Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διάβασα πολλές ιστορίες με καισσαρική με επισκληρίδιο για να ενημερωθώ! όλες το είχαν πάρει πολύ χαλαρά Φρόσσω! Και όπως λεέι και η κίσα, μετά όντως τα βλέπεις χαλαρά...μπορεί εκείνη την ώρα να πείς δεν ξανακάνω παιδι, αλλά ετά απο λίγες μέρες τα ξεχνάς όλα και κάνεις και δεύτερο παιδί και τρίτο! Με οποιον τρόπο και αν έχεις γεννήσει!

MbGIp1.png

ναι αλλα βρε παιδι μου εγω σκεφτομαι οτι μετα την γεννα κ την επιλοχειο καταθλιψη κ εχω παρει μερικα βιβλια για μα ενημερωθω

Για πες μας λίγα λόγια γιατί μου φαίνετε οτι θα την πατήσω.....πως σε πιάνει επιλόχειος κατάθληψη? εννοώ υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις η είναι αν σου κάτσει?

MbGIp1.png

φροσακιμου μην ανησυχει ςρε συ,θεμα ρουτινας ειναι!επιλοχειος καταθλιψη δε νομιζω να περασουμε,εχουμε η μια την αλλη!στο μυαλο ειναι ολα!παρε κι ενα γατακι καινουριο να δεις π;ου δ εθα προλαβαινεις με τιποτα ουτε να σκεφτεις να περασει ςεπιλοχειο καταθλιχη!χιχιχιχι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω ρε κοριτσια δεν την πιστευω δεν ξερω γιατι....δεναιναι στανταρ και με το μωρακ ιν ασε κοιταζει ετσι και ν ασε εχει αναγκη και τις φιλε πςου θα ερχοντια να δουν το μωρο πως να περασει ςκαταθλιψη???

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Επιλόχειος κατάθλιψη: Μελαγχολία μετά τον τοκετό 24307.jpg

Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια H απόκτηση ενός παιδιού είναι η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Ωστόσο πολλές φορές το συναίσθημα της χαράς υποσκελίζεται από την έλλειψη διάθεσης, την ευρεθιστότητα και τις αρνητικές σκέψεις. Όλα αυτά ενδεχομένως να είναι συμπτώματα της επιλοχείου κατάθλιψης, μιας ασθένειας που χρήζει ιατρικής βοήθειας.

Είναι συνηθισμένες οι αλλαγές στη διάθεση και το συναίσθημα μετά τον τοκετό;

Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν συνασισθηματικές μεταπτώσεις: τη μια στιγμή είναι χαρούμενες και την άλλη στιγμή βάζουν τα κλάματα χωρίς λόγο.

Μπορεί να νιώθουν θλίψη, να δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν, να έχουν χάσει την όρεξή τους ή να μη μπορούν να κοιμηθούν καλά ακόμα κι όταν το μωρό κοιμάται. Αυτά τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται τρεις με τέσσερις μέρες μετά τον τοκετό και μπορεί να συνεχίσουν για πολλές μέρες.

Tα συμπτώματα αυτά θεωρούνται φυσιολογικό μέρος της όλης διαδικασίας της μητρότητας και συνήθως εξαφανίζονται από μόνα τους μετά από 10 μέρες.

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν κάποιες γυναίκες των οποίων τα συμπτώματα είναι πιο έντονα ή διαρκούν πολλές μέρες και σε αυτή την περίπτωση τα συμπτώματα ονομάζονται 'επιλόχειος κατάθλιψη' και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Τι ακριβώς είναι η επιλόχειος κατάθλιψη;

Η επιλόχειος κατάθλιψη δεν είναι μια απλή ιδιοτροπία της νέας μητέρας, αλλά μια ασθένεια. Για την ίασή της χρειάζεται ψυχοθεραπεία, σύστημα υποστήριξης από τον οικογενειακό και κοινωνικό κύκλο της νέας μητέρας ή και φαρμακοθεραπεία με αντικαταθλιπτικά.

Συμπτώματα

• Απώλεια ενδιαφερόντων ή χαράς της ζωής
  • Απώλεια όρεξης
  • Λιγότερη ενέργεια και διάθεση να κάνει πράγματα
  • Δυσκολία να κοιμηθεί ή να παραμείνει κοιμισμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Περισσότερος ύπνος από το κανονικό
  • Αυξημένα επεισόδια κλάματος
  • Συναισθήματα ότι δεν αξίζει η ίδια, δεν υπάρχει ελπίδα, ενοχές
  • Ανήσυχη, εκνευρισμένη, με άγχος
  • Ανεξήγητη απώλεια ή αύξηση βάρους
  • Αίσθηση ότι δεν αξίζει να ζει
  • Σκέψεις να κάνει κακό στον εαυτό της
  • Σκέψεις να κάνει κακό στο μωρό της

Αν και πολλές γυναίκες παθαίνουν κατάθλιψη μετά τον τοκετό, μερικές δεν αισθάνονται τα συμπτώματα έντονα παρά εβδομάδες ή μήνες αργότερα. Η κατάθλιψη που συμβαίνει ακόμα και έξι μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού θεωρείται επιλόχειος κατάθλιψη.

Ποιες γυναίκες παθαίνουν επιλόχειο κατάθλιψη;

Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι πιο συνηθισμένη αν μια γυναίκα είχε κάποιο από τα παρακάτω:

• Προηγούμενη επιλόχειο κατάθλιψη
  • Κατάθλιψη που δε συνδέεται με την εγκυμοσύνη
  • Δυνατά συμπτώματα του συνδρόμου της προεμμήνου ρύσης
  • Δυσκολίες στο γάμο
  • Λίγα άτομα στην οικογένεια ή τον κοινωνικό κύκλο στα οποία να μπορεί να βασιστεί και να μιλήσει
  • Στρεσσογόνα γεγονότα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά τον τοκετό

Γιατί οι γυναίκες παθαίνουν επιλόχεια κατάθλιψη;

48927a.jpgΗ ακριβής αιτία στο ερώτημα αυτό δεν είναι ακόμα γνωστή. Τα επίπεδα των ορμονών της γυναίκας αλλάζουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς επίσης και αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού.

Είναι πολύ πιθανό ότι αυτές οι ορμονικέ αλλαγές παράγουν άλλες αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να συμβάλουν στη δημιουργία της κατάθλιψης.

Το συναίσθημα της κατάθλιψης δε σημαίνει ότι η γυναίκα αυτή είναι κακός άνθρωπος, ότι έκανε κάτι λάθος ή ότι ήταν αδύναμη και το προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της.

Πόσο καιρό διαρκεί η επιλόχειος κατάθλιψη;

Η διάρκειά της είναι δύσκολο να καθοριστεί, διότι εξαρτάται από γυναίκα σε γυναίκα. Πολλές γυναίκες αισθάνονται πολύ καλύτερα μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ άλλες νιώθουν ότι δεν είναι ο εαυτός τους για πολλούς μήνες.

Οι γυναίκες που έχουν έντονα συμπτώματα κατάθλιψης ή που είχαν προηγούμενα καταθλιπτικά επεισόδια στο παρελθόν συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επανέλθουν.

Με την κατάλληλη βοήθεια, όμως, μπορεί ν' αντιμετωπιστεί με επιτυχία η επιλόχειος κατάθλιψη. Η ψυχοθεραπεία και τα αντικαταθλιπτικά είναι οι ενδεδειγμένοι τρόποι εξειδικευμένης βοήθειας.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει η γυναίκα και το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον προκειμένου να τη βοηθήσουν να περάσει το δύσκολο αυτό στάδιο της κατάθλιψης.

Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου;

Αν γεννήσατε πρόσφατα και αισθάνεστε άσχημα, στεναχωρημένη, εκνευρισμένη, στρεσσαρισμένη, κουρασμένη ή έχετε κάποια από τα συμπτώματα που αναφέρονται πιο πάνω, μην ξεχνάτε ότι πολλές άλλες γυναίκες έχουν παρόμοια εμπειρία.

48927b.jpgΔε 'χάνετε το μυαλό' σας, ούτε τρελαίνεστε, ούτε θα πρέπει να αισθάνεστε ότι τιμωρείστε για κάτι και ότι θα πρέπει να υποφέρετε. Αυτό που σας συμβαίνει δεν είναι ευχάριστο, όμως ξεπερνιέται.

Τα παρακάτω παραδείγματα είναι πράγματα που έκαναν άλλες νέες μητέρες για να ξεπεράσουν την επιλόχειο κατάθλιψη:

• Συζητήστε με πρόσωπα που αγαπάτε κι εμπιστεύεστε και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους.
  • Αναζητήστε βοήθεια για τις δουλειές του σπιτιού, τη φροντίδα του μωρού και τις άλλες δουλειές που πρέπει να γίνουν.
  • Αξιοποιείστε τον ελεύθερο χρόνο που θα δημιουργήσετε με αυτό τον τρόπο για να ξεκουραστείτε, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.
  • Επενδύστε στον εαυτό σας: δεν είναι εγωιστικό να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν. Αντίθετα, σας βοηθάνε να 'γεμίσετε' τις μπαταρίες σας και να είστε σε καλύτερη θέση να προσφέρετε στο μωρό σας και την οικογένειά σας.

Ακόμα και 15-20 λεπτά τη μέρα που θα τα αφιερώσετε σε κάτι που σας ευχαριστεί, όπως το διάβασμα, η γυμναστική, ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αφρόλουτρο ή μια περιποίηση προσώπου ή μανικιούρ/πεντικιούρ από αισθητικό είναι πράγματα που συμβάλλουν στο να νιώσετε πιο ευχάριστα.

• Κρατήστε ημερολόγιο με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, σαν έναν τρόπο να τα αποβάλλετε από το σύστημά σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να σημειώνετε και κάτι όμορφο που συνέβη ή που κάνατε κάθε μέρα, όσο μικρό κι αν είναι.

Καθώς θα βλέπετε ακόμα και τις μικρές αλλαγές κάθε μέρα και θα κάνετε τη σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, θα αισθανθείτε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο των πραγμάτων και θα νιώσετε καλύτερα.

48927c.jpgΕίναι φυσιολογικό να αισθάνεστε καταβεβλημένη, γιατί η γέννηση ενός παιδιού φέρνει πολλές αλλαγές και ο ρόλος της μητέρας είναι νέος και ακόμα άγνωστος. Όταν δεν αισθάνεστε ότι είστε ο εαυτός σας, αυτές οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται τεράστιες και δύσκολο να τις αντιμετωπίσετε.

Μην περιμένετε να γίνετε σούπερ μαμά. Να είστε ειλικρινής με το πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε, να γνωρίζετε και να σέβεστε τις δυνάμεις σας και να μην ξεχνάτε να ζητάτε βοήθεια.

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Γεια σας!! 2 σελίδες αφιερωμένες στο σεξ βρε αθεόφοβες!! :lol:

Στην 1η εγκυμοσύνη αγάπες μου μέχρι την προπαραμονή της γέννας του δίναμε και καταλάβαινε μπας και γεννήσω λέει... Μπααααα!!!! Μύθος!!! Ούτε συσπάσεις,ούτε διαστολή,ούτε καμία εξέλιξη! Τώρα δεν έχω καμία όρεξη για δεκάδες λόγους που θα τους διαπιστώσετε και μόνες σας στη 2η εγκυμοσύνη!:tongue:

Μέτα τον τοκετό τι 40 μέρες...?? Μακάρι να έχετε όρεξη 3 μήνες μετά! Με τα λόχεια ή/και τα ράμματα στην αρχή δεν παίζει και μετά με το μωρό,ξενύχτια κλπ και με τον πόνο (όπως κι αν έχετε γεννήσει πονάει σαν την 1η σας φορά :shock: ) λίγο δύσκολο να έχετε την τρελή την όρεξη.

Όσο για την κατάθλιψη που λέτε. Μη φοβάστε για να την πάθετε θα πρέπει να:

1) έχετε μακάκα σύζυγο που δε θα βοηθάει με το μωρό και θα κάνει τη ζωή του!

2) έχετε σκύλα πεθερά που θα χώνει τη μουσούδα της στη φροντίδα του μωρού,θα σας βγάζει άχρηστη ως μάνα και θα σας υπενθυμίζει συνεχώς ότι "δεν έχετε γάλα!"

3) να μην έχετε καμία άλλη βοήθεια και υποστήριξη

4) να σας παραιτήσουν όλες οι φίλες σας με το που θα κάνετε το μωρό.

5) να έχετε οικονομικά προβλήματα

6) να έχετε ένα μωρό που όλη την ώρα να δυσκολεύει την κατάσταση,γκρίνια,κλάμα,αϋπνία κλπ.

Με δυο λόγια...δε φταίνε μόνο οι ορμόνες...κάτι πρέπει να υπάρχει που να σας δυσκολεύει ψυχολογικά... Όλες σας θα περάσετε το να κλάψετε χωρίς λόγο, το να πανικοβληθείτε με το μωρό,αλλά κατάθλιψη δε θα πάθει καμιά σας! ;) Όλα καλά!

Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι το εξής και ποτέ μην το ξεχάσετε:

Μπορεί το μωρό σας να είναι το τέλειο μωρό βγαλμένο από διαφήμιση της νεστλέ!

Μπορεί όμως να είναι και το πιο στριμμένο μωράκι του κόσμου όπως ήταν το δικό μου.

Να κλαίει όλη μέρα,να έχει κολικούς,να μην κοιμάται,να τρώει με χίλια βάσανα,να κάνει γουλίτσες, να μην ηρεμεί με τπτ,να μην θέλει ούτε βόλτα, ούτε μπάνιο, ούτε παιχνιδάκια, ούτε τα αντερά του που λέμε. Δε φταίτε εσείς για αυτό.Κάντε ότι μπορείτε για να το κάνετε να νιώθει ασφαλές και ικανοποιημένο. Καμιά φορά τπτ δε θα πιάνει αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε ότι κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να μην ακούτε κανέναν. Αν το ένστικτό σας λέει να το παίρνετε αγκαλιά κάντε το κι ας σας λένε ότι θα το κακομάθετε! Δεν υπάρχει περίπτωση να το κακομάθετε.

Κι ένα παραπάνω θα απελπίζεστε στην αρχή γιατί δεν κάνει τπτ....δε γελάει,δεν κάνει παιχνιδάκια, δε σας κοιτάζει, δεν είναι καν όμορφο, έχει νεογνική ακμή, δεν είναι ροζ και στρουμπουλό όπως περιμένατε, πέφτουν τα μαλλιά του και μοιάζει με ποντίκι! Και παραδόξως δε νιώθετε κάτι το ιδιαίτερο, μια συμπάθεια ίσως, μια αίσθηση να το φροντίσετε και να το προστατεύσετε αλλά πού είναι η αγάπη η μητρική που νομίζατε ότι θα σας πλημμυρίσει με το που θα το βλέπατε....???

Εκεί είναι... απλά γεννιέται με το χρόνο. Και με το χρόνο το μωρό θα ηρεμήσει,θα γίνει πιο δεκτικό και θα αρχίσει να σας κοιτά, να χαμογελά κι όλα θα γίνουν καλύτερα! Και μετά θα θέλετε κι άλλο!

Μέχρι 3μηνών έκλαιγα που είχα ένα τόσο γκρινιάρικο μωρό. Νόμιζα ότι ήταν δυστυχισμένο κι ότι έφταιγα εγώ. Δεν ήθελα να ακούσω για 2ο μωρό. Αντί να κάνω το σταυρό μου που είχα ένα γερό παιδάκι.

Και 2μήνες αργότερα έβαλα μπρος για το 2ο! Μόνο αυτό σας λέω! ;)

Το 1ο διάστημα ίσως είναι δύσκολο,αλλά δε φταίτε εσείς να το θυμάστε. Θέλει χρόνο το μωράκι σας να προσαρμοστεί στον κόσμο. Μετά όλα θα στρώσουν.

Μη στεναχωριέστε λοιπόν τον 1ο καιρό και μην πελαγώσετε. Όλα θα πάνε καλά!

Και καμιά σας μην πάθει κατάθλιψη επειδή έχει δύσκολο μωρό! Λίγο να μεγαλώσει και θα σας ανταμείψει με το παραπάνω για την υπομονή που θα δείξετε και την αγάπη και την αγκαλιά! ;)

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

koritsia mou boitheia oti na nai simera akouste ti egine kai peite mou giati ta exw xasei... ton ioylio noikiasame to spiti pou menoyme twra kai xafnika simera mas leei o idioktitis o mpipppppppp na min pw oti tha to poylisei kai psaxnei agorasti kai to kalo mas leei kiolas oti an o kainoyrgios idioktitis to thelei na to noikiazei tha ton pei na meinoyme emeis mesa......kai ama meinei o idios anagkastika tha fygoume exw apo ti wra kai klaiw eimai psyxologika xalia ti na po oti na nai mesa ston mina mou na gennaw kai na exw kai ton kathe m............a na me zalizei me to spiti tou ama mporousa tha sikonomoyn na fygo aurio kiolas alla to riskareis????????/toulaxiston sou deinoun ena perithorio mexri na breis kati.....tosa exoda kai allagi spitioy kostizei pali kai to thema einai oti exei 3 mines pou irthame o mpipmmmmmm den to eixe sto myalo tou pio prin oti skeftete na to poulisei????????anarwtiemai ego???????? ama moy to elege den tha to nikiaza kai olo ta enoikia panta pio mprosta ta pernei kai ta panta einai plirwmena prin tin wra tous ti na pw den mporw na koimithw ........ ti na kanw den xerw ti na tou pw plaka moy kaneiiiii

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

από τη στιγμή που δεν έληξε το συμβόλαιο και θέλει να σε βγάλει έξω πιο πριν έχεις δικαίωμα να μείνεις ένα 6μηνο από το νόμο.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αν έχεις δώσει εγγύηση αστή για τελευταίο ενοίκιο μη σου πει να πληρώσεις και θα στα δώσει μη τυχόν.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...