Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα όλη μέρα!!!

σήμερα μπήκαμε στον μήνα μας,έτσι trianmeli?δεν είναι τέλειο?!!!

σαν χαζή κάνω από το πρωΐ,τους έχω τρελάνει όλους!πήρα στις 7 τον σύντροφό μου να του το πώ ,γιατί σιγά να μην θυμάται πόσες μου μείνανε και ο καημένος ήταν από τον ύπνο και τρομοκρατήθηκε οτι κάτι συνέβει!μέχρι να του εξηγήσω οτι απλά πήρα για μια καλημέρα τα είδε όλα:shock:!

νεκταρία και φρόσω πολύ χάρηκα για τα νέα σας,ευχόμουν καθημερινά να γυρίσουν τα μπεμπάκια σας...και να που τα κατάφεραν!πολύ πολυ ευχάριστα τα νέα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κίσα εγώ τον καναπέ τον καθαρίζω με ατμοκαθαριστή! Καθαρίζει τέλεια και απολυμαίνεται κιόλας. Εγώ πήρα έναν μικρό με 60Ε και μετάνιωσα που τσιγκουνεύτηκα να δώσω 150 να πάρω τον μεγάλο. Τον χρησιμοποιώ πολύ. Και το στρώμα της μπέμπας με αυτό το καθάρισα! Μέχρι και ο μπαμπάς μου τον λάτρεψε γιατί καθαρίζει την ταπετσαρία του αυτοκινήτου τέλεια!

αλήθεια έχει τόσες χρήσεις?δεν το ήξερα!απο που το προμηθευτήκες?και τι μάρκα είναι?

αλήθεια έχει τόσες χρήσεις?δεν το ήξερα!απο που το προμηθευτήκες?και τι μάρκα είναι?

Είναι Ariete. Το πήρα από το Electro World αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το έχει σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρικά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για κουρτίνες, χαλιά (αν δεν έχουν λεκέδες) ακόμη και τουαλέτες!!! Αν το αποφασίσεις σε συμβουλεύω να πάρεις το μεγάλο που παίρνει περισσότερο νερό και δεν αδειάζει τόσο γρήγορα. Επίσης το μικρό πρέπει να το μεταφέρεις στο χέρι ενώ το μεγάλο έχει ροδάκια και το σέρνεις σαν την ηλεκτρική σκούπα οπότε έχεις και τα 2 χέρια ελεύθερα. Εγώ σκέφτομαι να πάρω και το μεγάλο και να πάω το μικρό στο εξοχικό.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

trianmeli μου μη στεναχωριέσαι!Ούτε εγώ έχω κανένα πρόβλημα με το έντερο ίσα-ίσα όπως λες,αλλά την έβγαλα κι εγώ από την πίεση του μωρού. Έκανα και κιρσούς στο αιδοίο δεν ξέρω αν θυμάσαι που το έγραψα παλιότερα. Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς. Μετά τη γέννα θα υποχωρήσουν. Η κρέμα θα σε βοηθήσει και δε θα πονάς κι ίσως λίγο υποχωρήσουν.

Ατμοκαθαριστή ψάχνουμε κι εμείς τις τελευταίες μέρες! Της karcher έχουμε δει έναν και ψάχνουμε από πού να τον πάρουμε πιο οικονομικά και με περισσότερα αξεσουάρ. Σα σκούπα είναι πράγματι και είναι φοβερό εργαλείο όπως βλέπω!

Κάτα μην αγχώνεσαι για την κοιλιά! Και η δικιά μου είναι ψηλά. Και στο πρώτο μου μωρό ήταν ψηλά και το μωρό και ο τράχηλος, ο οποίος ήταν επίσης σκληρός κι όμως δεν χρειάστηκε καισαρική. Δεν πιστεύω να σου λέει τέτοια ο γιατρός σου... :|

Η Δήμητρα πού χάθηκε είπαμε??

καλησπερα στις ομορφες φουσκωτουλες ειμαστε το τελειο γκρουπ .

χαιρωμαι αφανταστα που σε με ρικες γυρησαν τα μπουμπουκια τους .

δημητρα 22 μπορει ν πας ν γενησειςς αλλα μπορει ν αλαξει κ η ωρα και να ειναι 23 εκτος αμα ειναι με καισαρικη .

παρεπιπτωντως 22 εχω γενεθλια κ μπενω στον μηνα μου . σημερα αυριο θ βαλει ο αντρας μ τ πλακακια κ ετα βαψημο κ γυψοσανηδες κ παραθυραα . η κουζινα θ ειναι ετοιμη τ αλλο σαββατοκυριακο .

οσο για το χθεσινο συμβαν πραγματικα δεν θελω ν το σχολιασωω μου ανεβενει το αιμα στο κεφαλι . πειτε κανενα νεο κοριτσια ?

Διαφημίσεις

kata ου σε ευχαριστω θ ατο σκεφτω γιααργοτερα,δεν το σκεφτηκα καθολου μεχρι τωρα,ειχε ημαμαμου ενεαν παλαι ακι χρησιμοποιουσε....!ποπακι ειναι αποληξη του εντερου απο το ζορι και βγαινμει προς τ αεξω,εχει αιμα καμια φοαρ ακαι πονο...στην εγκυμοσυν ηειναι συνηθες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ε καλε ενταξει σε 2 εβδομαδες πρεπει ν εχεις γεννητουρια . μια χαρα τελεια . να δω ποια θα κανει την αρχη του καλοσορισματος . ειναι λες και θα μας δωσει το συνθημα να αρχηζουμε ν γενναμε με την σειρα χιιχιχιιχιχ

τι κανετε κοριτσια χτες δε μπηκα.εχασα κατι????γεννησε καμια?μπα ε....

βαρεθηκα σας το ειπα?:tongue: πηγα γυναικολογο σημερα.αρχισα να ανοιγω λεει.ποτε γενναω του λεω?α δε ξερω λεει μπορει σημερα μπορει σε 5 μερες...μπορει σε 10:shock::evil:

Holy Diver

αχ βρε δημητρα με αγχωνεις εγω περνω κουραγιο απο εσενα αλλα με αγχωνεις . εκανες δυο παιδια .και περνω κουραγιο .

υπαρχουν γυναικες που να γεννησουν χωρις να σκηστουν στην σημερινη εποχη ???

εμενα πιο πολυ τρομαζω με τα ραμματα παρα το να γενησω πειτε με μαζοχα πειτε οτι θελετε αλλα και μονο που το σκεφτομαι παθενωψ τραλαλα που λεει ο λογος .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...