Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι δημητρούλι μου πονάει σα να περιμένω και πονάν και οι σύσπασεις πλέον' και ειναι αρκετά συχνές. Δεν μπορώ να μετρήσω κάθε πότε όπως μου είπε η μαία γιατί ειναι και το μωρό και με μπερδεύει.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι δημητρούλι μου πονάει σα να περιμένω και πονάν και οι σύσπασεις πλέον' και ειναι αρκετά συχνές. Δεν μπορώ να μετρήσω κάθε πότε όπως μου είπε η μαία γιατί ειναι και το μωρό και με μπερδεύει.

Κισάκι προσπάθησε να καταλάβεις τις συσπάσεις για να ξερεις τι θα κάνεις!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

κάθε 20λεπτό ειναι. Δεν εχω κάτι άλλο τώρα και η μέση μου χαλάρωσε. Κι αυτό το μωρό κώλο δε βάζει κάτω ποιον εμοιαξε;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κάθε 10λεπτό έγιναν αλλά χωρίς πόνο. Αν μικρύνει το διάστημα η εχω και πόνο μαζί τηλ στη μαία κι έφυγα.φιλία καληνύχτα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

έγιναν 5λεπτές με πόνο στη μέση αλλά πηγα κοιμήθηκα...νιώθω ότι πλησιάζει αλλά δεν ήρθε η ώρα μου ακόμη.... Άντε να έχει καλό καιρό να πάμε βόλτα.11καλημερα κούκλες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κουκλες καλημερα,

ευχαριστω ησυχασα καπως, υπομονη τελειωνετε τι ειναι 11 μερες, θα περασουν σφαιρα, αν και σας βλεπω την αλλη εβδομαδα να κανετε την αρχη.

Εγω σημερα φευγω για χαλκιδα λογω του γαμου θα τα πουμε αυριο, φιλια σε ολες και κουραγιο, καλο σαββατοκυριακο να εχουμε...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο! Βρε Κισάκι, δεν πέρνεις τηλ τον γιατρό σου καλύτερα? trianmeli καλά να περάσεις! Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, απο τις 3 μέχρι τις 5 μέσα στον ύπνο μου με πιάσανε οι βρωμερές καούρες και ήταν πολύ έντονες! Να εξαιρέσω μόνο το όνειρο που είδα........το μωρό μου! Ήταν πανέμορφη η μπέμπα μου, 3 μηνών και είχαμε πάει βόλτα με το καρότσι!!! Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω και την πρώτη την είδα έτσι όμορφη...!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι έγινε? Λέτε η Κίσα να γέννησε? Δεν έγραψε ξανα τίποτα.

Ελένη εγώ χθες δεν είχα καούρες και ξινίλες αλλά εμετό.Και τώρα ξύπνησα πάλι με τάση.Ελπιζω να μην είναι καμια ίωση αν και παίρνω και αντιβίωση.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα και από μένα!Κισάκι πώς πάνε τα πράγματα κούκλα?γενάμε γενάμε?εύχομαι όλα να πάνε καλά!

μόλις γύρισα από την αισθητικό και ξαναφεύγω για μερικά ψώνια για το σ/κ.τα λέμα μετά.

Ελένη εγώ χθες δεν είχα καούρες και ξινίλες αλλά εμετό.Και τώρα ξύπνησα πάλι με τάση.Ελπιζω να μην είναι καμια ίωση αν και παίρνω και αντιβίωση.

Δε νομιζω να γεννησε θα βολταρει πουθενα γιατι εχουμε καταπληκτικο καιρο σημερα..

Καλημερα σε ολες

φιλια

Δεν μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα! Αφού σε κάποια φάση κόντεψα να πνηγώ στον ύπνο μου και τρόμαξα πολύ, μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ! Πρώτη μου φορά σε όλη την εγκυμοσύνη που το έπαθα αυτό!

MbGIp1.png

Γεια σας και από μένα.

Από ότι βλέπω δεν γέννησε καμιά. Μαλλον από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα γεννητούρια !!! ;)

Είχα και εγώ χθες βράδυ λίγα πονάκια με συσπάσεις αλλά πέρασαν.

Βασιλική ξεθάρρεψα και έκανα ακόμα 1 δόση αμυγδαλωτά χθες :D Σύνολο όλα 143 κεραστικά !!! Νομίζω φτάνουν μια χαρά τώρα. Βασικά έκανα τόσα γιατί μόνο στην δουλειά θα στείλω 50 είμαστε 50 άτομα. Τα άλλα θα τα αφήσω σπίτι και στην κλινική που θα έρχονται επισκέψεις !!! ;)

Με έπιασε και μια μανία καθαριότητας αυτές τις μέρες άλλο πράγμα !!! :mad:

Εγώ αισθητικό θα πάω την Δευτέρα και είναι η τελευταία φορά που θα πάω πριν γεννήσω τί λετε θα αντέξουν ή είναι νωρίς που έβαλα το ραντεβού ?

Τετάρτη έχω γιατρό για εξέταση να δούμε τί γίνεται αλλά με βλέπω να πηγαίνω όλες τις μέρες μου !!! :mad:

Βρε κορίτσια κουράγιο θα αναπολούμε αυτες τις μέρες μετά. Ακούστε και μένα που τα ξαναπέρασα !!!!

Σήμερα έχουμε γάμο της γειτόνισσας μας και βαφτίζει και μια ξαδέρφη μου. Αχ και πόσο βαρίεμε να τρεχω σε αυτά όλα και είναι και μακριά το ένα από το άλλο και ασε που δεν ξέρω και τι να βάλω και δεν αντέχω και με τακούνια :mad: :-x :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...