Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. xanthi άκου σε με...... Αν θα πας τώρα να του ζητήσεις να σου κάνει συμβόλαιο, δεν νομίζω να στο κάνει εφ'όσον θέλει να σε βγάλει έξω και αν χρειαστεί να πας ακόμα και στην αστυνομία για να το αναφέρεις γιατί όπως φαίνετε ο άνθρωπος είναι ηλίθιος και δεν σέβετε την κατάστασή σου! Το οτι δεν σας έχει κάνει συμβόλαιο αυτό επιβαρύνει εκείνον και θα βρεί τον μπελά του γιατί κλέβει την εφορία έτσι.Να του πείς οτι δεν φεύγεις απο εκεί τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι γιατί είναι δύσκολα τώρα που είσαι έγκυος και μέσα στον χειμώνα δεν είναι εύκολο να κάνεις μετακόμιση.Να μην στεναχωριέσαι, ηρέμισε και αντιμετώπισέ τον όπως του αξίζει! Κακώς που νοικιάσατε το σπίτι και δεν κάνατε συμβόλαιο! Την εγγύηση να την κρατήσεις για να πατσήσεις ένα ενοίκιο! Φρόσσω ευχαριστώ για την ενημέρωση της επιλόχιας κατάθληψης....πως το βλέπω εγώ οτι θα την πατήσω????? Νεκταρία ωραία όλα αυτά που περιγράφεις και οι συμβουλές σου!

MbGIp1.png

Ξανθη καλα σου τα λεει η Ελενη και επειδη εχω περασει ακριβως τα ιδια θα σου πω και κατι παραπανω

Δεν μπορει να σας βγαλει εξω να βαραει τον κωλ.. του κατω

Σιγουρα αν ειχατε συμβολαιο θα ησουν 100% καλυμενη αλλα δεν πειραζει.Μηπως υπαρχει καταθετηριο ενοικιου?

Οπως και να χει τετοια βοδια ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ουτε απο εγκυμοσυνες ουτε απο ιδιαιτερες καταστασεις

Τον εχετε στο χερι που δεν σας εκανε συμβολαιο μπορειτε να πατε μ ενα μαρτυρα στην αστυνομια να δηλωσετε οτι μενετε εκει και μετα να πατε καρφι στην εφορια

Βεβαια για να αποφυγετε ολο αυτο μπορειτε απλα να τον απειλησετε οτι θα τον καταγγειλετε και να σας δωσει οσηηηηηηη διορια χρειαζεστε

Το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ πρεπει να ασχοληθεις εσυ μ αυτο στην κατασταση σου αλλα ο αντρουλης σου

Μην αγχωνεσαι δεν μπορει να σας βγαλει με τιποτα

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 16/11/2010

12. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

15. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

16. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

18.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

19.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

20.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia sas euxaristw poli to thema einai pos autos o ilithios twra to poulaei kai tha erxete o kathe blakas na blepei to spiti kai tha eimai me to anxos an autos pou to agorasei tha meinei i to thelei gia ekmetaleusi kathe mina exw apodeixi pou tou deinw to enoikio kai ta koinoxrista ton ilithio diladi exw tha exw ena mwro neogenito kai tha exw to kathe blaka na erxete na blepei to spiti xeimwniatika kai me tis gripes o kathe xekarfwtos exw para pola neyra alla tha toy ti ferw tha paw kai tha apaitisw na mou kanei twra symbolaio allios oti tha ton kataggeilw gia na eimai kataxwromeni gia oso kaliptei to symbolaio

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Ανέβασα την λίστα μας για να ξέρουμε τι μας γίνετε...τώρα θα πρέπει να την έχουμε απο κοντά! Μερικές κοπέλες έχουν εξαφανιστεί

:confused:. Η kikitsa, Katerina11, Rea_1971, maxi. Η katerina tselepi και η mama gia prwth fora έχουν μέρες να μπούν στο καφέ!

MbGIp1.png

τι ωραια που εβαλες το πινακακι μας ξανα! ετσι για να μην ... ξεχνιομαστε!

σημερα θ αρχισω τα πληντυρια των μωρουδιακων

πηρα ομως proderm παιδικο υγρο, μηπως επρεπε να παρω σκονη??

kalimera koritsia sas euxaristw poli to thema einai pos autos o ilithios twra to poulaei kai tha erxete o kathe blakas na blepei to spiti kai tha eimai me to anxos an autos pou to agorasei tha meinei i to thelei gia ekmetaleusi kathe mina exw apodeixi pou tou deinw to enoikio kai ta koinoxrista ton ilithio diladi exw tha exw ena mwro neogenito kai tha exw to kathe blaka na erxete na blepei to spiti xeimwniatika kai me tis gripes o kathe xekarfwtos exw para pola neyra alla tha toy ti ferw tha paw kai tha apaitisw na mou kanei twra symbolaio allios oti tha ton kataggeilw gia na eimai kataxwromeni gia oso kaliptei to symbolaio

Να του πας κόντρα και να επιμήνεις για τα δικαιώματά σου σαν ενοικιαστής! Ότι του φανεί του λολοστεφανή!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Ξανθη θα γεννησω απ την τσατιλα μου

τι θα πει το πουλαει ??? πως μπανει μεσα και το δειχνει?? να μη του ανοιγετε.. κλειδαριες αλλαξατε??

εχω φρικαρει πραγματικα

Αν εχεις αποδειξη ακομη καλυτερα τελεια, θα του πεις κυριε εγω μπορω να φυγω του χρονου και ΧΑΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ μεχρι τοτε δεν θα μπαινει κανεις στο σπιτι

τι ωραια που εβαλες το πινακακι μας ξανα! ετσι για να μην ... ξεχνιομαστε!

σημερα θ αρχισω τα πληντυρια των μωρουδιακων

πηρα ομως proderm παιδικο υγρο, μηπως επρεπε να παρω σκονη??

Δεν νομίζω να έχει σημασία αν πήρες υγρό. Εγώ πάντως πήρα το αρκάδι σε σκόνη. Τα έχω πλύνει κιόλας, είναι σιδερωμένα και τακτοποιημένα στην ντουλάπα!

MbGIp1.png

Δεν έχει δικαίωμα να δείχνει το σπίτι στον καθένα αν δεν το δέχεστε εσείς!!!!! Εσύ μπορεί να του πείς είχα 1.000 ευρώ και τα έχασα κύριε, να τον κατηγορήσεις οτι σε έκλεψε! Και έχει δίκιο η fire που σου λεέι να αφήσεις τον άντρα σου να χειρηστεί την υπόθεση! Άντε στο γιατρό και καλά αποτελέσματα! Να έρθεις να μας ενημερώσεις!

MbGIp1.png

Δεν νομίζω να έχει σημασία αν πήρες υγρό. Εγώ πάντως πήρα το αρκάδι σε σκόνη. Τα έχω πλύνει κιόλας, είναι σιδερωμένα και τακτοποιημένα στην ντουλάπα!

Ησουν ευχαριστημενη με το αρκαδι? ακουσα οτι αφηνει υπολλειματα στα ρουχαλακια..

tha to deixnei otan imaste emeis mesa mono to exei dwsei se mesiti to thema einai oti i mama moy einai mesitria kai tha ton tentwsei den mporei na me korodeupsi giati tha tin faei....akoyste to kalitero apo ola leeei xthes ston xristo ton andra mou to sabbato leei tha erthoyn na bgaloyn fotografies to spiti allon o malak..........s o mesitis me pio dikaiwma ta dika moy epipla kai ta prwsopika moy antikeimena pane kala alla o kakomoiris o andras moy den xerei kai polla apo spitia kai den eipe tipota egine xthes arga simera omos molis gyrisw tha ton pw egw tha moy kanei symbolaio twra me to etsi thelw ..... blamenos kliedaria nai allaxame ennoeite

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...