Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα και από μένα. χθές πήγα στο γιατρό για αυχενική, όλα οκ όπως φάνηκαν και κατα 80% κοριτσάκι! (έτσι για να μην λένε μερικοί μερικοί οτι θα ήταν αγοράκι!) γερά να ναι και ότι να ναι!σήμερα ξύπνησα από τις 6, μαγείρεψα συμμάζεψα και φεύγω για την νομαρχία μπας και βγάλω καμιά άκρη με το pap-a. γνωρίζει κάποια, αν τα ταμεία το καλύπτουν?

μμμμ, εγω εχω ΙΚΑ και δεν εχω ασχοληθει ,,,αν στο εχει γραψει γιατρος του ταμειου σου ..μπορει να παρεις κατι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ καλη ειναι η αυχενικη ...

τις εξετασεις για τη μεσ. αναιμια που της εκανες??

δωρεαν και απολυτα εξειδικευμενα ειναι καπου στους αμπελοκηπους παραρτημα του Λαικου νοσοκομειου ....

πολλα ιδιωτικα εργαστηρια δεν δινουν ξαεκαθαρες απαντησεις

Καλημέρα σας! :D

Κατερίνα εκεί την κάναμε για τον λόγο που είπες! Την δευτέρα θα πάνε και οι γονείς μας να την κάνουν να είμαστε σίγουροι!η εξέταση papp-a βγήκε μια χαρά είπε ο γιατρός οπότε ηρέμησα με αυτές τις εξετάσεις!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

30 ατομα στο σπιτι??χαρα στο κουραγιο σου!!!μεγεια τις κουρτινες !!!να χαιρεσαι το γιοκα σου , η δικια μου σημερα κλεινει τους 9 μηνες

Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου να σου ζήσει και η δικιά σου να την χαίρεσε Ναι 30 άτομα είναι τα γενέθλεια του άντρα μου :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

μμμμ, εγω εχω ΙΚΑ και δεν εχω ασχοληθει ,,,αν στο εχει γραψει γιατρος του ταμειου σου ..μπορει να παρεις κατι

σε ευχαριστώ κατερίνα μου! τα ίδια μόλις μου είπανε και από την ασφάλεια μου. θα δω τι μπορεί να γίνει... πήγα και στον ελεγκτή γιατρό αλλά περίμεναν καμιά 70ρια άτομα και έφυγα όπως πήγα. κι αύριο μέρα είναι!:)

Διαφημίσεις

Γεια σας συγκαστρούλες μου! Χάθηκα καλά τα λέτε αλλά τη Δευτέρα ούτε ανάσα πρόλαβα να πάρω και την Τρίτη-Τετάρτη έλειπα στο πατρικό μου γιατί είχε βάρδια ο στρατιωτικός μπαμπάς μας. Σήμερα το πρωί έτρεχα στη υπηρεσία μου γιατί έχω κάνει αίτηση μετάθεσης και έπρεπε να δηλώσω προτίμηση...άλλη αγωνία από εκεί!

Καλά είμαστε αν και δεν έχω και τα πολλά νέα επειδή ο υπέρηχος στο νοσοκομείο είναι για τα μπάζα και δε ρώτησα και πολλά-πολλά...μόνο αν είναι καλά το μωρό! Τελικά είναι καλά κι είναι και 114 γραμμάρια! Θα ξαναπάω στις 26 του μήνα για το Α τέστ κάτι αντίστοιχο με την αυχενική και το παπ-α είναι κι αυτό.

Το φύλο δεν το ρωτάω...ίσως να το μάθω στη Β επιπέδου που την κάνεις έξω κι όχι στο νοσοκομείο γιατί ο γιατρός μου είναι κομματάκι δύσκολος και δεν το λέει και στη Β επιπέδου αν είναι αγόρι θα το καταλάβω σίγουρα!!! :lol: Aπό τη μία θέλω κι από την άλλη δε θέλω να μάθω! Θέλω φυσικά πρώτα ένα γερό μωρό αν είναι κοριτσάκι θα χαρώ είναι η αλήθεια αλλά και αγοράκι δε με χαλάει, έχω τρελαθεί με τον μικρούλη μου και πραγματικά όλα τα μωράκια, καλά να είναι, έχουν τη χάρη τους! Τώρα το σκατούλι μου κάνει "γεια" και τρελαίνομαι να βλέπω το τοσοδούλι μικρό χεράκι να χαιρετάει!

Να καλωσορίσω και την Βασιλική στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου! Και στις νέες γαστρούλες μην αγχώνεστε βρε! Θα βάλετε μικρά Ταλιμπανάκια και πώς θα τα παλεύετε μετά??? :lol: :lol:

Καλημέρα σας! :D

Κατερίνα εκεί την κάναμε για τον λόγο που είπες! Την δευτέρα θα πάνε και οι γονείς μας να την κάνουν να είμαστε σίγουροι!η εξέταση papp-a βγήκε μια χαρά είπε ο γιατρός οπότε ηρέμησα με αυτές τις εξετάσεις!

μια χαρα , με την αυχενικη ..

τωρα για το στιγμα μην αγχωνεσαι!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

πολυχρονος ..να τον χαιρεσαι!!!

Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου.

Χθες έκανα δουλειές συνεχόμενα από τις 4:00μμ-9:30μμ μιλάμε δεν είχα καθήσει στιγμή αλλά είχα κουραστεί τόσο πολύ κορίτσια και με έπιασε και η μέση μου δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου να περπατήσω. Νόμιζα ότι σήμερα δεν θα κατάφερνα να έρθω δουλειά. Δόξα το Θεό μου πέρασε. Και αναμένω τα ίδια και σήμερα από την κούραση με τόσους καλεσμένους αλλά μου αρέσει και το απολαμβάνω ! :D

Στον άντρα μου ακόμα δεν πήρα δώρο και δεν ξέρω αν θα φτάσω και ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα του πάρω καμιά ιδέα ??

Κατα τα άλλα η εγκυμοσύνη όλα καλά και έβαλα και 4 κιλάκια σήμερα που ζυγίστηκα :eek::(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Μη μου μιλάτε για κιλά. ο γιατρός μου μου το είπε ξεκάθαρα, το πρώτο τρίμηνο 0-1. όταν δε στις 9 εβρομάδες του είπα οτι το είχα πάρε το κιλό μου έβαλε τις φωνές και με ανάγκασε να το χάσω.περιτό να σας πω τι πείνα έπεσε!τελικά έχασα το μισό και το άλλο μου έμεινε μέχρι τώρα... χοντρή δεν είμαι αλλά τον οκτώβριο που έκοψα το κάπνισμα τσίμπησα μια 4 αρα! κι έτσι συνολικά έιμαι +4,5.τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά τα πράγματα. νομίζω μόνο η γυμναστική με σώζει γιατί τώρα πια είμαι άνεργη και κάθομαι όλη μέρα...

To πρώτο τρίμηνο στον μπέμπη ήμουν αραχτή και λάιτ επειδή φοβόμουν κιόλας μην πάθω τπτ... Κι επειδή πεινούσα πολύ πήρα 5 κιλά! Από το 2ο άρχισα περπάτημα μισή ώρα σχετικά γρήγορο την ημέρα σε διάδρομο (περίπου 2χλμ. τα οποία έγιναν μέχρι και 5χλμ στον 9ο μήνα μπας και γεννήσω επιτέλους...) και έτρωγα προσεκτικά, δεν έκανα δίαιτα, ούτε πεινούσα. Μέχρι να γεννήσω πήρα άλλα 7. Συνολικά 12 από τα οποία έχασα τα 6 μόλις γέννησα καθώς ο μπέμπης ήταν 4,250 κιλά! ;) Με αυτά τα +6 βέβαια ξεκίνησα τη 2η εγκυμοσύνη επειδή δεν έκανα κόπο να τα χάσω κι όχι επειδή δεν μπορούσα. Μην αγχώνεστε με τα κιλά κοιτάξτε να χαρείτε την εγκυμοσύνη και να φάτε και πατατάκι με παγωτό άμα γουστάρετε! :lol: Αυτά δε θα τα ξανακάνετε πιστέψτε με! Απλά μια στο τόσο οι πολλές ατασθαλίες. Σε γενικές γραμμές ας τρώτε και πολύ απλά να τρώτε υγιεινά κι αν μπορείτε περπατάτε ή τώρα το καλοκαίρι κολύμπι! Και αν είστε καλά να κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Να το χαρείτε γιατί μετά... :lol: Από βόλτες, διακοπές, μπανάκια, εξόδους, σεξ (!!!) και πράγματα απλά όπως ένα περίπατο σε σημεία της πόλης που ποτέ δεν πήγατε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...