Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι επειδη το σαββατο ενιωθα σαν γηπεδο ποδοσφαιρου πηρα τον γιατρο τηλ κ μου θυμισε οτι ειχαμε ραντεβου σημερα για υπερηχο κ πηγα κ ειχε γινει το θαυμα το τερας γυρισε στην σωστη θεση του

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοπελούδες!!! Φρόσω δε θα το πιστέψεις! Έχουμε τα ίδια νέα! Σήμερα κορίτσια πήγα στο γιατρό κι ενώ μέχρι την Παρασκευή το ψηλάφισε η μαία ισχιακό, σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι επίσης γύρισε η μπουμπού μου!! Με λαχτάρησε αλλά τελικά γύρισε!

Βέβαια κρατάω πισινή γιατί είμαι 2οτόκος και μπορεί και να ξαναγυρίσει... Φτου-φτου μακριά!!! Εσύ Φρόσω δεν έχεις τέτοιο φόβο πλέον!!! ;) Με το καλό! Αχ Παναγίτσα μου να τη γλιτώσω κι εγώ την καισαρική που τόσο τη φοβάμαι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές και κοιλίτσες!:tongue: Μπράβο Νεκταρία, τέλεια τα νέα σου! Οπότε, μπορείς να ηρεμίσεις και εσύ! Ας ελπίσουμε οτι δεν θα ξαναγυρίσει η μπεμπούλα σου! Εγώ θα πάω την Δευτέρα στον γιατρό και ανυπομονώ, έχω και να του δείξω το ντόπλερ και να μου βγάλει εισητήριο για το νοσοκομείο!:tongue:

MbGIp1.png

Καλημερα κοριτσια κι απο εμενα,

mikio και Ladycat τελεια τα νεα σας αντε με το καλο να κρατησετε τα μωρα σας αγκαλια,

Βασιλικη καλο μηνα να εχουμε, με το καλο...

Σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα χτες το βραδυ ανακαλυψα μια αμμοροιδα και εχω πανικοβληθει, δεν το πιστευω, δεν εχω κλεισει ματι ολη νυχτα για να δουμε θα παρω σε λιγο το γιατρο μου,

παω να κανω καμια δουλει και να μαγειρεψω , ψαροσουπα σημερα, την τραβαει και η μερα.

Καλημερα και παλι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

koritsaki moy καλημερα,δενειναι τιποτα οι αιμορροιδες,απο το ζορι εινια,μετα τη γεννα θα φυγουν μη σε ανησυχει καθολου!πως ειστε οι υπολοιπες?εγω ποτε ενοχλησεις στην κοιλια,ποτε στη μεση,στην πλατη....αχ τι να καν ουμε!περιμενω να ερθον γιατον καναπε!σημερα εχω φιατρο ,θ απροσπαθησω να ενημερωσω το βραδακι,πολλα φιιλια την καλημερα μου σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Trianmelli, μην αγχώνεσαι. Όπως είπε και η kisha είναι από την εγκυμοσύνη και το ζόρι (δεν χρειάζεται να είσαι δυσκοίλια). Εγώ δεν είχα ποτέ και παρουσίασα τώρα.

Χρησιμοποίησα τη κρέμα της Nelson's η οποία είναι φυτική. Κάθε πρωί, μετά τη τουαλέτα πλύσιμο με σαπουνάκι και χλιαρό (ή κατά προτίμηση) κρύο νερό. Μετά κρεμούλα. Πλήσιμο και το βράδυ πριν τον ύπνο (χωρίς κρέμα). Τις άλλες ώρες, καθαρισμός με υγρά μωρομάντηλα (είχα πάντα στη τσάντα).

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Kαλημέρα!Κι εγώ δαγκωτό ψηφίζω nelsons για τις αιμορροΐδες και για τους κιρσούς βάζω επίσης! Είναι πολύ καλή. Και ξεκούραση θέλουν,όχι πολύ ορθοστασία τώρα που πιέζει με το βάρος του το μωρό. Και φυσικά όχι σφίξιμο στην τουαλέτα. Ελπίζω να μην έχεις θέμα δυσκοιλιότητας. Όλα αυτά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα εξαφανιστούν μετά τη γέννα. Και οι πόνοι κι όλα.

Εγώ Κισάκι πονάω πολύ από κάτω στους συνδέσμους της λεκάνης. Να πεθάνω! Προτιμώ τους πόνους της γέννας ειλικρινά! Κατά τα άλλα σύμπτωμα... χμ...να σκεφτώ... αυξημένη όρεξη! Τρώω τον αγλέουρα! :lol: Μετά τα 82 που με ζύγιζε ο ντοκ πριν 3 εβδομάδες σταμάτησα να ανεβαίνω στη ζυγαριά! Να δω ΑΝ και πότε θα ξαναπάω 58!

Φροσάκι μου την επισκληρίδιο φοβάσαι?? Παρομοίως ΚΑΙ την επισκληρίδιο φοβάμαι και ένα σωρό άλλα θέματα. Ο άντρας μου σε μια επέμβαση τα είδε όλα με την επισκληρίδιο... απαπα!

kalimera koritsia exei parei o andras mou ton upologisti paramasxala kai paizei mia blakeia paixnidi oli tin ora eleos kai den mporw na mpw xthes ekana yperixo i mpempoula itan 2600 peripou ligo megali alla ola ok mia xara! simera tha mou feroun ta pragmata gia to moro ante na doume ti wra!!!kai egw pisteyw apo telos tis bdomadas tha exoume gennitouria xixixi mwrakiaaaaaaaa

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

κοριτσια ευχαριστω πολυ, την πηρα την κρεμα, για να δουμε απλα με πηρε απο κατω γιατι εγω δεν ειμαι καθολου δυσκοιλια ισα ισα το αντιθετο, σημερα μπηκα και στον 9ο και λεω ειναι δυνατον τοσο κοντα στο τελος τωρα μου ετυχε και με πηρε απο κατω αλλα ενταξει τι να κανουμε το μωρο να ειναι καλα...

κισακι καλα νεα να μας φερεις.

Κοριτσια κι εγω ποναω χαμηλα, στη λεκανη, στη μεση, κι απο ορεξη αλλο μονο το φαι σκεφτομαι και το ψαρι μου εχει σπασει τη μυτη, παω να χτυπησω κανενα κομματακι...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κορίτσια! :)

Φρόσσω και Νεκταρία μπράβο στα μπεμπάκια σας!!! :D

Κίσα εγώ τον καναπέ τον καθαρίζω με ατμοκαθαριστή! Καθαρίζει τέλεια και απολυμαίνεται κιόλας. Εγώ πήρα έναν μικρό με 60Ε και μετάνιωσα που τσιγκουνεύτηκα να δώσω 150 να πάρω τον μεγάλο. Τον χρησιμοποιώ πολύ. Και το στρώμα της μπέμπας με αυτό το καθάρισα! Μέχρι και ο μπαμπάς μου τον λάτρεψε γιατί καθαρίζει την ταπετσαρία του αυτοκινήτου τέλεια!

Ρε κορίτσια, η κοιλίά σας έχει κατέβει; Γιατί τη δικιά μου τη βλέπω ψηλά ακόμα. Φοβάμαι κι εγώ για καισαρική. Δεν νίωθω καθόλου διαφορετικά και υποτίθεται ότι σε λιγότερο από 2 εβδομάδες είναι η ΠΗΤ μου. :confused:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...