Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Στειλε να μας πεις! Εγώ είχα περάσει μικρή ερυθρά και ήταν όλα αρνητικά γι'αυτό δεν ξέρω 

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ ψηφίζω σεξ αντί για σκάλες! :lol: Σκάλες???? Τι σκάλες??? Ούτε στο ίσιωμα δεν δέχομαι να περπατήσω! :| Ποποπο έχω έναν πόνο χαμηλά στην κοιλιά κάτω-κάτω. Εχτές το βράδυ είχα πόνο περιόδο στην κοιλιά και στη μέση...

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

etsi ημουν την τεταρτη ελενιτσα.....με πονο περιοδου σα μνα μου ερχοταν ,μετα κανενα πονακι στην κοιλι ακαι στη μεση....τιποτα αλλο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μπα δεν το βλεπουμε ν αβγαινει ελενιτσα.....αχχχχχχχχχχχχχχχ!κι απο το γιατρο δενκαταλαβα τιποτα χτες....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!μόλις σηκώθηκα.με ξύπνησε ένας απο την δεη που χτύπαγε τα κουδούνια για να του ανοίξω για να μετρήσει το ρεύμα.έβλεπα και έναν εφιάλτη για το μωρό και από τα νεύρα μου δεν του άνοιξα!

και εμένα χθές όλο το απόγευμα και το βράδυ είχα συσπάσεις και λίγο πόνο χαμηλά.κάθε 20-30 λεπτά αλλά αφού το έριξα στον ύπνο( η γαιδούρα )μου πέρασαν κάπως.λέω αν είναι και γεννάω κάποια στιγμή θα το καταλάβω και θα ξυπνήσω,άρα ας κοιμηθώ λίγο τώρα...!!!χι!χι!τελικά λάθος συναγερμός!

παρεπιπτώντως και εγώ την νιώθω να κινείται αρκετά.μια κατεβαίνει η κοιλιά μου μια ανεβαίνει!χθές ήταν λίγο πιο πάνω από τον ομφαλό και σήμερα ξανανέβηκε μέχρι το στήθος!περίεργα πράγματα!!!

αποστηρωτή ούτε εγώ πήρα γιατί θέλω οπωσδήποτε να θηλάσω.ούτε μπιμπερό δεν πήρα να φανταστείτε.

καλα εκανες βασιλικη κι εγω 2 μεγαλα πηρ ακαι 2 μικρα,και πιπιλες 4 αχρειαστες να ειναι,2 για 0 και 2 για 4+...κιεμνα κινητικοτατο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εγώ πήρα μια πιπίλα, 0+, δεν πιστεύω τώρα στην αρχή να μας χρησιμεύσουν και τόσο! Βραστήρα περιμένω να μου δώσει μια φίλη αυτές τις μερες. Απο κινήσεις και εμείς καλά πάμε!

MbGIp1.png

Καλημερα κι απο εμενα, κι εγω χτες το βραδυ ειχα μια εφιαλτικη νυχτα, ξυπναγα συνεχεια με συσπάσεις, ποναγε ολο μου το σωμα δεν μπορουσα να βολευτω πουθενα, αφηστε τα κοριτσια. Το μωρο σημερα ομως ειναι ησυχο μεχρι στιγμη δεν κινειται πολυ, μονο λοξυγγα ειχε.

Ουτε εγω πηρα τιποτα, ουτε αποστειρωτες, ουτε πιπιλες, ουτε μπιμπερο, κι εγω θελω να θηλασω αλλα λεω να παρω κανενα μπιμπερο καβατζα να το εχω...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

α ο βραστηρας χρειαζεται.....για τον παποστειρωτη ελεγα οτι μπορει και να μη χρειαστει και αρκει το βρασιμο 20 έπτα σ εκαρσαρολα...καλημερα τριανμελι,κοριτσια εχω ενα πονο στηνκοιλια αλλα δνεμπορω να καταλαβω τι ειναι καιπου ακριβως ποναω,αλλα εχω εναν πονο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε ???

σημερα ξυπνησα 5 μετα 6 και μετ ετοιμαζομουν για ν παω για το ικα . να δωσω αιμα ουρα και ου πηραν αιμα επειδη εχω ρεζους αρνητικο το σπανιο . 8 η ωρα τελειωσα απο το ικα . συγχηστηκα πρωινιατικα κιολας . ιπποτιθεται προηγουντε οι εγκυες αλλα αυτο δεν ισχυει στο ικα τι ν πεις δηλαδη . εγω μπηκα . γρηγορα καποιες αλλες οως αστα ν πανε . εγω βρε παιδια μ δεν καθομαι καθολου ολο στους δρομους ειμαι . πρωτιμο το σεχ παρα το περπατημα αλλα μ την ανακαινηση που να κανεις ΣΕΧ και θελω και σαν τρελη χιχιιχιχιχ

δημητρα σου ειπα σαββατο θα γενησεις θα ειναι και σκορπιος κοπελα μου ...

Kαλημερα κ απο μενα

Βρε κοριτσια σας διαβαζω να συζητατε για σεχ κ αναρωτιεμαι οταν κανετε δεν πονατε? εμενα ο μικρος ισως επειδη ειναι τοσο πολυ χαμηλα δεν μπορω ουτε να το διαννοηθω να το κανω.οχι πως εχω την τρελλη διαθεση αλλα κ οταν τη ειχα κ ειπα να το δοκιμασω μ ενοχλουσε παρα πολυ..

εγω δυστυχως λογω πλακουντα δεν μπορω, ειναι απαγορευμενο αγαθο το sex απο τον 5ο μηνα, κι απο σκαλες αλλο τιποτα πρεπει σιγουρα να ανεβοκατεβαινω τις σκαλες 10 φορες την ημερα λογω σπιτιου αλλα τι να κανω δεν γινεται αλλιως κι εγω ειμαι και μαμουνι δεν μπορω να κατσω με τιποτα ολο δουλειες κανω κι ολο πανω κατω ειμαι... παω για ψωνια στο super τα λεμε μετα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα και απο μένα! Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ.Είχα πόνους περιόδου,ήθελα τουαλέτα αν 5 λεπτά και όλο το βράδυ ζεσταινόμουν.Οι ορμόνες μου πλέον έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Και εκεί που με πήρε ο ύπνος άρχισαν 7.30 να φτιάχνουν στο διπλανό σπίτι.Ξύπνησε και ο άντρας μες στο κέφι για κουβέντα.Τα νεύρα μου τσίτα σήμερα. :mad:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...