Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia gyrisa ola kala den ekana oyte syspaseis oyte tipota exw akoma ola kala twra tin deytera tha einai 36 ebdomadwn logou tis diaforas me to saxaro 2 thema milisa me ton idioktiti mazi me tin mama moy kai toy eipa pws egw den prokeite na fygo mexri toulaxiston 4 mines ean poylithei kai thelei na meinei o idios mesa na to xerete kai moy leei oxi ennoeite kai to ena kai to allo tou eipe kai i mama moy kati leptomereies kai xestike ama thelei aaa den katalaba toy lew me doyleueis 3 mines exei pou irtha ama itan den tha to riskara tha noikiaza allou tespa tha fanei ti tha ginei to mono sigouro einai oti den prokeite na fygo mexri to mwro na ginei 3 4 minon toulaxiston

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Ωραια νεα Ξανθη, both, μπραβο!!!

nikx οταν επλενες με το προδερμ στους 60 εβαζες το υγρο με το μπολακι στον καδο μεσα??

Εχω μια μανία τα λευκα να τα βαζω και στους 90.Τώρα τα έβαλα στους 70.Ναι μέσα στον κάδο το έβαλα. Πάντως μη γεμίσεις το μπολάκι μέχρι πάνω γιατί βγάζει τρελή σαπουνάδα. Και εννοείται σίδερο χωρίς ατμό.Ρώτησα την μάνα χθες και μου φώναξε.Σιδερώνονται εύκολα τα μωρουδιακα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εχω μια μανία τα λευκα να τα βαζω και στους 90.Τώρα τα έβαλα στους 70.Ναι μέσα στον κάδο το έβαλα. Πάντως μη γεμίσεις το μπολάκι μέχρι πάνω γιατί βγάζει τρελή σαπουνάδα. Και εννοείται σίδερο χωρίς ατμό.Ρώτησα την μάνα χθες και μου φώναξε.Σιδερώνονται εύκολα τα μωρουδιακα.

τι ειπε η μανα? γιατι χωρις ατμο??

η δικη μου μ ανεβοκατεβαζει υπερβολικη που τα ψαχνω τοσο

Διαφημίσεις

τι ειπε η μανα? γιατι χωρις ατμο??

η δικη μου μ ανεβοκατεβαζει υπερβολικη που τα ψαχνω τοσο

Απλα με τον ατμό μένουν λίγο υγρα τα ρούχα και μπορεί να μαζεψουν μικρόβια.Το έγραψε κάπου και η Νεκταρία. Εμένα μου έχουν πει και τα εσώρουχα να μην τα σιδερώνω καν.Ειδικά με ατμό έχεις και τους μυκητες πιο σίγουρους.Μου το είπε χημικός αυτο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εμενα ολα αυτα τα εκανε η μανα μου με τα ρουχα γιατι εγω ειμαι τελειως αχρηστη κ ευτυχως που την εχω κ με βοηθαει αλλα η πλακα ειναι που κλειδωσε το παιδικο δωματιο κ λεει στους γατους εδω εσεις θα μπειτε next year χαχαχαχαχαχα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Απλα με τον ατμό μένουν λίγο υγρα τα ρούχα και μπορεί να μαζεψουν μικρόβια.Το έγραψε κάπου και η Νεκταρία. Εμένα μου έχουν πει και τα εσώρουχα να μην τα σιδερώνω καν.Ειδικά με ατμό έχεις και τους μυκητες πιο σίγουρους.Μου το είπε χημικός αυτο.

ετσι ειναι.εγω δεν τα σιδερωνω γι αυτο το λογο.αλλωστε γι αυτο και πρεπει να σκουπιζομαστε καλα μετα το μπανιο στην ευαισθητη περιοχη, λιγη υγρασια ειναι ικανη για ν αναπτυχθει εστια απο μυκητες

ρε κοριτσια ολα τα εσωρουχα και τα φορμακια που εχω ειναι Mothercare και ολα γραφουν στους 40. Μηπως αν τα πλυνω στους 60 μαζεψουν???

Καλε και εγώ απο εκει τα πηρα.ουτε κοίταξα τους βαθμους. :shock:

Δεν είδα να μου μπήκαν.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

δεν παθαινουν τιποτα στους 40 κοριτσια,εγω μονο πετσετε ςπλενω στοςυ 60,μην ειμαστ ευπερβολικες....οτι λεει το ταπελακι!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δεν παθαινουν τιποτα στους 40 κοριτσια,εγω μονο πετσετε ςπλενω στοςυ 60,μην ειμαστ ευπερβολικες....οτι λεει το ταπελακι!!!!

συμφωνω κι εγω το ιδιο κανω στους 40 τα πλενω μονο πετσετες και λευκα στους 60, και συμφωνω στο σιδερο χωρις ατμο.

ξανθη ωραια τα νεα και για το μπεμπε και για τον ιδιοκτητη μπραβο,

Κοριτσια να ρωτησω κατι εσεις νυσταζεται συνεχεια ή μονο σε μενα συμβαινει αυτο, δεν το καταλαβαινω ξυπναω και νυσταζω και πειναω, ημαρτον πια...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κοριτσια ξερετε τι εχω ξεχασει να παρω καληντυκα του μωρου σαμπουαν κ αφρολουτρο αιντα κ υγρο για τον αποστειρωτη

εγω απο καλλυντικα ακομα δεν εχω παρει τιποτα μα τιποτα, μου λενε για σαμπουαν, αφρολουτρα, ταλκ, κρεμες, ωτοασπιδες βρεφικες, μωρομαντηλα, θερμομετρα, ειδικα για τη μυτη κ.α. και πρεπει να παω ε? εσεις τι πηρατε? τα πηρατε ολα αυτα? και τι μαρκα?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλε και εγώ απο εκει τα πηρα.ουτε κοίταξα τους βαθμους. :shock:

Δεν είδα να μου μπήκαν.

και τα χρωματα δεν σου ξεβαψαν? δεν ξερω αν πηρες αυτο το σχεδιο αλλα εγω εχω 2-3 που ειναι σιελ σκουρα μπλε σχεδον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...