Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω έντονες σύσπασεις και δυνατές και συχνές πόνο στην κοιλιά και λιγότερο στη μέση. Το μωρώ ειναι κάτω από τον αφαλό τις τελευταίες ώρες. Ουφ παω να ξαπλώσω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα ελένιτσα καλημερα σε όλες. Ακόμη πονακια εχω. Σύσπασεις δε νιώθω αλλά μέση κοιλιά και κάτω πονάω λίγο.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα ελένιτσα καλημερα σε όλες. Ακόμη πονακια εχω. Σύσπασεις δε νιώθω αλλά μέση κοιλιά και κάτω πονάω λίγο.

Πας κεφάλι με κεφάλι με την Δήμητρα :tongue: μιλάμε για μεγάλο ντέρμπι!

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι μου κάνετε; Ναι, χάθηκα, το ξέρω. Δεν γέννησε καμία καλέ; Τα δικά μου νέα είναι ότι ο τράχηλος δεν έχει λεπτύνει ακόμη, το μωρό είναι ακόμη ψηλά κι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για καισαρική. :(Δεν θέλει να βγει ο μπέμπης μου με τίποτα.:confused:

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 16/11/2010

12. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

15. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

16. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

18.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

19.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

20.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι μου κάνετε; Ναι, χάθηκα, το ξέρω. Δεν γέννησε καμία καλέ; Τα δικά μου νέα είναι ότι ο τράχηλος δεν έχει λεπτύνει ακόμη, το μωρό είναι ακόμη ψηλά κι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για καισαρική. :(Δεν θέλει να βγει ο μπέμπης μου με τίποτα.:confused:

Μπααααα ακόμα στην αναμονή είμαστε amela μου! Μην αγχώνεσε έχεις περιθώριο ακόμα!

MbGIp1.png

axaxa elenitsa sthuow me sthuow eixa akoysei alla kefali m ekefali...axaxaxa!καλημερα αμελα....ολοκαι κατι θα γινει εχει ςακομη 10 μερες καιι 4 μερες παραταση....κατι θα γινει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ μια κυρια μου ειπε οτι απο τα χαπια γιατις συσπασει ςπου επεαιρνα σκλυρηνε η μητρα...τωρα τι να πω δε ρωτησα το γιατρο μημου φερει τιποτα στο κεφαλι!μπουχου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα και από μένα!

πάλι περνάω τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα...χθές ήμουν στα κάτω,σήμερα στα πάνω!κάτι που κοιμήθηκα καλά,κάτι που είναι παρασκευή,κάτι που έιναι όμορφη μέρα σου φτιάχνουν τη διάθεση.από συσπάσεις άλλο τίποτα!την μάλωσα όμως,της είπα αν δεν έχεις σκοπό να βγείς μην με ενοχλείς καθόλου!όταν το πάρεις απόφαση πές μου!:shock:πάει χάζεψα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...