Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε να γίνεις μια κουκλάρα! Και εγώ θέλω να κάνω πεντικιούρ, δεν φτάνω κάτω να κόψω τα νύχια μου, ούτε κάλτσα δεν μπορώ να βάλω!!!

και γω δεν φτανω χα χα και μου βαζει τις καλτσες ο καλος μου πριν φυγει για δουλεια

σκεφτηκα κατι και γελουσα μονη μου γιατι εφτιαξα την εικονα στο μυαλο μου.

διαβασα που γραφατε για πικαντικα και τσιλι και φανταστηκα ενα μωρο που η μανα του κατεβαζει καυτερα να ασφυκτια και ψαχνει οπως οπως την εξοδο κινδυνου χαχασχα το καημενο πως να μη σπασουν τα νερα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsakia! Kalo mina euxomai stin popi kai se mena! Xixixi!ante na mpainoun kai oi teleutaies

ston mina tous!

Mi lete oti ta agoria pairnoun olo ton mina tha pathw xeiroteri katathlipsi!

Melinaki epitelous emfanistikes aderfi psixi! Kai elega oti tha eixes gennisei! :)

Paw gia ta teleutaia pswnia! Elpizw diladi!

Filakia se oles!

Dimitra den pistevw na katapies olo to mpukali tabasko! :P

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

λεω θα παω στο ν γαιο λπυκα και θ απαρωτ ον κτηνιατρο!!!

οτανειχαμ ετο λαμπη στο κτηνιατρο η γυναικα του μου ελεγε να μην στενοχωριεμαι μην τυχον κ μου σπασουν τα νερα κ τρεχουμε κ της λεω μην αγχωνεστε καλε αφου κρεββατι εχουμε ναρκωση εχουμε κρεββατι χειροπυργειου εχουμε μια χαρα θα γεννησω με τον γιατρο χεχεχεχεεχε καλημερα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Kalimera koritsakia! Kalo mina euxomai stin popi kai se mena! Xixixi!ante na mpainoun kai oi teleutaies

ston mina tous!

Mi lete oti ta agoria pairnoun olo ton mina tha pathw xeiroteri katathlipsi!

Melinaki epitelous emfanistikes aderfi psixi! Kai elega oti tha eixes gennisei! :)

Paw gia ta teleutaia pswnia! Elpizw diladi!

Filakia se oles!

Dimitra den pistevw na katapies olo to mpukali tabasko! :P

Χριστινάααααακι καλό σου μήνα κοριτσάρα μου και καλά ψώνια! :-D:grin::-DΜπα, δείχνει χαρακτήρα από τώρα ο μικρός.:roll:

Διαφημίσεις

και αφρολουτρο-σαμπουνα,και γαζε ςαποστειρωμενες...αυατ μονοα και κρεμα για συγκαματα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι μου κάνετε; Ναι, χάθηκα, το ξέρω. Δεν γέννησε καμία καλέ; Τα δικά μου νέα είναι ότι ο τράχηλος δεν έχει λεπτύνει ακόμη, το μωρό είναι ακόμη ψηλά κι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για καισαρική. :(Δεν θέλει να βγει ο μπέμπης μου με τίποτα.:confused:

Καλημέρα!!!

Amela μην αγχώνεσαι. Και η δικιά μου τα ίδια! Πήγα χθες και ο τράχηλος είναι σκληρός και η τσαπερδόνα ψηλά. Ενώ περπατάω πολύ και τη νιώθω να κατεβαίνει, το πρωί που ξυπνάω τη νιώθω ψηλά πάλι. Φαίνεται κάνει αναρρίχηση το βράδυ που κοιμάμαι. Ακόμη κι αν δεν κατέβουν όμως νομίζω πως θα μας βάλουν με τεχνητούς και όχι απευθείας καισαρική. Το καλύτερο βέβαια είναι να αποφασίσουν να βγουν από μόνα τους!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

καλημερα κατα μου,εμενα σιγα σιγ αμ επαει το θεμα ρε σιες,χτες παλι πονοι χαμηλα στηνκοιλια και συσπασεις εντονες και δυνατες σημερα παλι τιποτα...μονο συσπασεις!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και εγώ θέλω να πάω για αποτρίχωση σημερα το απόγευμα.για το πεντικιούρ ακόμα τα ψιλικαταφέρνω. βέβαια τώρα πρέπει να τα ξεβάψω γιατί δεν επιτρέπονται τα βαμμένα νύχια...

Κι εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω με το πεντικιούρ. Ο γιατρός όμως δε με άφηνε να βάφω νύχια σε όλη εγκυμοσύνη και πέρασα το καλοκαίρι με nude look αλλά παρηγοριόμουν όταν έβλεπα σε περιοδικά τη Sarah Jessica Parker με άβαφο νύχι. Κοτζάμ fashion icon εκείνη, εγώ θα κάτσω να σκάσω; ;)

καλημερα κατα μου,εμενα σιγα σιγ αμ επαει το θεμα ρε σιες,χτες παλι πονοι χαμηλα στηνκοιλια και συσπασεις εντονες και δυνατες σημερα παλι τιποτα...μονο συσπασεις!

Κισάκι, ο γιατρός σε εξέτασε καθόλου κολπικά; Έχει κατέβει η μικρή; Γιατί σαν να μου φαίνεται ότι θα μας την κάνεις πρώτη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...