Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Λάθος διατύπωση εννοώ αρνητικά ότι δεν έχω κάτι πάνω σε αυτό. Σίγουρα έχω περάσει ερυθρά μικρή είναι η μόνη αρρώστια που πέρασα. Μακάρι να είχα περάσει και ανεμοβλογιά αυτό φοβαμαι περισσότερο! Γενικά δεν τις διαβάζω τόσο εξεζητημένες εξετάσεις. Τα χαμε δει όταν βγήκαν μαζί με το γιατρό και δεν ξανά ασχολήθηκα!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ 4ο βασικα 3ο αλλα εχει κανονικες σκαλε ςγια πρωτο ανεβαινει; 2 σκαλες κανονικες σα σε οροφο γιατι εχει μαγαζι και δεν εχωουτε ενα ΧΡΟΝΟΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ....ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ...ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ξεφυγα μ ετη διατροφη και ειμαι μεσα στανευρ αμου...πρεπει ν αμπω σ επρογραμμα παλι οσο προλαβαινω αρχιζοντας απο τωρα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισάκι με το σεξ δεν αυξάνονται οι συσπάσεις? Εμάς μας είπε 32-36 βδομάδα να μην κάνουμε τίποτα για να μην έχουμε νωρίτερα τα γεννητούρια.Την παρασκευή μπαίνω στον μήνα.Ο άντρας μου φοβάται να κάνουμε πλεον κάτι αλλά τον έχω απειλήσει ότι θα τον βιάσω. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

με το σπερμα αυξανονται οι συσπασεις οχι με το σεξ,ανετα αν δενυπαρχει προβλημα μπορειτε ν ακανετε σεξ μεχρι 36η εβδομαδα,αλλα με προφυλαξη...τελος παντως οχι ελευθερα κι απο 36η εβδομαδα μπορειτε ν ακανετε πλεον ελευθερα για ν αξεκινησει φυσιολογικα η διαδικασια τοκετου,,,,

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

με το σπερμα αυξανονται οι συσπασεις οχι με το σεξ,ανετα αν δενυπαρχει προβλημα μπορειτε ν ακανετε σεξ μεχρι 36η εβδομαδα,αλλα με προφυλαξη...τελος παντως οχι ελευθερα κι απο 36η εβδομαδα μπορειτε ν ακανετε πλεον ελευθερα για ν αξεκινησει φυσιολογικα η διαδικασια τοκετου,,,,

Α ωραία.Οπότε απο κυριακή αρχίζουμε δουλειά.Αποπλάνηση τώρα. :tongue: Εγώ δεν μπορώ να περπατήσω κιόλας πολύ λόγω φτέρνας.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δε χρειαζετια να περπατας,παρε αναπαυσολια τη ςκαριολας και μεινε εκει,ασε στο συζυγο τα υπολοιπα!αχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΞΕΘΑΡΡΕΨΑ,ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΑ!ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Μ ΕΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΛΙ!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Χαχαχαχαχαχαχααααα έχω ρήξει πολύ γέλιο που σας διαβάζω βρε κορίτσια!!!!! Κισάκι μου αρέσει που είσαι κατατοπιστηκότατη! ''δοκιμασε την κλασικη,να εισαι τελειως ξαπλα...η κολπικα απο πισω.... '' χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Εγώ δεν τον ανέχομαι απο πάνω μου, δεν μπορώ να πάρω ανάσα,:shock: όσο απόσταση και να κρατήσει!:shock:nikx εγώ δεν του είπα οτι θα τον βιάσω, ίσα - ίσα που θέλει να με βιάσει εκείνος αν του πω όχι!!! Την έβαψα μιλάμε!

MbGIp1.png

σορρυ να το σβησωωωωωωωωω?????μισο γιατι ειναι λιγο σοκιν.....οκ?παω κι ερχομαι!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...