμένουν λέει πιο νωρίς γιατί είμαι λεπτη και εχω προπονηθεί στις σύσπασεις-άντε να δούμε πολλά φιλία.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...