Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia xwris symbolaio poso dikaiwma exw na katsw mesa xerete????????? apo ti stigmi poy o allos to agorasei kai thelei na meinei?????i na to noikiasei se allon????????/

κοιτα χωρις συμβολαιο δεν υπαρχουν και πολλα δικαιωματα, στην ουσια και σεις παρανομοι ειστε

αλλα φυσικα εφοσον εχεις αποδειξη ενοικιου μπορεις να υποστηριξεις οτι ο ιδιοκτητης σας κοροιδευει γιατι απο μηνα σε μηνα σας λεει οτι θα σας κανει μισθωτηριο συμβολαιο

ξερεις η εφορια τετοια θελει τωρα..

αντε ηρεμησε τωρα και πανε για την εξεταση

Καλημερα κοριτσια κι απο ΄μενα, σημερα με σκεπασε το παπλωμα και ξυπνησα τωρα...

xanthi για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις αν σου αρνηθει το συμβολαιο (που ετσι πιστευω) ειναι να του πεις οτι θα τον καταγγειλεις στην εφορια καθως εχεις ολες τις αποδειξεις, για να μη γινει αυτο ζητησε του ενα περιθωριο 6 μηνων (καθως το δικαιουσε) μεχρι να βρεις καινουργιο σπιτι και μετα να ξεκινησει την διαδικασια της πωλησης. Ο ανθρωπος ειναι πολυ ηλίθιος και αφου δεν σέβετε την κατάστασή σου μην τον σεβαστειτε ουτε εσεις αυτο να του πεις. Αντιμετωπισε την κατασταση και μην ταραζεσαι δεν ειναι ευκολο το ξερω αλλα πρεπει κι εννοειται οτι την εγγυηση την κλεινεις με τα ενοικια. Περιμενουμε νεα απο το γιατρο...

Φρόσσω ωραια το αρθρο για την επιλόχια κατάθληψη....αν και εγω θελω να πιστευω οτι δεν θα υπαρχει λογος.

Νεκταρία να ΄σαι καλα πολυ ωραια αυτα που γραφεις εμενα προσωπικα μου δινουν κουραγιο γιατι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο το μετα στο σπιτι με το μωρο.

Fire κι εγω το αρκαδι πηρα αλλα ρωτησα το θειο μου που ειναι παιδιατρος και μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι το προδερμ υγρο ολα τα αλλα αφηνουν υπολλειματα στα ρουχα. Εγω τα εχω ετοιμα και μεσα στην ντουλαπα οπως και η ελενη.

Σημερα νιωθω πολυ κουρασμενη δεν εχω δυναμη για τιποτα, εχω εναν πονο απο χθες στην αριστερη πλευρα κατω απο το στηθος εκει που ξεκινανε τα πλευρα. Αυριο το απογευμα θα παω επιτελους στο γιατρο επιτελους να δω τι θα μου πει. Παω να μαγειρεψω σουτζουκακια με ρυζι.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Τhanx trianmeli

Μολις καθαρισα τη θηκη του πληντυριου,τωρα θα βαλω μια πλυση στους 90 με σοδα ν απολυμανθει και μετα θα βαλω τα εσωρουχα του και τα φορμακια

ααααχχ τι χαρα

ν ακολουθησω τις οδηγιες που λενε οι ετικετες ή να τα βαλω στους 60 να βρασουν?? καποια λενε στους 40

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε????

σας επριξα ποτε θα γεννησω?ε το ξαναλεω:tongue::tongue:

5 το πρωι ξυπνησα να παω για τσισα και ενιωσα τοσο απελπισμενη που την επεσα στον αντρα μου καναμε σεχ κ τελειωσε και μεσα μηπως κ γεννησω γιατι τα σπερματοζωαρια επισπευδουν τον τοκετο!αν δε γεννησω κ αυτη τη φορα τοτε τι να πω!μαλλον ειμαι ελεφαντας και θα κυοφορω 2 χρονια:shock::shock::shock:

Holy Diver

Kαλημέρα κορίτσια! Τα ρούχα του μωρού αν είναι λευκά μπορείτε να τα πλύνετε και στους 60 βαθμούς. Αν είναι πολύ ευαίσθητα τα πλένετε όπως λένε οι οδηγίες. Ανά κάποια διαστήματα, αν κάνετε πλύσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες να κάνετε αυτό με την πλύση με σόδα στους 90 να φεύγουν τυχόν υπολείμματα σκόνης ή υγρού από το πλυντήριο. Υπάρχει και ειδικό καθαριστικό που πουλάνε σε καταστήματα με καθαριστικά και το κάνει λαμπίκο, βγαίνουν μέχρι και μούχλες που δε φανταζόσασταν ότι είχε το καινούριο σας πλυντηριάκι!

Γενικά μη χρησιμοποιείτε για τα δικά σας ρούχα κακής ποιότητας απορρυπαντικά γιατί αφήνουν κατάλοιπα. Για το μωρό μόνο μωρουδιακά και απορρυπαντικά και μαλακτικά και να βάζετε και 2 ξεβγάλματα. Και σιδέρωμα αν έχετε απλό σίδερο μέσα-έξω τα ρούχα, αν έχετε ατμοσίδερο να φροντίζετε να στεγνώσει ο ατμός να μη μείνει πάνω στα ρούχα.

Ξανθή μου από τέτοια δε σκαμπάζω ξέρω μόνο ότι χωρίς συμβόλαιο εσείς έχετε το πάνω χέρι. Αφού ξέρει και η μαμά σου να σας συμβουλεύσει τότε να μην ανησυχείς. Το θέμα είναι να μάθετε τι δικαιώματα έχετε. Να συμβουλευτείτε κάποιο δικηγόρο, αν έχετε κανένα γνωστό να σας βοηθήσει.

Άσε το άλλο...θα βρεθεί νομίζεις τόσο εύκολα και γρήγορα αγοραστής?? Δεν ξέρω τι γίνετε εκεί... πάντως εδώ ούτε αγοράζονται,ούτε νοικιάζονται πλέον σπίτια με την κατάσταση που επικρατεί...

Δημητρούλα η ΠΗΤ σου είναι 3 Νοέμβρη! Ούτε 2 εβδομάδες...δλδ!

Συμβιβάσου με την ιδέα ότι μπορεί να γεννήσεις και τότε!:tongue:

Ή ακόμα και αργότερα! Να είναι πεισματάρα η μικρή και να στη βγάλουν με το ζόρι καλή ώρα σαν τον δικό μου! :lol:

Mε το 3ο βέβαια χλωμό το κόβω αλλά μην απελπίζεσαι ακόμα! Σκέψου το μετά... Καλά είναι εκεί που κάθεται βρε! :lol:

Διαφημίσεις

Όσο για τη προσταγλανδίνη που έχουν τα σπερματοζωάρια... Εμένα κοτζάμ υπόθετο μου έβαλαν και δεν έκανα καμία σύσπαση! Μόνο με τον ορό μετά.

Σου λέω το μόνο καλό είναι ότι το χόρτασε ο άντρας μου και μετά τη γέννα δε με κυνηγούσε! :lol:

mikio τι εννοεις να στεγνωσει ο ατμος?

εγω εχω ατμοσιδερο. ειναι καλυτερο να τα σιδερωσω χωρις ατμο?

Όχι, όχι να βάλεις ατμό που σκοτώνει τα πάντα, ακάρεα κλπ... απλά συνήθως όταν σιδερώνουμε με τον ατμό μένουν λίγο νωπά τα ρούχα. Εσύ θα βάλεις τον ατμό και μετά για λίγο πάτα τα από πάνω χωρίς τον ατμό να στεγνώσουν.

ennoeitai oti me to neogennhto dne mpainei κανεναςμεσα!!!!εννοειται!απειλησε τονμε καταγγελια!!!!οχι για συμβολαιο τωρα απλα να ξερει οτι θα παρεις οσο καιρο σου χρειαστει αν ξεπεταχτει το μρο και ν αβρεις σπιτι με την ησυχια σου!αυτα και τελος!δενεχω υπνο απλα κουκλιτσ αμου!καλημεαααααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοπελούδες! Σήμερα ευχαριστήθηκα ύπνο.ούτε ξινίλες,ούτε ενοχλήσεις.Απόλαυση.Ενα 9ωρο το έκλεισα.Την τουαλέτα αν μπορούσα να αποφύγω καλά θα ήταν. :D

πηρα ομως proderm παιδικο υγρο, μηπως επρεπε να παρω σκονη??

Fire και εγώ αυτό πήρα.Το έψαξα και στο ίντερνετ και έγραφε οτι είναι καλό.Χθες τελείωσα και εγώ το σιδέρωμα.Ελπίζω να μην έχω τίποτε άλλο στην πορεία.

koritsia xwris symbolaio poso dikaiwma exw na katsw mesa xerete????????? apo ti stigmi poy o allos to agorasei kai thelei na meinei?????i na to noikiasei se allon????????/

Xanhti χωρίς συμβόλαιο μπορείς να τον τρελάνεις.Αφού έχεις και αποδείξεις ότι πληρώνεις κανονικά ενοίκιο τότε λες ότι σας κοροιδεύει και δεν σας έχει δώσει ακόμα το συμβόλαιο.Αλλά μην τρελαίνεσαι.Σιγα μην βρει σύντομα να το πουλήσει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσια σημερα εχω πολυ καλη διαθεση-οπως παντα αλλωστε- γιατι ξαναρχισα τη διαιτα του διαβητη πιστ απαλι,,αν και η μαναμου λεει φαε παιδακιμου τρα που μ πορεις σε 2 εβδομαδες ξεκινας απευθειας τη διαιτα θηλασμου και τ αχανει μια και καλη ,αλλα...μ εεπιασε τωρα!θ απαω να δω κι ενα σπιτι τωρα σε λιγο ...το ειδ αμ ετον καλο μου χωρις ρευμα απογευμα να το δω και πρωικι εγω δεν εκλεισα χρονο εδω και θα εχω τραβαλα....αλλα ριξαμε πολυ προσωπικο κοπο και χρονο και χρημα να τα κανουμε βιωσιμο,μονο στοκαρισματα και μπογιε ςπολλα λεφτα ρεσ εςις,σοφιτα το ενα τδωματιο που δνε μπορει να χρησιμοποιηθει λογω ζεστης το καλοκαιρι, χαλαν οι βυσες σταζουν,η λεκανη βουλωνει,ο νεροχυτης βουλωνει,πολλε ςκατσαριδες λογω του σουπερ μαρκετ απο κατω και φυσικα οι σκαλες !!!!δημητρα ουτε εμενα με ενοχλουν ιδιιτερα,αλλα μεχρι και οι φιλε ςμου βαριουθντια να ερθουν και 400 ευρψ ειναι πολλα για αυτο το σπιτι...το αλλο εχει 3 δωματια,ανακαινισμενο μπανιο,βεβαια η κουζινα ειναι ρημαδι ακι σε ξενερωνει,αλλα 3 δωματια...και στοκεντρο του πεζοδρομου, ανμπορεσω καιντυσω τα νοτυλαπια δενξερω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...