Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα καλε δε γεννησα σκατααααα

4η μερα χτες ειχα βλεννα απο κατω αυτη που λενε οτι κλεινει τον τραχηλο!

αλλα δε γεννησαααα και ουτε προκειται:confused:βαρεθηκα σας λεω

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα οι παπαδες πλεον ειναι αντε μην πω για που κοριτσια. κουλα αμα τον λαδωσεις θα σου πω εγω πως θα στο βαφτηση αιντε σαν δεν ντρεποντε λιγο . η αδερφη μ οταν βαφτησε τον μικρο μ τον ανηψιο γυρναει και λεει ο παπας το ονομα αχιλεας δεν ειναι χριστιανικο ελεος δηλαδη ακου εκει . στο κατω κατω πατε σε αλλη εκκλησια αιντε με συγχησανε παλι.

κοριτσακια σας αφηνω παω να διαλεξω χρωματα για το σπιτι και μετα στην μαμα μου θα παω . απο την αλλη εβδομαδα θα μπω παλι . οποια γεννησει φροσω περιμενω μηνυμα να με ενημερωνεις .φιλακια σε σας και στα ζουζουνια σας

καλησπερα καλε δε γεννησα σκατααααα

4η μερα χτες ειχα βλεννα απο κατω αυτη που λενε οτι κλεινει τον τραχηλο!

αλλα δε γεννησαααα και ουτε προκειται:confused:βαρεθηκα σας λεω

Ελα βρε χαλάρωσε τελειώνουμε λέμε....μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση σου και να μην είχα ακόμη 28 μέρες αναμονή!!!!:shock: Εγώ να δείς πως βαρέθηκα....δεν την θέλω άλλο αυτήν την κοιλάρααααα!!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

trianmeli βρήκα μια ωραιότατη και συγκινητική περιγραφή μιας κοπέλας που γέννησε με καισσαρική και επισκληρίδιο! Θέλεις να την βάλω να την διαβάσεις??

Eλενη θελω εγω!

αχ βρε κοριτσια την συνηθησα την κοιλιτσα μ τι θα κανω μετα?? ποιανου κοιλιτσα θα χαιδευω με ποιον θα ξυπναω με ποιον θα τρωο πρωινο με ποιον θα παιζω . ουφ

μου εμειναν 32 μερες τπτ συγα

το αλλο το τρελο βαλιτσα δεν εχω ετοιμασει εγω περιμενω ν γεννησω κ μετα ν ετοιμασω ειμαι ξανθια τ ν κανουμε

''''Εχω κάνει δυο καισαρικες και ξέρω. Επειδή στον πρώτο τοκετό παιδεύτηκα πάρα πολυ και στο τέλος μπηκα στο χειρουργειο τώρα λέω αφου ήταν να φάω το μαχαίρι ας γινόταν απο την αρχή. Την δεύτερη δεν την κατάλαβα καθόλου.

Η ιδέα του χειρουργειου με τρόμαξε και έβαλα τα κλάματα όταν έχασε παλμους η μικρή και με έφυγαν για καισαρική. Ειμαι απο τα ατομα που δεν μπορει τους γιατρους και τα νοσοκομεια. Θα σου περιγράψω τι ακριβως συμβαινει για να ξέρεις και να μην φοβάσαι.

Στην αρχη θα κάνεις επισκληριδιο. Εκει πρέπει να συνεργαστεις με την αναισθησιολογο. Θα σε βάλει να καμπουριάσεις και θα σου περάσει ένα καθετηράκι (ένα μικρο σωληνάκι) στην μέση σου. Αυτό το σωληνάκι θα το έχει κολλημένο πάνω στην νυχτικιά σου μέχρι την επόμενη ημέρα γιατί απο εκει θα βάζουν τα φάρμακα. Και έναν ορό στο χέρι σου (αυτό γίνεται και στον φυσιολογικό τοκετό) Ξέχασα να σου πω για το κλησμα αλλά βλέπεις τώρα το θεωρώ αμελητέο....

Μόλις μπει το φάρμακο και μουδιάσουν τα πόδια σου θα είσαι περδίκι. Είναι παράξενη η νάρκωση αν και νιώθεις το πάτημα δεν νιώθεις πόνο.

Μετά μπαινεις στο χειρουργείο με ένα team γιατρών. Δεν νιωθεις καθολου μονοξια :P . Σου βάζουν ένα πανί και δεν βλέπεις απο την μέση και κάτω. Και ειναι λογικό αυτο. Βέβαια σε δένουν πάνω στο χειρουργικό κρεββάτι. Εκει τα παιξα και εγώ πανικοβλήθηκα. Αλλά με καθησύχασαν και μου ειπαν αυτο το κάνουν επειδή δεν ελέγχουμε τα πόδια μας να μην πέσουμε. Στο ένα χέρι ήμουν συνδεμένη με ένα μηχάνημα ΄κάτι σαν καρδιογράφο κσι στο άλλο είχαν γυρίσει την νυχτικιά μου έτσι ώστε να ειναι σταθερά επάνω μου.

Το μωρο βγαίνει το πρώτο πεντάλεπτο το πολύ! Σου λεει ο γιατρός ότι τώρα θα σε πατήσω. Θα νιώσεις αλλά δεν θα πονέσεις και μετά ακους το κλάμα!!!Τα χέρια είναι δεμενα - στο ενα εχεις πιεσόμετρα κλπ και στο άλλο ορό. Απλά ξαπλώνεις και τεμπελιάζεις, κάνεις κουβεντούλα με το γιατρό, νοιώθεις καποια τραβηγματα τη στιγμη που βγάζουν το μωρό.. κι αυτό ειναι!!! Είχα ένα άγχος, βεβαια, αλλά μόλις άκουσα το κλαματάκι του και μου το έδειξαν, και μου το ακουμπησαν πάνω μου, πάει, εφυγαν όλα!

Μετά βεβαια, με είχε πιάσει μια αφόρητη νύστα - όταν δηλ. πηραν το μωρό για τα περαιτερω και εγω εμεινα να με ράβουν - εκεινο μου φανηκε τοπιο δύσκολο κομματι, μου φάνηκε ότι κράτησε αιώνες.

Όσο για το μετα, στο πρωτο παιδι πονουσα τις πρωτες μερες, όταν σταμάτησαν τα φάρμακα. Στη δεύτερη καισαρικη, πολυ λιγότερο.

Μετά απο αυτο κοριτσι μου χαζεύεις! Δεν υπολογίζεις τιποτα! Το πλένουν , το φασκιώνουν , το βλέπει και ο παιδιατρος και στο δίνουν αγκαλίτσα. Εσυ δηλ ασχολεισαι (όσο μπορεις με το μωράκι) και οι άλλοι σε ράβουν!

Σε λιγάκι είσαι έξω τρισευτυχισμένη!!!!!

Απλά δεν σηκώνεσαι το πρώτο 24ωρο. Το καλό είναι ότι η επισκληρίδιος κρατάει ακόμη 5 ώρες και μετά μόλις νιώσεις πόνο λες να σου κάνουν την συμπληρωματική δόση. Αρα την βγάζεις καθαρή μέχρι την επόμενη ημέρα!! :wink:

Βεβαια το μωρό έρχεται κανονικά , εσυ το έχεις αγκαλίτσα κτλ

Την επόμενη ημέρα σε σηκώνουν οι νοσηλευτριες και τελειώνουν τα βάσανά σου και αρχίζουν τα αλλα......

Μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλά!!!!''''

MbGIp1.png

ελενηηηηηηηη ν ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και γρηγορα μπαμπας!!!!!!εμενα αρχισαν να μ εποναν οι συσπασεις!καουρες τελος,και ποναει η κοιλια μου χαμηλα που και π ου!καισαρικη κανουμ με τοπικη αναισθησι αωστε να συνεργαζεσαι κι εσυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς Ελενη που δεν ανέβασες καμιά τρελή περιγραφή.Για τους 9 μήνες διάβασα για τα πάντα.Στο μόνο που θέλω να είμαι στην άγνοια είναι για την ώρα του τοκετού.Δηλώνω φόβο οπότε προτιμώ να μην ξέρω τι θα γίνει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

trianmeli βρήκα μια ωραιότατη και συγκινητική περιγραφή μιας κοπέλας που γέννησε με καισσαρική και επισκληρίδιο! Θέλεις να την βάλω να την διαβάσεις??

ειχαμε παει για κρεπα και τωρα γυρισαμε, ήταν πολυ ωραια πραγματι και συγκινητικη. Σ΄ ευχαριστω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...