Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ μου απομενουν 33 μερουλες αντε ωραια . υπαρχει καποια κοπελα που ν την παρακολουθουν στο ιπποκρατειο ??εαν ναι θελω ν ρωτησω στον υπερηχο αναπτυξης που λεει ποσους ποντους ειναι τα μικρα μας? εχω πλεξει τα μπουτια μ και δεν θυμαμαι ποια απο εσας ειναι απο θεσσαλονικη συγχωρεστε με κοριτσια .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιος το χ3ζει το σκισιμο μωρε!τιποτα δε καταλαβαινεις εκει κατω εκεινητην ωρα..φωτια να στο βαλουν χαμπαρι δε θα παρεις:tongue: το ολο θεμα ειναι να βγει το κεφαλι!:tongue:

Holy Diver

to skisimo den ποναει,εκεινη την ωρα απο το τεντωμα δεν αιματωνεται και ειναι σα νεκρ οο δε νιωθεις τιποτα εκεινη την ωρα!το μωρο ειναι ακομη 2800,δε μ ε βλεπει πολ υετοιμη ακομη,αλλα τα νερα μπορει να σπασουν οποιαδποτε ωρα και στιγμητα συμπερασματα δικα σας!αχαχαχαχα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Δεν βλέπω κίνηση!

Πήγα σήμερα mothercare να παρω αποστειρωτή.Είδα έναν της avent 135ευρώπουλα! :shock: Μου ήρθε ένα εγκεφαλικό! Εσείς ποια μάρκα πήρατε?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

τι να κανουμε νικχ στο περιμενε να ερθει 22 του μηνος να μπουμε στο μηνα μας και εμεις :D:D:D:D:D:D:D

εγω αποστηρωτη δεν πηρα βρε κοριτσιαα θα μ τον παρουν δωρο χιχιιχιχιχι

ego pira ena tis chicco popi kai ego perimeno xaxxa na perasoun autes oi liges meres akoma les me to pou mpoume sto mina mas na gennisoume ax bre koritsia ama paroume olo ton 9 afiste kai oso pernaei o kairos anxonomai parapano kisha ego lew to poli kamia bdomada na pareis akoma kai oute den pisteuo parapano tora ti na po ama spasoun ta nera trexate podarakia mou xaxaxxa:D:D:D:D:D

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Λοιπόν εχθές τη νύχτα η μικρή έκανε τούμπες! Και σήμερα νιώθω να κλωτσάει πάλι αλλού! Αν ξαναγύρισε εν μία νυκτί θα τη σκοτώσω μόλις βγει! Αύριο θα πάω στη μαία του ανώδυνου να με ψηλαφίσει να δει πού είναι το σκασμένο! Γυναίκες!!!! Από την κοιλιά δείχνουμε χαρακτήρα ρε παιδί μου!!!

Αποστειρωτή δε χρειάζεστε βρε! Αφού όλες θα τα πάτε τέλεια με το θηλασμό! Αν χρειαστεί αποστειρώνετε με βράσιμο σε νερό σε ένα κατσαρολάκι για 10 λεπτά. Αν δεν θηλάσετε τελικά παίρνετε έναν! Ξέρω πολλές κοπέλες που βιάστηκαν κι έδωσαν ένα σωρό λεφτά και τελικά έμεινε στην αποθήκη ο αποστειρωτής επειδή θήλασαν! ;)

κι εμεναμου τον εδωσαν αλλιως δε θ αεπαιρνα,της κικο εχω!μια χαρα θα θηλασετε και δ εθα χρειαστειτε,αλλωστε και 20 λεπτα βρασιμο στην κατσαρολα μαι χαρα ειναι λεμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!

Αν ανεβοκατέβεις τόσες σκάλες και ΔΕ γεννήσεις θα κάνεις ένα μήνα να συνέλθεις φιλενάδα! Και μας περιμένουν δύσκολες ώρες,δεν είμαστε για τεστ κοπώσεως τέτοιες μέρες! :lol: Kάνε ατελείωτο σεχχχχ να το χαρεί κι ο άντρας σου. Αλλά θα μου πεις...παίζει να προτιμάς τις σκάλες από το σεχχχ τέτοια ώρα. Να σου πω κι εγώ τις σκάλες θα προτιμούσα! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...