Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Μου έχει τύχει δύο τρεις φορές, ναι. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν κακός κύκλος ή λάθος timing. Αλλά συμβαίνει. Κι εγώ σύνολο οκτώ ωοληψιες έκανα.

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια, σας διάβασα όλες και είδα οτι είστε καλά, εκτός απο κάτι νευράκια, δουλίτσες και συναχωμένα μωράκια! Εγώ σήμερα ξύπνησα στις 9 και κατά τις 1 πήγα με τον καλό μου βολτίτσα και για καφεδάκι και γυρίσαμε 7. Φάγαμε κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια! Λίγο να πλύνω τα πιάτα, λίγο να μαζέψω τα ρούχα που ήταν απλωμένα, λίγο να συμμαζέψω απο δω και απο κει, πέρασε η ώρα! Και εγώ έχω σκεφτεί κάτι κακό για την γέννα....οτι μπορεί να πεθάνω κατα την διάρκεια της γέννας και να ζήσει η μπέμπα μου :( και τι θα γίνει??? Πως θα μεγαλώσει χωρίς μανούλα??? Καλά που το αναφέρατε και εσείς γιατί νόμιζα οτι είμαι μοναδική! Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι οτι όλα θα πάνε καλά για όλες μας, οτι θα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας και θα είμαστε ευτυχισμένες οικογένειες...... απλά αυτές είναι κακές σκέψεις που κάνουμε λόγω ανασφάλειας....!

MbGIp1.png

κορίτσια μην άκουω χαζά όλα θα πάνε τελεία. Χαιρετίσματα από τη δήμητρα βγήκε έξω με τον άντρα τις -φαίρ είδα το ανεξέλεγκτη εκδίκηση. Παλι απέχει πολύ εδώ. Πηγα βόλτα κέντρο. τη μαμα μου την έπιασε το πόδι από τη μέση έβαλε ενέσεις ο γιατρόσ είπε 5 μέρες ξεκουραση με παρακάλεσε να μη γεννήσω ακόμη.. Γύφτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

με έπιασε παλι το έντερο και πονάει πλάτη και μέση το μωρό με πιέζει κάτω....καληνύχτα κούκλες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χτες τελικα πηγα για υπνο κατα τις 3..τοτε ηρεμησα λιγο!σημερα καλυτερα!περιμενω εναν κατα τις 10 για βιολογικο καθαρισμο του καναπε-δεν εχε πλυθει 3 χεονια κι εχει φαει 3 μετακομισεις....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kαλημερα κ απο μενα

Χαιρομαι που μοιραστηκα τη σκεψη μου κ ανακαλυψα οτι δεν ειμαι η μονη που εχω αυτες τις φοβιες.. ξαλαφρωσα

τελικα ολες τραβαμε μεγαλο ζορι με την καθαριοτητα οσο πλησιαζει ο καιρος

να ρθουνε τα μπιμπινια μας

και γω κισα 1η φορα επλυνα το σαλονι.δεν εννοω τα μαξιλαρια φυσικα που ακουμπαμε κ καθομαστε αλλα την επενδυση γυρω γυρω

ντρεπομαι αλλα αυτη ειναι η ..μαυρη αληθεια

Καλη βδομαδα σε ολες!

Καλημερα κι απο εμενα,

χαιρομαι που ειστε ολοι καλα (μαμαδες και μωρα), fire και εγω τους ιδιους φοβους εχω να μη σου πω και χειροτερους γιατι τρεμω στην ιδεα της καισαρικης εχω ακουσει και διαφορα αστα, οσο για το ζορι με την καθαριοτητα μεγαλο δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω θελω και να στρωσω τα χαλια προς το τελος του μηνα να ειναι ετοιμο το σπιτι. Ακουσα οτι θα δωσετε το αμαξι για βιολογικο καθαρισμο και μου γεννηθηκε η απορια τι ειναι πρωτη φορα το ακουω αξιζει?

Αντε καλη μερα να εχουμε παω για σιδερο και μαγειρεμα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα και από μένα

Μολις έφαγα το τοστ μου και πίνω το γαλατάκι μου. Εχω βάλει πλυντήριο πήρα τον γιο μου στο σχολείο και πήγα και σουπερμαρκετ. Τώρα θα κάτσω να κάνω κανα σκούπισμα σφογγάρισμα σίδερο και μαγείρεμα.

Τι καλό μαγειρεύεται σήμερα ??

Α εχω να μαγειρέψω και για τον γιο μου ! Διότι του κάνω διαφορετικό φαγητό τα λιώνω στο πλεντερ και τα παγωνω για μια βδομαδα !

Επίσης τους τηλεφωνό για τα επιπλά να δω αν ήρθανε και δεν απαντα κανείς τα νευρα μου

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα!βλέπω οτι όλες δεν βρίσκουμε ησυχία!!!!

σήμερα το αποφάσισα και ξεκίνησα σουπερ καθαριότητα στο υπνοδωμάτιό μου!ξέρετε κουρτίνες,τοίχους και λοιπά.είπα να το διαμορφώσω και λίγο για τον ερχομό του νέου μέλους.έκανα χώρο στην ντουλάπα,έπλυνα τα πράγματα που πήρα και που μου δώσανε και τώρα πάω να τα αποτελειώσω!τέλικά είναι υπέροχη αίσθηση και τα καθαρίζεις λες και είναι ιεροτελεστία...αύριο μπαίνω και εγώ στον μήνα μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!:P

κούλλα μου δεν θα μαγειρέψω τίποτα σήμερα γιατι μας έμειναν αρκετές σεφταλιές από χθές για αυτό και είπα να καθαρίσω σήμερα που είμαι πιο χαλαρή.το απογευμα όμως θα κάνω ατομικές κολοκυθόπιτες ( κολοκοτές όπως λέμε στην Κύπρο)μιαμ!τις έχω πεθυμήσει!!

Διαφημίσεις

ωραια αντε να δουμε ποια θα κανει την αρχη του καλοσορισματος και μετα ν πιασουμε σειρα ολες .

εγω εχω την τεταρτη αιμα ουρα και ν μ παρουν αιμα επειδη εχω ρεζους αρνητικο . πλεον πολυ δυσκολα κοιμωμαστε ολες ακομα κ ν γυρησουμε δεν μπορουμε ουφ δεν αντεχω αλλο

τελευταία(4-5μέρες) έχω μια αίσθηση οτι ''ανοιγουν'' τα κόκκαλα της λεκάνης.σαν να έχει γίνει πιο μαλακιά και να ανοίγει.δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς αλλά κάπως έτσι το νιώθω.έχει καμία παρόμοιο σύμπτωμα?

μπα δεν εχω ιδεα προς το παρων εγω το μονο π εχωειναι ν με εχει ταραξει ο μικρος κλωτσιες μπουνιες ν ανηγετε κ εγω δεν ξερω πως η κοιλια μ εχει γινει και εγω δεν ξερω πως ν τ περιγραψω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...