Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ δηλώνω φοβητσιάρα! Τελεία και παύλα! Γ'ιαυτό δεν θέλω να γεννήσω φυσιολογικά, γιατί θα τους ταλαιπωρίσω όλους εκεί μέσα! Θα μαρτυρήσουν αν μπλέξουν μαζί μου! Αφού πιο παλιά έλεγα οτι δεν θα κάνω ποτέ μου παιδί γιατί δεν θα αντέξω αυτόν τον πόνο!:shock:Όταν έκανα τενωντίτιδα με τοπική αναισθησία τον είχα τρελάνει τον ορθοπεδικό μου! Γιατρέ τελειώνουμε??? Ρωτούσα κάθε 2 λεπτά! Άντε τώρα να γεννάω και να κάθομαι με τις ώωωωωρες μέσα στην αίθουσα τοκετού! Απαπαπαπα! Αν και όλοι μου λένε οτι αν θα γεννήσω φυσιολογικά θα έχω εύκολη γέννα, αλλά ποιός το ξέρει με σιγουρία????? Αφήστε δεν είμαι εγώ για τέτοια!:shock:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενιτσα μου μη νομιζεις οτι κ η καισαρικη ειναι ευκολη.οκ δε πονας εκεινη την ωρα.στον φυσιολογικο πονας μεχρι να γεννησεις.στην καισαρικη πονας μερες αφου γεννησεις.ασε τα σακουλακια για τα αιματα απο τα πλαινα που τα κουβαλας μαζι σου το πρωτο 24ωρο μπλιαχ.

Holy Diver

Ελενιτσα μου μη νομιζεις οτι κ η καισαρικη ειναι ευκολη.οκ δε πονας εκεινη την ωρα.στον φυσιολογικο πονας μεχρι να γεννησεις.στην καισαρικη πονας μερες αφου γεννησεις.ασε τα σακουλακια για τα αιματα απο τα πλαινα που τα κουβαλας μαζι σου το πρωτο 24ωρο μπλιαχ.

Χαχαχαχα το ξέρω οτι πονάς μετά αλλά όσο σκεύτομαι οτι απο εκεί κάτω θα βγεί ολόκληρο μωρό :shock: φαντάζομαι τι έχω να τραβήξω! Δεν ξέρω, όπως και να το δείς...η γέννα είναι γέννα! Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που ήταν αντίθετες, είναι και ανάλογα τον οργανισμό της κάθε γυναίκας!

MbGIp1.png

koritsia ego i alitheia einai pos to fobamai to episkliridio kai ego se dimosio nosokomeio tha genniso stin alexandroypoli kai edo kanoyn kai pote kamia kopela den eixe problima alla ego fobamai den xero protimo xwris kai na ponaw para auto den xerw alla den thelw me ola auta pou akougontai ektos kai ama xreiastei kata ti diarkeia kai prepei anagkastika na ginei tote mono tha kanw

Εγώ ζήτησα απο τον γιατρό μου να κάνω καισσαρική με επισκληρίδιο και μου είπε οτι θα συννενοηθώ με τον αναισθησιολόγο.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Και απλή γάζα αποστειρωμένη να βάλεις, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, απλά αυτά είναι για να πουλάνε!

MbGIp1.png

ναι φροσακι δε χρειάζεται παρά μόνο απλή αποστείρωμενη γάζα. Δημητρούλι πρόσεχε το έντερο με το καυτερο και το λαχανο.11 γιατί τότε οι σύσπασεις θα πονούν πιο πολύ. Κι εγώ χτες είχα πολύ έντονες και συχνές σύσπασεις και πόνο στη μέση και τη λεκάνη μέχρι τις 4 μετά κοιμήθηκα. Το πρωί πονουσε η κοιλιά μου χαμηλά. Κι εγώ σεξουλιαστηκα μόλις τώρα τοο βρήκα ευκαίρο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τωρα μολις γυρισα απο το γιατρο, ολα καλα, αν δεν αιμοραγησω μου ειπε οτι παω να παρω ολο το μηνα, αλλα το βαρος του λιγο με ανησυχησε δεν εχει παρει πολυ σε 3 εβδομαδες πηρε μονο 300 γρ. και τωρα ειναι 2800, εσας ποσο ειναι τα μπεμπε σας 36 εβδομαδων?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

τωρα μολις γυρισα απο το γιατρο, ολα καλα, αν δεν αιμοραγησω μου ειπε οτι παω να παρω ολο το μηνα, αλλα το βαρος του λιγο με ανησυχησε δεν εχει παρει πολυ σε 3 εβδομαδες πηρε μονο 300 γρ. και τωρα ειναι 2800, εσας ποσο ειναι τα μπεμπε σας 36 εβδομαδων?

Εμένα μου είπε ο γιατρός μου οτι το μωρό πέρνεί 100-120 γρ. την εβδομάδα περίπου.Στις 32 εβδομάδες μου το είπε αυτό. Ακόμα είμαι 34 εβδομάδων, δεν ξέρω για τις 36! Την Δευτέρα θα ξαναπάω!

MbGIp1.png

καλέ μια χαρά ειναι το μωρό σου εμένα τώρα ειναι 2800! Μην ακούς και μην προβληματίζεσαι.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το μαγνησιο είπε η μαία κάνει καλό στη μήτρα και το μωρό. Τάδε έφη μαία. Εχω σύσπασεις αρκετές και δυνατές πόνο στην κοιλιά χαμηλά. Πόνο κάτω και με στη μέση σα να περιμένω. Όχι δυνατοί αλλά ενοχλητικοί.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θα σεξουαλιστω και σημερα!!!με τι κουραγιο θα μου πειτε...!!!θα θυσιαστω!ο αντρας μου μεσα στην τρελη χαρα ειναι δε το σηζητω....

θα φαω κ λαχανο πικαντικο απαισιο ειναι αλλα....

κισακι ποναει πιο πολυ ε?μπρος στην ελευθερια τι ειναι ο πονος!!!

αυτα με τις γαζες τα βγαλανε για να κονομισουν...οπως και πολλα αλλα!!! κ εμενα 2800 ηταν η μπεμπα πριν 5 μερες περιπου.αρα τωρα πρεπει να ειναι περιπου 3,000

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...