Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω βαψιμο κανονικα και χτιστο νυχι στο χερι!!!μου ειπε δνε παρχει κανενα προβλημα

τελικα οι γιατροι ειναι ο καθενας στον κοσμο του, αλλα στην μια, αλλα στην αλλη φοβερο ετσι!!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μονο στο μαλλι ητνα καθετος,μπορω λεει μονο φυτικε ςη αανταυγεις εγω φοβηθηκακαι τα εχω ετσι,αλλα αν επιτρεπεται θ ατα βαψωμετα,δνεξερωμε το θηλασμο τι παιζει

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και εμένα μου το έκοψε στις 36 εβδ. βέβαια στην κύπρο δεν μας δίνουν καθόλου.εγώ όμως έπαιρνα γιατί πιο πολύ εμπιστεύομαι τον γιατρό μου στην ελλάδα.αφού μετά τις 36 τις χρειαζόμαστε τις συσπάσεις γιατί να το παίρνουμε?

Βρε την σουρτούκα... :mrgreen:Για τους τεχνητούς έχω ακούσει ότι πονάει πολύ χωρίς επισκληρίδιο και στα δημόσια νοσοκομεία δεν κάνουν. Μια φίλη που γέννησε πριν 2 μήνες στο Παπαγεωργίου δοκίμασαν δύο φορές για πρόκληση και τελικά δεν την γλίτωσε την καισαρική.:-( Θα ξαναπάω την Κυριακή και αναλόγως θα συζητήσουμε με τον γιατρό μου τι θα κάνουμε.

Εγώ θα γεννήσω Αρεταίειο και θα κάνω κανονικά επισκληρίδιο. Βέβαια, με το αζημίωτο, θα πάρει ο αναισθησιολόγος 200 Ε. Ο γιατρός μου είπε ότι η μόνη περίπτωση να μη μου κάνει είναι να πάω με μεγάλη διαστολή και να μην προλαβαίνει να με πιάσει.

Πάντως δημόσιο από δημόσιο διαφέρει. Μια γνωστή που γέννησε πριν λίγες μέρες στο 'Ελενα δεν είχε την επιλογή για επισκληρίδιο. Έκανε 14 ώρες να γεννήσει χωρίς επισκληρίδιο!!! :shock:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

ξε ςκατι κιεγω ηθελανα δοκιμασω χωρις,αλλα αθελα σου σφιγγεσαι και δεναφηνεις τον τραχηλο να ανοιξει και διαρκει περισσοτερο ο τοκετος!!!αυτο μονο μ εκραταειπισω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Πόσο είναι ο τράχηλος σου kata; Εμένα 4,5 ήταν την Τετάρτη.

Δεν έχω ιδέα! :confused: Δεν μου είπε και δεν ήξερα ότι μετράνε συγκεκριμένα χωρίς να έχει ξεκινήσει ο τοκετός.

ξε ςκατι κιεγω ηθελανα δοκιμασω χωρις,αλλα αθελα σου σφιγγεσαι και δεναφηνεις τον τραχηλο να ανοιξει και διαρκει περισσοτερο ο τοκετος!!!αυτο μονο μ εκραταειπισω

Εγώ είμαι ολίγον φοβιτσιάρα και δε θέλω να τους κάνω τη ζωή δύσκολη!:shock: Οπότε θα την κάνω για να είμαι και πιο συνεργάσιμη. Άσε που έχω ακούσει ιστορίες από κοπέλες που δεν ήθελαν να κάνουν και μετά παρακαλούσαν για ότι φάρμακο υπήρχε στο νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσαν πια λόγω μεγάλης διαστολής. Για τέτοια είμαστε;

ναι αρε αν υπαρχουν τα μεσα....εγω ειμαι λιγ μ ετο ν πον ο αναισθητη...θα δειξει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

koritsia ego i alitheia einai pos to fobamai to episkliridio kai ego se dimosio nosokomeio tha genniso stin alexandroypoli kai edo kanoyn kai pote kamia kopela den eixe problima alla ego fobamai den xero protimo xwris kai na ponaw para auto den xerw alla den thelw me ola auta pou akougontai ektos kai ama xreiastei kata ti diarkeia kai prepei anagkastika na ginei tote mono tha kanw

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

εφαγα μια πιατελα λαχανο πικαντικο με εξτρα ταμπασκο απο πανω κ κοκκινη πιπερια!τα ειδα ολα !!!!θα τρωω ολη μερα τετοιο!τι να πω!!!παλι σεξ εκανα χτες αλλα τιποτα!!!τζαμπα ο κοπος ετσι οπως ειμαι ειναι μεγααααλος κοπος!!!

Holy Diver

παντως κ στο τζανειο που θα γεννησω δεν νομιζω να μου κανουν επισκληριδιο αν κ θα ρωτησω το γιατρο να ειμαι σιγουρη.Βρε κοριτσια εβλεπα προχτες οτι για τον αφαλο ειχε ειδικη γαζα μολις το βρω θα το βαλω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

για τον αφαλο ειναι οι κανονικες οι γαζες που πουλανε στα φαρμακεια.την ξεδιπλωνεις κ την τυλιγεις γυρω γυρω απο το μανταλακι.

εχω παλι συσπασεις.δυνατες οπως εδω και 10 μερες.πλεον εχω συμβιβαστει!θα εχω συσπασεις φορ εβερ!!!:mad:

Holy Diver

Εγώ είμαι ολίγον φοβιτσιάρα και δε θέλω να τους κάνω τη ζωή δύσκολη!:shock: Οπότε θα την κάνω για να είμαι και πιο συνεργάσιμη. Άσε που έχω ακούσει ιστορίες από κοπέλες που δεν ήθελαν να κάνουν και μετά παρακαλούσαν για ότι φάρμακο υπήρχε στο νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσαν πια λόγω μεγάλης διαστολής. Για τέτοια είμαστε;

οπως το λες ειναι κατα!κ εγω δεν εκανα επισκληριδιο σε κανενα παιδι κ ουτε στο τριτο θα κανω γιατι εδω για να σου κανουν πρεπει να γεννας 5-6 μερες:rolleyes: για να μην ειμαι υπερβολικη...την φιλεναδα μου της εκαναν επισκληριδιο αφου περασαν 51 ωρες τοκετου(ναι ναι...)κ 3 ωρες μετα γεννησε.συνολο 54 ωρες

εγω φωναζα οτι θελω ενεση κ δε μου εκαναν.κ αντε στο δευτερο εκανα 15 λεπτα γεννα.οκ δε προλαβαιναν.στο πρωτο ομως ο τοκετος ηταν 2 ωρες.εγω απο την αρχη φωναζα θελω επισκληριδιο αλλα δεν...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...