Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΔΕΝ ΑΥΑΞΑΝΟΝΤΙΑ Μ ΕΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ,,,ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΙΕ ςΤΟ ΒΑΡΟς ΤΟΥς!ΑΛΛΕς ΓΕΝΝΟΥΝ 4-5 ΚΙΛΑ ΜΩΡΑ!ουτε εχεις ιδιαιτερα ανεβασμενο ζαχαρο.....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ax bre koritsia i alitheia einai oti me exei psiloanxosei ligo auto to thema koita den mou eipe apolita kaisariki mou eipe kai gia texnitous ponous alla kai pali tha doume twra tin deutera mpaino sto 9 tha einai 36 ebdomadon enw kanonika 35 exo mperdeutei oti na nai mou eipe apo dw kai pera tha blepoume ti baros tha pernei kai tha krinoume ti na po elenikaram me kaisariki esy?????les na eimaste mazi xixixiix

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

nikx na se rotisw kati poso zygizei to moraki sou twra giati emena einai 34 ebdomades kai kati alla o uperixo mou to bgazei 35 k kati logou zaxarou kai zygizei 2600...

Το σάββατο που ήμουν 34+5μέρες μας το έβγαλαν 2500.Και μια βδομάδα πριν ήταν 2300.Ενώ τον πρηγούμενο καιρό μας έλεγαν οτι ηταν και 100 γρ πάνω απο το μέσο όρο τώρα μας λένε οτι είναι λίγο παρακάτω.Αλλά ο γιατρός μας είπε ότι είναι σχετικό αυτο.Τρεις γιατροι μπορουν να βγαλουν τρεις διαφορετικες τιμες.Μια χαρα ειναι το μπεμπέ σου. Στο μαιευτήριο συναντησα μια κοπέλα που το μωρο είχε παέι 3000+ λογω σαγχαρου και είχε πητ 12 νοεμβρη.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μην μου μιλάτε για σεξ!μετάτην αποκόλληση το απαγόρευσε ο γιατρός...είναι και μακριά τα γιάννενα,έχω ξεχάσει πώς γίνεται...τι θα κάνω μου λέτε?μήπως να πάρω κανα βιβλίο να κάνω καμιά επανάληψη στα sos?

Διαφημίσεις

ax bre koritsia i alitheia einai oti me exei psiloanxosei ligo auto to thema koita den mou eipe apolita kaisariki mou eipe kai gia texnitous ponous alla kai pali tha doume twra tin deutera mpaino sto 9 tha einai 36 ebdomadon enw kanonika 35 exo mperdeutei oti na nai mou eipe apo dw kai pera tha blepoume ti baros tha pernei kai tha krinoume ti na po elenikaram me kaisariki esy?????les na eimaste mazi xixixiix

Με καισσαρική θα παώ εγώ, γ'ιαυτό είναι προγραμματισμένη η ημερομηνία εισαγωγής μου στο νοσοκομείο για 15 του μήνα.Εγώ κοπελιές δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι την φυσιολογική γέννα!!!! όσο σκεύτομαι οτι απο εκεί κάτω θα βγεί ολόκληρο μωρό τρέμω απο τον φόβο μου! Καλύτερα με καισσαρική, να πάρω και την δόση μου :cool: να μην καταλάβω τίποτα...το μετά είναι το θέμα, ράμματα και πονοι, αλλά δεν το σκεύτομαι και τόσο, όσο τον φυσιολογικό τοκετό!

MbGIp1.png

Με καισσαρική θα παώ εγώ, γ'ιαυτό είναι προγραμματισμένη η ημερομηνία εισαγωγής μου στο νοσοκομείο για 15 του μήνα.Εγώ κοπελιές δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι την φυσιολογική γέννα!!!! όσο σκεύτομαι οτι απο εκεί κάτω θα βγεί ολόκληρο μωρό τρέμω απο τον φόβο μου! Καλύτερα με καισσαρική, να πάρω και την δόση μου :cool: να μην καταλάβω τίποτα...το μετά είναι το θέμα, ράμματα και πονοι, αλλά δεν το σκεύτομαι και τόσο, όσο τον φυσιολογικό τοκετό!

Με καισαρικη παω κι εγω, λογω του πλακουντα αλλα δεν μου εχει προγραμματισει την ημερομηνια εισαγωγης μου, μου ειπε οτι δεν θα εκβιασουμε καμια κατασταση οποτε θελει να βγει θα βγει αλλα με καισαρικη, τωρα εγω ειμαι το αντιθετο απο σενα την καισαρικη τρεμω δεν ξερω γιατι με εχει πιασει μια τρομερη φοβια, παρολο που οταν ημουνα 17 χρονων ειχα κανει γυναικολογικη επεμβαση, αφαιρεση κυστης 19 εκαταστων, ωοθηκης και σαλπιγγας και εχω την τομη της καισαρικης και την εμπειρια του χειρουργειου με τη μονη διαφορα οτι η ναρκωση ήταν ολικη. Θα ηθελα παρα πολυ να γεννησω φυσιολογικα δεν με τρομαζει καθολου. Πεινασα παλι...κακο κι αυτο...ολο πειναω...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Με καισαρικη παω κι εγω, λογω του πλακουντα αλλα δεν μου εχει προγραμματισει την ημερομηνια εισαγωγης μου, μου ειπε οτι δεν θα εκβιασουμε καμια κατασταση οποτε θελει να βγει θα βγει αλλα με καισαρικη, τωρα εγω ειμαι το αντιθετο απο σενα την καισαρικη τρεμω δεν ξερω γιατι με εχει πιασει μια τρομερη φοβια, παρολο που οταν ημουνα 17 χρονων ειχα κανει γυναικολογικη επεμβαση, αφαιρεση κυστης 19 εκαταστων, ωοθηκης και σαλπιγγας και εχω την τομη της καισαρικης και την εμπειρια του χειρουργειου με τη μονη διαφορα οτι η ναρκωση ήταν ολικη. Θα ηθελα παρα πολυ να γεννησω φυσιολογικα δεν με τρομαζει καθολου. Πεινασα παλι...κακο κι αυτο...ολο πειναω...

Εγώ έχω κάνει εγχείρηση στο χέρι, έβαλα λάμα, απο εκεί και πέρα έκανα κρεατάκια-αμυγδαλές και 3-4 φορές έχω κάνει παρακέντηση στην σπονδυλική στήλη, σου τραβάνε υγρό με την σύριγγα και είναι αρκετά επώδυνο!

MbGIp1.png

καλησπερα κοριτσια δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ με ποναει η λεκανη μου κ ημεση μου κ εκανα κ ολα τα παραπανω με το γουρουνο μου γουρουνιασαμε στο σεχ

Φροσσάκι, μην συζητάς για πόνους στη λεκάνη! Και εγώ όταν κάθομαι και σηκώνομαι, ειδικά τότε πονάω...ε ναι είναι και το σεξ στη μέση που χειροτερεύει την κατάσταση και πονάμε περισσότερο!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

οταν ημουνα 17 χρονων ειχα κανει γυναικολογικη επεμβαση, αφαιρεση κυστης 19 εκαταστων, ωοθηκης και σαλπιγγας και εχω την τομη της καισαρικης και την εμπειρια του χειρουργειου με τη μονη διαφορα οτι η ναρκωση ήταν ολικη. QUOTE]

τελικά έχουμε και άλλα κοινά πέρα απο την πητ!πέρσυ στις 10 οκτωβρίου αφαίρεσα και εγώ μια κύστη από την δεξια ωοθήκη μου 11 εκατοστών αφού πήγα επειγόντως στο νοσοκομείο με ακατάσχετους εμέτούς και οξύ κοιλιακό πόνο.η κύστη (που δεν ήξερα οτι την είχα)έπαθε ρήξη και μάλιστα πάνω στο αγγείο που την έτρεφε με αποτέλεσμα να χάσω πάρα πολύ αίμα.στο τσάκ με προλάβανε!βέβαια εμένα το αφαιρέσανε λαπαροσκοπικά αλλά έκανα 1 μήνα να συνέλθω.ντρέπομαι που το λέω ,άλλα ήταν άπό τους καλύτερους μήνες που πέρασα τα τελευταία χρόνια,αν εξαιρέσουμε το πόνο και τις ζαλάδες...

:oops: ντροπή μου :oops: έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου και το θυμίθηκα τώρα και τον πήρα τηλ.:oops: ενώ απο το πρωί είχαμε μιλήσει 2 φορές και δεν του είπα χρόνια πολλά :oops::(:shock::confused:

να σου ζήσει ελένη μου να τον χαίρεσαι!

Καράμ χρόνια σου πολλά και σύντομα με την κορούλα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...