Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω τρωω ακαταπαυστα δεν ξερω τι μου συμβαινει

ή μαλλον ξερω.μ ολα αυτα τα master chef κ top chef καθε βραδυ ποσο ν αντεξω η γυναικα.χθες το βραδυ ενω δεν πεινουσα βλεπαμε καποιο απ αυτα και κατεβασα μισο κιλο φυστικια αιγινης

τουλαχιστον δεν μου κανουν αισθηση τα γλυκα

το κινεζικο απ την αλλη Κουλα πολυ αισθηση μου κανει

πω πω γλυξοξινο κοτοπουλο με νουντλς μιαμ μιαμ και με μπασματι δε με χαλαει

παπια πεκινουα

ααααααααααααααααααα λιποθυμω

Και μόλις πήρε και η μητέρα μου τώρα οτι θα μου στείλει σούβλα κυπριακή !!!! Τους αρέσει πολύ και έμαθαν και κάνουν μέσα μέσα και εγώ δεν λέω όχι γιαμ γιαμ ............

Ε πως να μην μπουν τόσα κιλά :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

και γω τρωω ακαταπαυστα δεν ξερω τι μου συμβαινει

ή μαλλον ξερω.μ ολα αυτα τα master chef κ top chef καθε βραδυ ποσο ν αντεξω η γυναικα.χθες το βραδυ ενω δεν πεινουσα βλεπαμε καποιο απ αυτα και κατεβασα μισο κιλο φυστικια αιγινης

τουλαχιστον δεν μου κανουν αισθηση τα γλυκα

το κινεζικο απ την αλλη Κουλα πολυ αισθηση μου κανει

πω πω γλυξοξινο κοτοπουλο με νουντλς μιαμ μιαμ και με μπασματι δε με χαλαει

παπια πεκινουα

ααααααααααααααααααα λιποθυμω

κι εγω κι εγω κουλα με το κινεζικο, αφηστε κοριτσια δεν σταματαω να σκεφτομαι το φαγητο τρωω και μετα απο κανενα 2ωρο ξαναπειναω τι πραγμα κι αυτο κι ολα τα περιεργα σκεφτομαι και μ΄ αυτα που λετε... μου τρεχουν τα σαλια, τοσες μερες σκεφτομουνα το φρικασε, μετα τους λαχανοντολμαδες τωρα μιλατε για κινεζικο μιαμ μιαμ μιαμ...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera!κιεγω ξυπνια απο τις 4,30 ...εβαλα πλυντηριοεπλυνα κατ ι πιατ ακαι ξαναεπεσε ηαι υπνο....κουλα περαστικα στο μικρο,το μωρο σημερα ειναιπολυ ησυχο πινω τσαγακι ,κουνιεται πολυλιγο χουζουρευει κι αυτο!αχ το εντερο δενεαρχιε χειροτερο και οταν σε πιανει,αρχιζει και τομωρο τρελο χορο αρχιζουν και οι συσπασει ςκαι....χαλια χαλια!εγω εχω και πονο εκεικατω...σα να ανοπιγει,οπως οτανπεριμενουμε περιοδοτην καλημερα μου να εχετε εινια μαι υπεροχη μερα!!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πολλές πολλές καλημέρες!τρέχω από το πρωΐ!απο τις 8 ξεκινήσαμε να κλαδεύουμε τα δέντρα και εγώ ήμουν επι του μαζέματος.και αφού τα φορτώσαμε πήγαμε και τα πετάξαμε στην χωματερή.τώρα φορτώσαμε και δεύτερο αυτοκίνητο αλλά δεν άντεξα άλλο και είπα να κάνω ένα διάλειμμα.έχει και μια διαβολεμένη ζέστη.πρέπει να έιναι πάνω από 30 βαθμούς!

τέλος πάντων...μπήκα να πώ την καλημέρα μου και για περισσότερα θα επανέλθω!

Καλέ Βασιλική πρόσεχε στην κατάσταση σου δεν κάνει !!! Πολλή προσοχή πάντως κάθισε ξεκουράσου και άσε τους άλλους για αυτές τις δουλειές !

Καλά εγώ συμβουλεύω τους άλλους και εγώ δεν πάω πίσω.

Ξάπλωσα 1 ώρα και τώρα κάθησα στον καναπέ έιπα να πω ένα γεια οι άντρες του σπιτιου κοιμόνται χεχε... :D:tongue:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα

σημερα ειχα πολλα νευρα

τετοια νευρα δεν ειχα ποτε στη ζωη μου

να γεννησω να ηρεμησω πριν καθαρισω κανεναν

Βασιλικη no comment, εκτος απο πολυταλαντη εισαι και ανθεκτικη φτου φτου

εγω αν εκανα αυτα που κανεις εσυ θα γεννουσα πολυυυυυυυ νωρις

κισα ειδες μουφα ταινια αν καταλαβα. ποια?

εγω ολο θελω να παω να δω το inception και ολο το αναβαλω

κανετε ποτε κακες σκεψεις για τον τοκετο?

εγω καμμια φορα σκεφτομαι οτι δεν θα τα καταφερω,οτι δεν θα με πιασει η επισκληρηδιος, οτι θα κανει καμμια παπαρια ο γιατρος και θ αφησει κουσουρι σε μενα ή το παιδι

ακομη και το κλυσμα που κανουνε μου φαινετε βουνο

γμτ

το μονο που εχω σκεφτει για τον τοκετο οτι μπορει να πεθανω κ να μεινει ορφανο το παιδι μου κ τα γατια μου εχω αφησει οδηγιες για τα δευτερα αλλα το παιδι μου ποιος θα το μεγαλωσει????

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

απαπα!τι λέτε βρε κορίτσια?μια χαρά θα πάνε όλα!η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ.οι πάντες και τα πάντα παρακολουθούνται με μόνιτορ.αν ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού και της μαίας δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!και μια και το άνοιξα αυτό το θέμα,παρόλο που η φύση μας έχει προικήσει με όλα αυτά τα ένστικτα ώστε να ξέρουμε πότε θα σπρώξουμε κλπ,κάποιες φορές λόγο άγχους βιαζόμαστε λιγουλάκι...για αυτό ένα και μόνο πράγμα να θυμάστε:προσπαθούμε όσο το δυνατόν αν ακούμε τις οδηγίες που μας λένε και να μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα από οτι είναι, γιατί να μας βοηθήσουν θέλουνε και επίσης κάθε πόνος φέρνει το μώρό μας πιο κοντά σε εμάς,άρα τους αντιμετωπίζουμε ως κάτι θετικό !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...