Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα απο την εξέταση PAPP-A. Πήρα τώρα τηλ και μου είπε το απόγευμα θα έχει τελικά τις απαντήσεις. Άρχισα να αγχώνομαι...

Μη μου αγχώνεσαι. Όλα τέλεια θα είναι! Κάνε κάτι ν' απασχολήσεις το μυαλό σου και θα περάσει γρήγορα η ώρα:wink: Παρεπιπτόντως, πως σε λένε;

Μη μου αγχώνεσαι. Όλα τέλεια θα είναι! Κάνε κάτι ν' απασχολήσεις το μυαλό σου και θα περάσει γρήγορα η ώρα:wink: Παρεπιπτόντως, πως σε λένε;

Μπορείς να με φωνάζεις Χριστίνα! :D Μελίνα μου ήρθαν τώρα τα αποτελέσματα της μεσογειακής αναιμίας. Άκρη για την ώρα δεν έβγαλα. Δεν γράφει αν έχουμε το στίγμα, γράφει μόνο ότι θα συνεχιστεί μοριακή μελέτη και στους δυο και μετά θα δούμε. Αυτές οι εξετάσεις όταν είσαι άσχετος θες δεν θες σε αγχώνουν! Άντε να δουμε και τα απογευματινά αποτελέσματα τι θα δείξουν...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

πολυ καλη ειναι η αυχενικη ...

τις εξετασεις για τη μεσ. αναιμια που της εκανες??

δωρεαν και απολυτα εξειδικευμενα ειναι καπου στους αμπελοκηπους παραρτημα του Λαικου νοσοκομειου ....

πολλα ιδιωτικα εργαστηρια δεν δινουν ξαεκαθαρες απαντησεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μπορείς να με φωνάζεις Χριστίνα! :D Μελίνα μου ήρθαν τώρα τα αποτελέσματα της μεσογειακής αναιμίας. Άκρη για την ώρα δεν έβγαλα. Δεν γράφει αν έχουμε το στίγμα, γράφει μόνο ότι θα συνεχιστεί μοριακή μελέτη και στους δυο και μετά θα δούμε. Αυτές οι εξετάσεις όταν είσαι άσχετος θες δεν θες σε αγχώνουν! Άντε να δουμε και τα απογευματινά αποτελέσματα τι θα δείξουν...

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις Χριστίνα μου είναι να περιμένεις να σου τα εξηγήσει ο γιατρός σου. Η αυχενική σου είναι άριστη πάντως:D

Ναι το καλύτερο είναι να στα εξηγήσει ο γιατρός σου !!!

Λοιπόν κορίτσια εγώ για σήμερα σας αφήνω σχολάω και πάω να πάρω τον γιο μου από την μαμά :D Τον έχω πεθυμήσει τόσο πολύ !!! :D:D

Ξέχασα να σας ρωτήσω έμαθε καμιά από εσάς φύλο ??? Εμένα δεν φαινόταν καθαρά και είπε να περιμένουμε στο τέλος του μήνα. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ραντεβού έχω ή στις 26 ή στις 28 οπόταν αναγκαστηκα θα περιμένω ελπίζω όμως ως τότε να φανεί και να φανεί καθαρά :P

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

εγω εχω 19 μαη γιατρο ..

στην αυχενικη μου ειπαν μαλλον αγορι , εγω θελω αγορι , η εγκυμοσυνη μου ειναι για αγορι , η χασαπισσα μου ειπε οτι εχω αγορι ....

και περιμενω να δω στανταρ στην επομενη επισκεψη

αλλα σοβαρα , τωρα γερο να ειναι το μωρο μου και οτι θελει ας ειναι !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Ναι το καλύτερο είναι να στα εξηγήσει ο γιατρός σου !!!

Λοιπόν κορίτσια εγώ για σήμερα σας αφήνω σχολάω και πάω να πάρω τον γιο μου από την μαμά :D Τον έχω πεθυμήσει τόσο πολύ !!! :D:D

Ξέχασα να σας ρωτήσω έμαθε καμιά από εσάς φύλο ??? Εμένα δεν φαινόταν καθαρά και είπε να περιμένουμε στο τέλος του μήνα. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ραντεβού έχω ή στις 26 ή στις 28 οπόταν αναγκαστηκα θα περιμένω ελπίζω όμως ως τότε να φανεί και να φανεί καθαρά :P

σημερα γιορταζει ο κανακαρης σου!!!να τον χαιρεσαι πολυχρονος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Katerina σε ευχαριστώ αλλά έχει 1,5 μήνα που έκλεισε 1 χρονού ο γιος μου απλά κόλλησε εκεί το τικερακι και πρέπει να το αλλάξω. Σε ευχαριστώ πάντως !!!

Εγω ραντεβού με τον γιατρό έχω στις 26 Μαίου. Οπόταν έχω ακόμα 2 βδομάδες δεν με πειράζει όμως ο καιρός περνάει και δεν το καταλαβαίνω λόγω και του γίου μου και διάφορες δουλειες και υποχρεώσεις ξεχνιέμαι δεν είναι σαν την πρώτη εγκυμοσύνη που καθόμουν και περίμενα ! :)

Αύριο εχω ξένους σπίτι 30 άτομα για φαγητό και τρέχω να κανονιστώ και να ετοιμάσω φαγητά και 2 γλυκά :) Ευτυχώς ήρθαν χθες και μου έβαλαν τις κουρτίνες και μάρεσαν και πάρα πολύ !!! Και μου έφεραν και το χαλί αλλά αυτό θα το φυλάξω και θα το βάλω το χειμώνα! Ελπίζω να μην κουραστώ πολύ αύριο με όλα τα τρεχάματα και να είμαι καλά :)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα και από μένα. χθές πήγα στο γιατρό για αυχενική, όλα οκ όπως φάνηκαν και κατα 80% κοριτσάκι! (έτσι για να μην λένε μερικοί μερικοί οτι θα ήταν αγοράκι!) γερά να ναι και ότι να ναι!σήμερα ξύπνησα από τις 6, μαγείρεψα συμμάζεψα και φεύγω για την νομαρχία μπας και βγάλω καμιά άκρη με το pap-a. γνωρίζει κάποια, αν τα ταμεία το καλύπτουν?

Άλλαξα και το τικερακι μου και μια χαρά το βλέπω :D:P

30 ατομα στο σπιτι??χαρα στο κουραγιο σου!!!μεγεια τις κουρτινες !!!να χαιρεσαι το γιοκα σου , η δικια μου σημερα κλεινει τους 9 μηνες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...