Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Μου έχει τύχει δύο τρεις φορές, ναι. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν κακός κύκλος ή λάθος timing. Αλλά συμβαίνει. Κι εγώ σύνολο οκτώ ωοληψιες έκανα.

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μν αικοπελαμου το δωσαμε για βιολογικο...ειχε ν απλυθει απο μεσα πολυ καιρο και σ με αυτα τα φαρμκα σκοτωνοντι ατ α ακαρεα και οτιδηποτε θελει και λιγη προσοχη μετα....δεν ξερω αν αξιζει,ο καλοςμου φοβαται για αλλεργιες γιατι ειναικαι ο ιδιος αλλεργικος,εγω δεθ ατο εκαναα αν αποφασιζ αμονη μου!ειπαμε μεχριπου αποστειρωση?η μαμαμου ποναειο πολυ απο χτες την επιασε το ποδι απιο τημεση κουνιεται αλλα ποναει φοβερα,ειναι ξαπλα και μ επαρακαλαιε ναμη γεννησω αω απο κει τωρα|!θα τα πουμ εμετα κουκλιτσες!τελικκα δενηρθε αυτος για τον καναπε,...φιλια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μν αικοπελαμου το δωσαμε για βιολογικο...ειχε ν απλυθει απο μεσα πολυ καιρο και σ με αυτα τα φαρμκα σκοτωνοντι ατ α ακαρεα και οτιδηποτε θελει και λιγη προσοχη μετα....

Kisha, πόσο θα σου πάρει; (ο καναπές ειναι 3θέσιος;; )

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλησπερίζω τις φουσκωτές κοιλίτσες! Χθες δεν μπόρεσα να σας γράψω!Μάλλον ο υπολογιστής έχει κολλήσει ιό! :mad:

Βασιλική στο έχω ξαναπει σε θαυμάζω! Μπράβο και πάλι μπράβο! αχ σεφταλιές! τις τρώγαμε φοιτήτριες με την κουμπάρα με κυπριακή πιτούλα και χαλούμι! Έπρεπε τώρα στην εγκυμοσύνη να της έλεγα να μου στείλει κανένα πακετάκι με απ'ολα μέσα! ;)

Ποπάκι πως παει η ανακαίνιση? Τελειώνετε?

Δήμητρα στις 22 είπαμε θα γεννήσεις! Πες της μικρής λίγες μέρες της έμειναν! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

τι νεο ειδα εκεινη την ηλιθια που πεταξε το νεογεννητο στα σκουπιδια κ ειμαι εξαλλη

Φρόσω να υποθέσω ότι δεν αναφέρεσαι στο χθεσινό.Εγώ είδα χθες μια που άφησε το μωρό έξω απο την εκκλησία και είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο. Μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα.Άλλες κοπέλες προσπαθούν χρόνια για ένα παιδάκι και μερικές κάνουν 5 στη σειρά και τα πετάνε.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ΓΚΑΡΟΥΦ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΟΚΑΝΑΠΕς ΝΑΙ 3ΘΕΣΙΟς ΜΕ 5 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Σ ΕΜΑς Θ ΑΠΑΡΕΙ 75 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝΕΧΕΙΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩς Δ ΕΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 3 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙς ΙΔΙΩς ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ τελειως εκτεθειμενος

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΓΚΑΡΟΥΦ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΟΚΑΝΑΠΕς ΝΑΙ 3ΘΕΣΙΟς ΜΕ 5 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Σ ΕΜΑς Θ ΑΠΑΡΕΙ 75 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝΕΧΕΙΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩς Δ ΕΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 3 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙς ΙΔΙΩς ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ τελειως εκτεθειμενος

Απο Τετάρτη που αρχίζει η άδεια μου θα καλέσω και εγώ για βιολογικό καθαρισμό.

Εμάς το σαλόνι ειναι και το καθημερινό μας, και είμαι 16 χρόνια παντρεμένη. Ευτυχώς που δεν έχουμε καυσαέριο και όταν μπαίνουμε σπίτι αλλάζουμε ρούχα. Αλλά όλο και κάτι ύπνους έχουμε ρίξει - σίγουρα θέλει καλό καθάρισμα... Πριν έρθει ο μικρός

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε και γιατί όχι με γεννητούρια??:P Εγώ πάλι σήμερα πήρα τους δρόμους! Η μαμάκα είχε φτιάξει ρεβύθια και μιας και ο καιρός είναι βροχερός και σήμερα, ταίριαζαν πολύ ωραία! Βασιλική εγώ το νιάθω αυτό που λες στην λεκάνη 3-4 μέρες τώρα και όχι μόνο στην λεκάνη αλλά και πιο χαμηλά...συγκεκριμένα εχτές και σήμερα την ώρα που κατέβαζα το αριστερό μου πόδι μου απο το κρεββάτι για να σηκωθώ, έκανε ένα ''κρακ'' το κόκαλό μου στο πιπί και είχα πόνο για λίγο...Κορίτσια το σώμα μας διαμορφώνετε για να γεννήσουμε και εγώ πιστεύω οτι θα μπω στον μήνα μου και μετά απο λίγο θα σπάσουν τα νερά...πριν προλάβει να πάει 16 ο μήνας για να πάω με καισσαρική! Το πιστεύω αυτό πολύ έντονα!

MbGIp1.png

Ησυχία!!!! που να τη βρουμε... εγω τελειωσα ολο το σπιτι φαγαμε και ξαπλωσα τωρα ξυπνησα δεν αντεχα αλλο κομματια βεβαια θα αποτελειωσω αυριο που μπαινω στο μηνα μου κι εγω,

Βασιλικη δεν ειναι τελεια η αισθηση κι εγω ειμαι παρα πολυ χαρούμενη!!!:P

Ελενη οντως το σωμα μας διαμορφωνεται κι εγω το ιδιο πιστευω για να δουμε...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Φρόσω να υποθέσω ότι δεν αναφέρεσαι στο χθεσινό.Εγώ είδα χθες μια που άφησε το μωρό έξω απο την εκκλησία και είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο. Μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα.Άλλες κοπέλες προσπαθούν χρόνια για ένα παιδάκι και μερικές κάνουν 5 στη σειρά και τα πετάνε.

nai giua aythn την βλαμμενη λεω που μακαρι να την βρουν κ να την πανε ισοβια μεσα κ να μην την αφησουν να ξαναδει το παιδι της

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

και ενα ευχαριστω νεο το μωρο γυρισε με το κεφαλι οποτε την γλυτωσαμε την καισαρικη 000204AE.gif0002020B.gif

sig.asp?img=ad1

Αλήθεια! Τι ωραίο νέο ήταν αυτό Φροσάκι! Απίστευτο το μπεμπέ σου! Λες να είναι κορίτσι? Γιατί οι γυναίκες πάντα την φέρνουν τελευταία στιγμή! :tongue: :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...