Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλλυντικά κλπ:

Ψαλιδάκι για τα νύχια με στρογγυλεμένες άκρες.

βούρτσα μαλλιών με μαλακή τρίχα

θερμόμετρο μπάνιου, δωματίου και για το μωρό με μαλακό άκρο.

σφουγγαράκι φυσικό

σαμπουάν,αφρόλουτρο,κρέμα αλλαγής πάνας και λάδι ή λοσιόν σώματος κατά προτίμηση βιολογικά πχ. weleda

φυσιολογικό oρό για τη μύτη και συσκευή otrisalin για να ρουφάτε τυχόν πολλές μυξούλες.

καθαρό οινόπνευμα και βαμβάκι να καθαρίζετε τον αφαλό σε κάθε αλλαγή πάνας μέχρι να πέσει.

μωρομάντηλα για να παίρνετε τα πολλά κακάκια αλλά πάντα μετά πλύσιμο καλό κάτω από τη βρύση γιατί οι λοσιόν από τα μωρομάντηλα δεν είναι καλές για το δερματάκι του μωρο. Αυτά...αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω!

Ευχαριστω, θελω να παω για ψωνια τωωρααα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας

εχω και εγώ στεγνωτήριο όντως είναι πολύ καλό αλλά ακριβό. Τα ρουχα του μωρού μέχρι 4-5 μηνών εκεί τα βάζω. Δεν θέλουν ούτε σίδερο.

Εγω δεν χρησιμοποιο προδερ δεν μαρεσει δεν μυρίζει καν. Βάζω το comfort το παιδικό το συμπυκνομένο το παιδικό πολύ λίγο θέλει και μυρίζουν για 1 μήνα ;)

comfort παιδικο? δεν την εχω δει πουθενα αυτη τη μαρκα..

τα εχει στα φαρμακεια! εγω απο κει τα πηρα

ωστοσο μπορεις να τα παραγγειλεις κ απ εξω που ειναι φθηνοτερα

Θα συμφωνήσω! Συμφέρει καλύτερα αν το ψάξεις! Επίσης έχει στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα! Εγώ εκεί τα βρήκα!

κοριτσια θυμηστε μου οταν θα ξαναπαρω πληντυριο ν ανοιγει απο πανω

τα φτυσα, ουτε 2 πληντυρια μπορω να βαλω, η μεσουλα μου

να παρεις καλε αυτο που διαφιμιζε η κρουσαλα πριν γινει κυρια λεων πατιτσα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας

εχω και εγώ στεγνωτήριο όντως είναι πολύ καλό αλλά ακριβό. Τα ρουχα του μωρού μέχρι 4-5 μηνών εκεί τα βάζω. Δεν θέλουν ούτε σίδερο.

Εγω δεν χρησιμοποιο προδερ δεν μαρεσει δεν μυρίζει καν. Βάζω το comfort το παιδικό το συμπυκνομένο το παιδικό πολύ λίγο θέλει και μυρίζουν για 1 μήνα ;)

comfort παιδικο? δεν την εχω δει πουθενα αυτη τη μαρκα..

ουτε κι εγω αληθεια απο που την παιρνεις?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Το μωρό πολύ με σπρώχνει προς τα κάτω :confused: ! Δεν ξέρω τι γίνετε, πιέζει τα κόκαλα μου πολύ έντονα! Τα κόκαλα που έχουμε κάτω απ την κοιλιά, εκεί που αρχίζουν οι τρίχες!!:confused: Πως το βλέπω εγώ να σπάνε τα νερά μόλις μπω στον μήνα μου.....θα τρέχω και δεν θα φτάνω!!!!!

MbGIp1.png

Το μωρό πολύ με σπρώχνει προς τα κάτω :confused: ! Δεν ξέρω τι γίνετε, πιέζει τα κόκαλα μου πολύ έντονα! Τα κόκαλα που έχουμε κάτω απ την κοιλιά, εκεί που αρχίζουν οι τρίχες!!:confused: Πως το βλέπω εγώ να σπάνε τα νερά μόλις μπω στον μήνα μου.....θα τρέχω και δεν θα φτάνω!!!!!

Αχ αρχισες και εσυ τα καλα τα δικα μου.Σημερα λεω στον αντρα μου δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι δεν θα αρχισω σε λιγο να νιωθω συμπτωματα παλι οτι γενναω. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αυτο το νιωθω εδω και 20 μερες,δεν θα σπασουν τα νερα σου

τα κοκκαλα και η λεκανη περνουν θεση ή ανοιγουν για να βγει το μωρακι σου

εγω το ενιωθα τοσο εντονα που νομιζα οτι θα γεννησω 8μηνιτικο

ειχα χεστει για την ακριβεια

οσο για το πλυντηριο μωρε να δεν μαρεσει αυτο το κοκκινο που διαφημιζει αυτη, το παρηγγειλα σε γαλαζιο με κιτρινα πουα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι ρε τα καυτερα βοηθουν!το ξερω !αλλα προτιμω ρτο σεξ λογω εντερου,αν μμεπιασει τπ εντερο -εκεινος ο τυμπανισμος με τ ακαυτερα-χεσ εμεσα θα εχω καουρες και δεθ αμπορωνα ηρεμησω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οχι δενπιανονται!!!αχαχαχα!καλα τρς και αυριο !αυριο τρωτε μεξικανικο στο ειπα????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...