Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως περάσατε το Σαββατοκύριακο σας ??

Εμείς όπως σας είπα κάναμε τα γενέθλεια του άντρα μου μιλάμε για πολλή κούραση :? Είπα ότι του χρόνου θα κάνω άλλο τέτοιο μεγάλο τραπέζι !!! Δεν μπορώ κουράζομαι πολύ και με τον μικρό είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο μικρός από την κούραση του το βράδυ δεν είχε κοιμηθεί καλά και εννοείτε και εγώ το ίδιο γιατί με πονούσε η μέση μου !! :( Μου πήρε 2 μέρες να συνέλθω και να συγιρίσω και να καθαρίσω το σπίτι μιας και την επομένη ήρθαν επισκέψεις χωρίς να το περιμένω :twisted:

Αντε από σήμερα στην ρουτίνα μας :-) Η εγκυμοσύνη πάει καλά δόξα το Θεό έχω ακόμη 1 βδομάδα για να πάω γιατρό.

Όσο για τα κιλά μην αγχώνεστε καθόλου μα καθόλου !!!! Εγώ στην πρώτη μου είχα βάλει 30 ολόκληρα κιλά :o Και με το που γέννησα έχασα τα 12 και μέχρι να πάω σπίτι από το νοσοκομείο γιατί έμεινα 5 μέρες εκεί είχα χάσει σύνολο 17 κιλά. Οπόταν μου είχαν μείνει 13 και μιλάμε χωρίς δίαιτα έτρωγα κανονικά και έτρωγα και το γλυκό μου μέσα σε 4 μήνες έχασα και τα υπόλοιπα. Δεν είχα δυσκολευτεί καθόλου μα καθόλου ούτε είχα αγχωθεί γιατί μέρα με την μέρα έβλεπα το κορμί μου να επανέρχεται και χαιρόμουν :-D Για αυτό δεν με απαχολεί καθόλου αυτό το θέμα ;) Φάτε άφοβα γιατί και εγώ παλιά που δεν ήξερα φοβόμουν και έλεγα πως θα χάσω όλα αυτά τα κιλά :-D

Στην βάφτιση του γιού μου ήμουν ακριβώς όπως παλιά :D;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια. Κούλα έστω και καθυστερημένα, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Εγώ από την Πέμπτη ήμουν στο κρεβάτι αρρωστούλα. Σήμερα συνήλθα κάπως και ήρθα στη δουλειά. Κι εγώ την Τετάρτη πάω γιατρό για να κάνω και το Α τεστ. Το έχει κάνει καμία;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλλες

Εγώ πάω στο δημόσιο νοσοκομείο εκεί έχει πολλούς γιατρούς και είμαι πολύ ευχαριστημένη άσε που 2 ευρώ μόνο κάθε φορά πληρώνω και μου κάνουν και τις αναλύσεις και την Α επιπέδου και όλα με μόνο αυτά τα 2 ευρώ. Και την πρώτη μου εγκυμοσύνη στον 6ον μήνα πήγα γιατί πριν πήγαινα σε ιδιώτη (κλινική) και πλήρωνα και ένα σωρό λεφτά κάθε φορα για επίσκεψη μόνο και άλλα για τις αναλύσεις και περαιτέρω εξετάσεις και τελικά μου έκανε και λάθος στις αναλύσεις και δεν μου εξηγούσε κάποια πράγματα σωστά με αποτέλεσμα να βγαίνουν και οι αναλύσεις ούρων λανθασμένες οπόταν σταμάτησα και από τον 6ον πήγα στο δημόσιο και ήμουν πολύ ευχαριστημένη και γέννησα εκεί και είχα και δωμάτιο μόνη μου και πλήρωσα μόνο 103 ευρώ ;):-D :-D

Τώρα που έμαθα πήγα από την αρχή στο δημόσιο και δεν ξοδεύω ούτε τα λεφτά μου και με κοιτάζουν και πολύ σχολαστικά επιλέγω και όποιον γιατρό θέλω εγώ μπορώ να επιλέξω και τον ίδιο όταν θέλω τα ραντεβού είναι πρωινά και έτσι δικαιουμαι να φεύγω από την δουλειά και να πηγαίνω και είναι δικαιολογημένη η απουσία μου και όταν θέλω να μείνω σπίτι να ξεκουραστώ και δεν είμαι καλά τους λέω και μου γράφουν άδεια και το καλύτερο είναι την αποδέχονται στην δουλεια πολύ εύκολα γιατί σου λεει είναι από το δημόσιο και ποτέ δεν την αμφισβητούν !!! :-D:wink::-D:wink: Ε τι άλλο θέλω όλα τα έχω τρελλή θα ήμουν να πήγαινα σε ιδιωτική κλινική !

Και το γιο μου που γεννήθηκε είχαν παιδίατρο αυτοί και 2 παιδίατρους μάλιστα και τον έλεγαν πολύ καλά και μετά κάθε μέρα έφερναν 2 παιδίατρους και έλεγχαν όλα τα μωράκια και καλούσαν την κάθε μαμά και της έλεγαν τι έκαναν και τα αποτελέσματα και μιλάμε όλα αυτα στην ίδια τιμή. :wink::-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Ραντεβού έχω κι εγώ την άλλη Τρίτη στο γιατρό για το Α τεστ. Είναι κάτι σαν την αυχενική μόνο που δεν είναι τόσο ακριβές, έχει 60-70% πιθανότητες να σου δείξει αν υπάρχει πιθανή χρωμοσωμική ανωμαλία ενώ η αυχενική που είναι νεότερη εξέταση είναι πάνω από 90% ακριβές.

Κι εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο είμαι. Φυσικά υπάρχουν ελλείψεις όπως σε όλα τα δημόσια αλλά τα θεωρώ καλύτερα από τα ιδιωτικά όπου εκεί πληρώνεις το ξενοδοχείο και έχεις και περισσότερες πιθανότητες να καταλήξεις σε καισαρική...η οποία χρεώνεται περισσότερο. Επίσης πραγματικά είμαι υπερευχαριστημένη με τη φροντίδα και της μαμάς και του μωρού. Οι παιδίατροι κι εμάς σούπερ! Κι αφού έχω ασφάλεια δημοσίου τρελή είμαι να μην την εκμεταλλευτώ?

Κατά τα άλλα τα ίδια...τίποτα δε νιώθω και ανησυχώ... Αχ να είναι όλα καλά την Τρίτη Παναγίτσα μου... Καμιά κλωτσιά έφαγε καμία?? Πότε θα αρχίσουν άραγε οι κλωτσιές να ηρεμήσουμε λίγο??

mikio μην αγχώνεσε κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά. Κλωτσιές αν θυμάμαι καλά από την πρώτη μου εγκυμοσύνη αρχές του 5ου μήνα.

Εγώ από την αρχή δεν ενιωθα κάτι αφού ακόμα δεν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Ελεγα και στον άντρα μου το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έβαλα κιλά και τίποτα άλλο αν δεν πήγαινα και γιατρό να το έβλεπα και στην τηλεόραση δεν θα το είχα πιστέψει :lol: :lol: :lol:

Εγώ βασικά περισσότερο αγωνιώ να μάθω το φύλο και ελπίζω ότι στις 26 που θα πάω θα μου πει με σιγουριά :) Στο τέλος θα έρθει η ώρα να γεννήσουμε για να μάθουμε τι είναι χαχαχα :lol:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Πες το ψέμματα εγώ μάλλον στη Β επιπέδου θα κοιτάξω από μόνη μου μπας και δω τι είναι... Το πουλάκι εξάλλου φαίνεται στα αγόρια! Εδώ το είχα δει από 12 εβδομάδων στον υπέρηχο μπακατέλα του νοσοκομείου, στη Β επιπέδου 21 εβδομάδων στην κλινική μου το έδειξε φόρα-πατρίδα! :lol: Δεν ξέρω αν θέλω να μάθω... Εξάλλου ρούχα έχω, όλα unisex τα έπαιρνα κι αν είναι κορίτσι μπορώ να του πάρω και μετά τη γέννα. Το δωμάτιο μάλλον αργότερα θα το φτιάξουμε εξάλλου. Εσένα για κοριτσάκι σου είπε μάλλον ε? Θέλω κι εγώ ένα κοριτσάκι αλλά μάλλον για αγοράκι το κόβω και το 2ο. Αν είναι αγόρι πάντως πρέπει να έχει τρομερά προσόντα για να ήταν πουλάκι αυτό που νομίζω ότι είδα στην αυχενική! :lol:

Κλωτσιές άρχισα να τρώω 18 εβδομάδων στο 1ο. Όπως τα λες αρχές του 5ου μήνα. Τώρα βέβαια έχω πιο πολλά κιλά κι ίσως να παίξει ρόλο κι αυτό. Για να δούμε!

Εμένα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη φάνηκε από την 11 βδομάδα καθαρότατα ότι ήταν αγόρι. Τώρα που πήγα στην 13 βδομάδα η θέση του μωρού ήταν καλή και κοίταξε αλλά είπε δεν φαίνετε τίποτα αλλά δεν αποκλείσε να φανεί κάτι μετά οπόταν δεν μας είπε με σιγουριά. Εμένα το ένστικτο μου από την αρχή έλεγε ότι είναι κορίτσι και πιστεύω έτσι είναι. Οπως και την πρώτη φορα το ενστικτο μου έλεγε αγόρι και βγήκε σωστό.

Το ελπίζω και αυτή την φορά να βγει σωστό. :)

Να σου πω εγώ με ρουχάκια τα έπαιρνα γαλάζια γιατί μου αρέσει το αγοράκι να φορά γαλάζια και το κορίτσι ροζ είμαι αυτής της άποψης. Φυσικά έχω και unisex ρουχάκια αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πιο πολλά ρουχα του γιου μου δεν φοριούνται και πολύ γιατί από τα πολλά πλύσίματα χάλασαν λίγο και δεν μου αρέσει να τα φοράω σε άλλο παιδί και αγόρι να ήταν. Φυσικά τα φύλαξα τα λυπήθηκα να τα πετάξω έχει και που δεν τα φόρεσε καθόλου και έχει που είναι 1-2 φορες φορεμένα οπόταν τα αφησα και θα αποφασίσω μετά τι θα τα κάνω ίσως τα δώσω σε φτωχές οικογένειες. Αλλά αν είναι κορίτσι σίγουρα θα πάω να αγοράσω ασπρα και ροζ που είναι και η αδυναμία μου αλλά όχι πολλά γιατί μας φέρνουν και δώρα και μένουν στο τέλος. Τώρα για το δωμάτιο δεν θα φτιάξω κάτι γιατί θα μετακινησω τον γιο μου από αυτό που είναι τώρα και θα τον βάλω στο άλλο και θα βάλω την κόρη μου σε αυτό που είναι όλα έτοιμα και η αλλάχτρα και το κρεβατάκι. Το ντεκόρ του δωματίου είναι με θέμα τα αρκουδάκια Μe To You οπόταν θα τα πάρω στο δωμάτιο του γιού μου αλλά οι τοίχοι είναι χρώμα γαλάζιο με ροζ οπόταν κάνει και για κορίτσι και έτσι δεν θα κάτσω να βάψω το δωμάτιο.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!Τι κάνετε? Εγώ προχθές έκανα τον πρώτο μου εμετό. λιγο αργά με θυμήθηκε.Ο γιατρός είπε ότι έφαγα κάτι βαρύ και δεν έχει να κάνει με το μπεμπέ. Έχετε ξεκινήσει να παίρνετε ασβέστιο και σίδηρο? Δεν μου έχει δώσει ακόμα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα κορίτσια!το ξέρω χάθηκα... κάτι εξετάσεις που έδινα το σάββατο, κάτι που πήγαμε εκδρομή στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή,κάτι που όλη μέρα χθες καθάριζα, πέρασαν οι μέρες χωρίς να το καταλάβω... χαίρομαι που είστε όλες καλά και καλά αποτελέσματα στις αυριανές εξετάσεις σας!

εγώ Α'test δεν θα κάνω. μετά το PAP-A και την β- χοριακή που έκανα, θα κάνω κατευθείαν την Β' επιπέδου τον Ιούλιο ,λόγω του οτι η PAP-A και η αυχενική βγήκαν καλές μάλλον δεν υπάρχει λόγος για A-test.

γεια σας κοπελιες!!!!εγω εχω αυριο γιατρο ...κανενα συμπτωμα σε γενικες γραμμες ..μονο το στηθος μου εχει τουμπανιασει λιγο!!!

και πειναωωωωωω μεσημερι βραδυ φαγητο και πολλα φρουτα!!

εγω τα σκαω κανονικα στο γιατρουλη 80 ευρω !!!!!και καισαρικη καναμε στο πρωτο κανονικα ..τεσπα καλα να ειμαστε !!χαλαλι να πανε !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Katerina κριμα είναι καλε 80 ευρώ :eek: :eek: :eek: τα εχω μεινει !!!!

Καλέ γιατί τα πετάς τόσα λεφτά ??? είναι πολύ κρίμα !! Μπορεις να τα εκμεταλλευτείς σε κάτι άλλο αφου μπορείς να κάνεις και διαφορετικα την δουλεια σου και το ιδιο καλα

nikx ασβέστιο συνήθως μετά τον 5ον δίνουν σίδηρο όμως από την αρχή της εγκυμοσύνης

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

εμένα μόλις έκανα το PAP-A μου έκοψε τα utrogestan και το φυλλικό οξύ και άρχισα και ασβέστιο 500mg ημερισίως και σίδηρο μαζί με φυλλικό σε αμπούλες πρωί και βράδυ. αν και τρώω πολλά γαλακτοκομικά μάλλον θέλει να είναι σίγουρος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...