Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:oops: ντροπή μου :oops: έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου και το θυμίθηκα τώρα και τον πήρα τηλ.:oops: ενώ απο το πρωί είχαμε μιλήσει 2 φορές και δεν του είπα χρόνια πολλά :oops::(:shock::confused:

Ελένη να τον χαίρεσαι! Με το καλό να γίνει μπαμπάς! ;)

Δεν πειράζει δικαιολογείσαι.Είναι η αμνησία της γκαστρωμένης!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μαρη να με παρεις τηλ να ερθω στο νοσοκομειο εαν δεν με πιασουν οι πονοι κ να ερθω να σε δω κ εγω να τσεκαρω το κοσμο κ το δωματιο να σου φερω κ κανενα γλυκακι

Εννοείτε οτι θα σε πάρω! Να μην ξέρεις που θα είσαι μετά απο λίγες μέρες??? Τον κόσμο θες να τσεκάρεις ε??? ελπίζω να μην είναι αλβανοί!:mad:

MbGIp1.png

1) κοβετε το σεχ ΟΧΙ

2 ) ελενη να χαιρεσαι τον αντρα σου .

3) μην μου λετε για λεκανη κ πονους στην μεση δεν την παλευω

4) αληθεια λειπει η δημητρα που ειναι ??? λετε να εκανε την αρχη ????

Διαφημίσεις

1) κοβετε το σεχ ΟΧΙ

2 ) ελενη να χαιρεσαι τον αντρα σου .

3) μην μου λετε για λεκανη κ πονους στην μεση δεν την παλευω

4) αληθεια λειπει η δημητρα που ειναι ??? λετε να εκανε την αρχη ????

Ευχαριστώ πολύ Ποπάκι και εσυ οτι επιθυμείς, με το καλό το παιδάκι σου! Μπααααα η Δήμητρα είχε μπεί προχτές νομίζω η εχτές το βράδυ??????:confused: Πάει, είμαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου!

MbGIp1.png

Ελενη να το χαιρεσαι το αντρουλι σου,

Βασιλικη εγω την εγχειριση την ειχα κανει 13 χρονια πριν και δυστυχως τοτε ήταν περιορισμενα τα πραγματα, ήταν μεγαλη και η κυστη και συστραφεισα πανω στην σαλπιγγα και την ωοθηκη οποτε δεν ειχαν κι αλλη επιλογη επρεπε να τα αφαιρεσουν ολα...

Ξανθη κι εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι δεν θελω ουτε να ακουω ουτε να βλεπω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν θα δω το μωρο την ωρα που θα γεννηθει και μεχρι να ξυπνησω και να συνελθω, γιαυτο λεω να κανω επισκληριδιο να μη χασω αυτην την στιγμη...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ελενη να το χαιρεσαι το αντρουλι σου,

Βασιλικη εγω την εγχειριση την ειχα κανει 13 χρονια πριν και δυστυχως τοτε ήταν περιορισμενα τα πραγματα, ήταν μεγαλη και η κυστη και συστραφεισα πανω στην σαλπιγγα και την ωοθηκη οποτε δεν ειχαν κι αλλη επιλογη επρεπε να τα αφαιρεσουν ολα...

Ξανθη κι εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι δεν θελω ουτε να ακουω ουτε να βλεπω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν θα δω το μωρο την ωρα που θα γεννηθει και μεχρι να ξυπνησω και να συνελθω, γιαυτο λεω να κανω επισκληριδιο να μη χασω αυτην την στιγμη...

Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά και εσύ οτι επιθυμείς! Και εγώ θέλω να κάνω καισσαρική με επισκληρίδιο, έχει κάνει μια φίλη μου και είπε οτι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, όλα οκ! Εγώ το ζήτησα απο τον γιατρό μου και μου είπε να μιλήσω με τον αναισθησιολόγο, γιατί είναι θέμα αναισθησιολόγου.και εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο το θέλω, για να γεννήσω και να το δω κατευθείαν το μωρακι μου, οχι να περιμένω να συνέλθω απο την νάρκωση!

MbGIp1.png

Γεια σας και από μένα κορίτσια !! Μολις διάβασα και εγώ τα νέα σας !

Φρόσω και Νεκταρία πολύ χαίρομαι που γύρισαν τα μωράκια σας !!!

Αχ ναι?? Η Δήμητρα πήγε για γεννητουρια για πείτε !

Για ατμοκαθαριστή που λέγατε εμείς έχουμε της Karcher είναι τέλειος και καθαρίζουμε από καναπέδες, στρώματα κρεβατιών, κουρτίνες, χαλιά, και τις καρέκλες του αυτοκινήτου !!! Μπορείς να βάλεις νερό μέσα και να τα καθαρίσεις ή γίνετε και χωρίς σαν κανονική σκούπα εξαρτάται τι θες να κάνεις !! Φυσικά την πήραμε λίγο ακριβά αλλά είναι επαγγελματίκή αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 300 ευρώ ! :rolleyes:

Εγώ πήγα γιατρό χθες όλα καλά το μωρό γύρισε εδώ και καιρό τώρα και είναι 2600. Επίσης άρχισε η αντίστροφή μέτρηση μείνανε μόνο 15 μέρες τώρα !!!!

Σήμερα πήγα και κομμωτήριο έκανα το μαλλί τέλειο ανταυγεια το έκοψα και το χτένισα όλα μου στοίχισαν 75 ευρώ αλλά χαλάλι άξιζε τον κόπο. 4 ώρες ήμουν εκεί !!!

Επίσης έψαξα το θέμα να μάθω για τα ονόματα γιατί με τσάντισε ο παπας ο δικός μας! Πήρα τηλεφωνο στην μητρόπολη της ενορίας μας και ρώτησα για τα ονοματα και μίλησα με τον Δεσπότη. Βασικα τον ρώτησα για 2 ονόματα το Κυβέλη και το Σεμέλη και μου είπε ότι δικαιούμε να βγαλω όποιο θέλω γιατί ειναι και τα 2 αρχαία ελληνικά και το επιτρέπει η εκκλησία και του είπα για τον πατερ τον δικό μας ότι μου έκανε πρόβλημα και μου είπε πες του ότι μιλήσαμε και σου είπα ότι είναι οκ και να στο βαφτίση !!! Πολύ το χάρηκα !!! Και ελπίζω ότι όταν του πω θα δεχτεί και δεν θα βάλει πείσμα δεν ξέρετε και καμια φορα μπορέι να πάει κόντρα !!! Οταν τον βρω θα σας πω τα νεότερα ;)

Τώρα θα ήθελα την γνώμη σας πάλυ μεταξύ των 2 τελικών ονομάτων αν και νομίζω αποφάσισα ποιο θέλω αλλά για πείτε μια γνώμη πιο προτιματε από τα 2 ???

1. Κυβέλη

2. Σεμέλη

Α και σήμερα μόλις παρέλαβα και το μπουφ με το καινούργιο ύφασμα που παραγγειλα και μάρεσε πάρα πολύ !!!

Τώρα ακόμα περιμένω τα επιπλα σαλονιού και το τραπεζάκι της κουζίνας !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Για ατμοκαθαριστή που λέγατε εμείς έχουμε της Karcher είναι τέλειος και καθαρίζουμε από καναπέδες, στρώματα κρεβατιών, κουρτίνες, χαλιά, και τις καρέκλες του αυτοκινήτου !!! Μπορείς να βάλεις νερό μέσα και να τα καθαρίσεις ή γίνετε και χωρίς σαν κανονική σκούπα εξαρτάται τι θες να κάνεις !! Φυσικά την πήραμε λίγο ακριβά αλλά είναι επαγγελματίκή αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 300 ευρώ ! :rolleyes:

Εγώ πήγα γιατρό χθες όλα καλά το μωρό γύρισε εδώ και καιρό τώρα και είναι 2600. Επίσης άρχισε η αντίστροφή μέτρηση μείνανε μόνο 15 μέρες τώρα !!!!

Σήμερα πήγα και κομμωτήριο έκανα το μαλλί τέλειο ανταυγεια το έκοψα και το χτένισα όλα μου στοίχισαν 75 ευρώ αλλά χαλάλι άξιζε τον κόπο. 4 ώρες ήμουν εκεί !!!

Επίσης έψαξα το θέμα να μάθω για τα ονόματα γιατί με τσάντισε ο παπας ο δικός μας! Πήρα τηλεφωνο στην μητρόπολη της ενορίας μας και ρώτησα για τα ονοματα και μίλησα με τον Δεσπότη. Βασικα τον ρώτησα για 2 ονόματα το Κυβέλη και το Σεμέλη και μου είπε ότι δικαιούμε να βγαλω όποιο θέλω γιατί ειναι και τα 2 αρχαία ελληνικά και το επιτρέπει η εκκλησία και του είπα για τον πατερ τον δικό μας ότι μου έκανε πρόβλημα και μου είπε πες του ότι μιλήσαμε και σου είπα ότι είναι οκ και να στο βαφτίση !!! Πολύ το χάρηκα !!! Και ελπίζω ότι όταν του πω θα δεχτεί και δεν θα βάλει πείσμα δεν ξέρετε και καμια φορα μπορέι να πάει κόντρα !!! Οταν τον βρω θα σας πω τα νεότερα ;)

Τώρα θα ήθελα την γνώμη σας πάλυ μεταξύ των 2 τελικών ονομάτων αν και νομίζω αποφάσισα ποιο θέλω αλλά για πείτε μια γνώμη πιο προτιματε από τα 2 ???

1. Κυβέλη

2. Σεμέλη

Α και σήμερα μόλις παρέλαβα και το μπουφ με το καινούργιο ύφασμα που παραγγειλα και μάρεσε πάρα πολύ !!!

Μπράβο Κούλα, μια χαρά και τα δικά σου νέα.Αντε, κοντέβεις και εσυ! Με γειά τα καινούρια σου πραγματάκια, να τα χαρείς! Πιστεύω οτι ο παπάς δεν θα δεχτεί να στο βαφτήσει με κάποιο απ αυτά τα ονόματα γιατί απ την αρχή ήταν αρνητικός!:rolleyes: Εγώ ψηφίζω Κυβέλη!

MbGIp1.png

1. Κυβέλη

2. Σεμέλη

Με γεια τα καινουργια πραγματα και το μαλλι, σειρα να παιρνουμε τωρα για να τελευταιο ρεκτιφιε.

Κι εγω ψηφιζω Κυβελη και χαιρομαι που το εψαξες τελικα γιατι κι εμενα μου την ειχε δωσει ο δικος σας παπας.

Ελενακι νομιζω οτι εστω και με καισαρικη δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να παρεις το μωρο σου αγκαλια, εμενα ευτυχως ο γιατρος μου δεν το συζητα με επισκληριδιο θα παμε.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...