Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμφωνω κι εγω το ιδιο κανω στους 40 τα πλενω μονο πετσετες και λευκα στους 60, και συμφωνω στο σιδερο χωρις ατμο.

ξανθη ωραια τα νεα και για το μπεμπε και για τον ιδιοκτητη μπραβο,

Κοριτσια να ρωτησω κατι εσεις νυσταζεται συνεχεια ή μονο σε μενα συμβαινει αυτο, δεν το καταλαβαινω ξυπναω και νυσταζω και πειναω, ημαρτον πια...

πειναω ναι

νυσταζω οχι

αγχωνομαι ναι γιατι ολο νομιζω οτι τελειωσα με τις αγορες και ολο κατι προκυπτει

μεχρι και αποστειρωμενο βαμβακι για να βρω πρεπει να το κανω συζητηση

ελεος

εγω πηρα καλλυντικα weleda και frezyderm

θερμομετρο θελω να ρωτησω τον παιδιατρο τι να παρω

μ εχουν κουρασει αυτα τα μικρα μικρα που ππεπει να παρεις απο δεξια κ αριστερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω μια μανία τα λευκα να τα βαζω και στους 90.Τώρα τα έβαλα στους 70.Ναι μέσα στον κάδο το έβαλα. Πάντως μη γεμίσεις το μπολάκι μέχρι πάνω γιατί βγάζει τρελή σαπουνάδα. Και εννοείται σίδερο χωρίς ατμό.Ρώτησα την μάνα χθες και μου φώναξε.Σιδερώνονται εύκολα τα μωρουδιακα.

Τι έχει ο ατμός καλέ??? Ίσα-ίσα σκοτώνει μικρόβια,ακάρεα κλπ...

Όσο για το σιδερώνονται εύκολα...?? Πλάκα με κάνεις!!! Θα τρως 5 ώρες το 24ωρο να σιδερώνεις χωρίς ατμό! Με ατμό 2! :tongue: Είναι και πολλά τον πρώτο καιρό, όλο λερώνονται...

Απλα με τον ατμό μένουν λίγο υγρα τα ρούχα και μπορεί να μαζεψουν μικρόβια.Το έγραψε κάπου και η Νεκταρία. Εμένα μου έχουν πει και τα εσώρουχα να μην τα σιδερώνω καν.Ειδικά με ατμό έχεις και τους μυκητες πιο σίγουρους.Μου το είπε χημικός αυτο.

Γιαυτό μόλις τα πατήσεις με τον ατμό για λίγο μετά τα πατάς χωρίς ατμό να στεγνώσουν! ;) Πάντως του μαδερκερ τα ζιπουνάκια και τα σεντόνια με το λάστιχο αν δε βάλω ατμό λωλαίνομαι να τα σιδερώνω! Η μαία μας είπε να τα πατάμε από πάνω να στεγνώνουν. Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα! ;)

Γιαυτό μόλις τα πατήσεις με τον ατμό για λίγο μετά τα πατάς χωρίς ατμό να στεγνώσουν! ;) Πάντως του μαδερκερ τα ζιπουνάκια και τα σεντόνια με το λάστιχο αν δε βάλω ατμό λωλαίνομαι να τα σιδερώνω! Η μαία μας είπε να τα πατάμε από πάνω να στεγνώνουν. Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα! ;)

Πετσέτες και εγω με ατμό τις σιδερώνω.Δεν έχω υπομονή με το σίδερο και πολύ.Γενικα το μισώ.Άμα κάνει και ζέστη όπως χθες. Πάντως δεν με δυσκόλεψαν καθόλου.Αλλά είχα βάλει και μαλακτικό προδερμ.Μήπως γι'αυτό το ευχαριστήθηκα. :P

Τώρα μου έχει κολλήσει να πάρουμε στεγνωτήριο.Σου λύνει τα χέρια.Αλλά είναι ακριβό πολύ.Έχει καμιά σας?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα πήγα γιατρό και η μπέμπα είναι 3700 :shock:! Πλάκα μου κάνει! Και όχι μόνο αυτό, ο γιατρός μου έκανε κολπική εξέταση :oops: και ο τράχηλος είναι σκληρός πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλει να βγει. Μου φαίνεται ότι την έχω κακομάθει... Τέλος οι σοκολάτες :| ...

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Και εγώ με ατμό τα σιδέρωσα. Όπως λεέι και η Νεκταρία σκοτώνει τα μικρόβια ο ατμός, δεν κάνει κακό, ίσα-ίσα! xanthi μπράβο, πολύ ωραία τα νέα σου και απ τον γιατρό και απ'τον ιδιοκτήτη! trianmeli εγώ πήρα της προδέρμ σαμπουάν-αφρόλουτρο-κρέμα συγκάματος και πενάτεν! Δήμητρα το διασκέδασες ε?? Μια χαρά σε βρήσκω!:D

MbGIp1.png

και τα χρωματα δεν σου ξεβαψαν? δεν ξερω αν πηρες αυτο το σχεδιο αλλα εγω εχω 2-3 που ειναι σιελ σκουρα μπλε σχεδον

Εγώ πήρα τα ανοιχτά.Δες στον κατάλογο της mothercare σελ.35 το 1ο.Αποφεύγω τα σκούρα για να τα βαζω σε μεγαλύτερο βαθμό. ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Πετσέτες και εγω με ατμό τις σιδερώνω.Δεν έχω υπομονή με το σίδερο και πολύ.Γενικα το μισώ.Άμα κάνει και ζέστη όπως χθες. Πάντως δεν με δυσκόλεψαν καθόλου.Αλλά είχα βάλει και μαλακτικό προδερμ.Μήπως γι'αυτό το ευχαριστήθηκα. :P

Τώρα μου έχει κολλήσει να πάρουμε στεγνωτήριο.Σου λύνει τα χέρια.Αλλά είναι ακριβό πολύ.Έχει καμιά σας?

Στεγνωτήριο πήρα εγώ και μου το έφεραν χθες. Έβαλα πετσέτες και μου τις έβγαλε πάρα πολύ αφράτες. Μη σας πω ότι βγήκαν καλύτερες από πριν! Το κακό είναι ότι το πρόγραμμα βαμβακερά στους 60 και στέγνωμα χωρίς να χρειάζονται σίδερο ήταν 5,5 ώρες :shock:! Έχω μια υποψία ότι θα μας τσακίσει η ΔΕΗ! Θα το δουλέψω λίγο μήπως βρώ κανένα πιο οικονομικό πρόγραμμα.

Καλλυντικά κλπ:

Ψαλιδάκι για τα νύχια με στρογγυλεμένες άκρες.

βούρτσα μαλλιών με μαλακή τρίχα

θερμόμετρο μπάνιου, δωματίου και για το μωρό με μαλακό άκρο.

σφουγγαράκι φυσικό

σαμπουάν,αφρόλουτρο,κρέμα αλλαγής πάνας και λάδι ή λοσιόν σώματος κατά προτίμηση βιολογικά πχ. weleda

φυσιολογικό oρό για τη μύτη και συσκευή otrisalin για να ρουφάτε τυχόν πολλές μυξούλες.

καθαρό οινόπνευμα και βαμβάκι να καθαρίζετε τον αφαλό σε κάθε αλλαγή πάνας μέχρι να πέσει.

μωρομάντηλα για να παίρνετε τα πολλά κακάκια αλλά πάντα μετά πλύσιμο καλό κάτω από τη βρύση γιατί οι λοσιόν από τα μωρομάντηλα δεν είναι καλές για το δερματάκι του μωρού.

Αυτά...αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω!

Επίσης αυτό που πήρα έχει πρόγραμμα "μωρουδιακα'' που αποστειρώνει και τα ξευγάζει 2 φορές!

Κι εγώ προδέρμ σε υγρό παίρνω και πλένω και τα δικά μας με αυτό εδώ και λίγο καιρό. Ειδικά με τα εσώρουχα, το βρήκα τέλειο γιατί είναι απαλό και αποφεύγω και ερεθισμούς μιας και έχω ευάισθητο δέρμα.

Στις υψηλές θερμοκρασίες χρησιμοποιώ προδέρμ σε σκόνη που είναι λίγο πιο οικονομική. Απλά στους 40 φοβάμαι ότι μπορεί να μην διαλυθεί.

Διαφημίσεις

Νεκταρία, μπορείς να μου πεις από που προμηθέυεσαι τα weleda; Γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά.

τα εχει στα φαρμακεια! εγω απο κει τα πηρα

ωστοσο μπορεις να τα παραγγειλεις κ απ εξω που ειναι φθηνοτερα

Καλημέρα σας

εχω και εγώ στεγνωτήριο όντως είναι πολύ καλό αλλά ακριβό. Τα ρουχα του μωρού μέχρι 4-5 μηνών εκεί τα βάζω. Δεν θέλουν ούτε σίδερο.

Εγω δεν χρησιμοποιο προδερ δεν μαρεσει δεν μυρίζει καν. Βάζω το comfort το παιδικό το συμπυκνομένο το παιδικό πολύ λίγο θέλει και μυρίζουν για 1 μήνα ;)

Σήμερα πήγα για ψώνια στο mall πήρα του γιου μου πυτζάμες, καλτσες και παντόφλες γιατί μας μίκραναν πήρα και εγώ παντόφλες και ο άντρας μου. Επίσης πήγαμε ικέα και πήραμε μια κουρτίνα για την πόρτα του γκαραζ και μια κουνουπιέρα ! Βρήκαμε και θήκη για dvd/cd που κλείνει μπροστά με γυαλί την είχε 103 ευρώ μας άρεσε πάρα πολύ αλλά ήταν 2 μέτρα και δεν την φορούσε το αυτοκίνητο να την μεταφέρουμε και δεν την πήραμε !! Θα πρέπει να πάρουμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο αυτό της πεθεράς οπόταν αλλη φορά που θα πάμε.

Περιττό να πω ότι ξεθεώθηκα και πονουν τα πόδια και η μέση μου !! Αλλά τουλάχιστον έγινε η δουλειά μου αν δεν είναι αλλό.

Σήμερα έχω μαγειρέψει κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο ψητά και ήταν τέλεια !!! Εμεινε μονο μια μερίδα για απόψε :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...