Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια σήμερα έφαγα σοκολάτα και ζαχάρωτα αλλιώς θα στουμπωνα δεν άντεξα. Ελπίζω να μην έκανα κακό στο μωρακι....εχω τύψεις θα μετρηθώ σε λίγο.11ουφ καμία φορά είμαι απαίσια-μόνο την πάρτυ μου σκεφτομαι...παλι απέχει καρέκλες και είχε τόσο όμορφη μέρα. Ευτυχώς πρόλαβα και αερισα το στρωμα του μωρου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κισάκι, χαλάρωσε...........18 μέρες σου έμειναν μόνο καλέ, απ'ότι είδα στο τικεράκι σου :tongue: καλά έκανες, έγκυος γυναίκα είσαι!!!! Δήμητρα δεν ξέρω τι είναι, μάλλον το κεφάλι της προφανώς, αλλά για να το λες εσύ κάτι ξερεις παραπάνω!

MbGIp1.png

ax ayto to kefali olo to stribei ekei katv kai ma wponaei,apapapa!ρε συ μ ετο σακχαρο αγχωθηκα γιατι γουρουνιασα,αλλα θα στουμπωνα ειλικρινα...ααππαπαπα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

elenikaram ευχαριστω πολυ, οντως ηταν πολυ ωραια σημερα πραγματικα μου ειχε λειψει, τβασιλικη τελεια τα πραγματα καλοριζικα να ειναι εισαι τυχερη που τα εχεις απο την ξαδελφη σου εμεις πρεπει να τα αγοραζουμε ολα, nikx τελεια τα νεα μπραβο ειδες ολα καλα και με το μπεμπη, αδικα ανησυχουσες παντως συμφωνω με την ελενη καλύτερα να είσαι κατα φαντασίαν ασθενής, Τέλειοι και οι λαχανοντολμάδες ζηλευω αφανταστα ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα... Δήμητρα, υπομονη κοντευεις μην εξαπτεσαι... εγώ τωρα ομως εχω εναν πονο αρκετα χαμηλα και εχω ακομα ενα μηνα, για να ξαπλωσω να δουμε τι γινει,Καληνυχτα κουκλες see you tomorrow...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μια και μια μου παει σαν τους φανταρους

απ τις 5 ειμαι ξυπνια σημερα γμτ

βλεπω κ τον αντρουλη μου που απολαμβανει τον υπνο του και μου ρχεται να του χωσω μια, λες και μου φταιει

καλα που ειστε και σεις κ μπορω να μιλησω σε καποιον αυτες τις περιεργες ωρες..

Nikx πολυ χαρηκα με τα νεα σου,στο πα οτι δεν θα ταν κατι..ηρεμησε και ευχαριστησου τις τελευταιες αυτες μερες

εμενα ρε κοριτσια θα μου λειψουν οι κλωτσιτσες στην κοιλια

αυτη η ιδιαιτερη επικοινωνια με το μωρο

χθες ηταν σχετικα ησυχος και με το που εβαλα το χερι στην κοιλια και του ειπα,θα δωσεις μια κλωτσιτσα στη μαμα που ανησυχει? τσουπ μου δωσε 2-3 και ηρεμησα

Βασιλικη εισαι οντως πολυ τυχερη που σου δωσαν ολα αυτα και μαλιστα σε καλη κατασταση.εμεις τ αγορασαμε ολα αδειασαν οι τσεπες μας.χαλαλι για το μωρακι μας

Κισα καμμια ενοχη να μη νιωθεις,η πειθαρχια και η αυτοσυγκρατηση που δειχνουν οι μανουλες που εχουν θεμα με το σακχαρο ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη.κανενα κακο δεν κανεις με το να ξεφυγεις καμμια φορα

Ελενη Δημητρα και trianmeli τα φιλια μου

Ουφ,ελπιζω ολες να κοιμαστε γλυκα

θα παρω κανα βιβλιο να διαβασω μηπως και αποκοιμηθω

Διαφημίσεις

μια και μια μου παει σαν τους φανταρους

απ τις 5 ειμαι ξυπνια σημερα γμτ

βλεπω κ τον αντρουλη μου που απολαμβανει τον υπνο του και μου ρχεται να του χωσω μια, λες και μου φταιει

καλα που ειστε και σεις κ μπορω να μιλησω σε καποιον αυτες τις περιεργες ωρες..

Ουφ,ελπιζω ολες να κοιμαστε γλυκα

θα παρω κανα βιβλιο να διαβασω μηπως και αποκοιμηθω

Καλημερα σε ολες,

fire, σε καταλαβαινω απο τις 5.30 ειμαι ξυπνια με τρομερους πονους στο εντερο μου και χαμηλα στην κοιλια μου, τελικα ομως ξυπνησε στις 7 με ξαναπηρε ο υπνος καθως χαζευα τηλεοραση και ξυπνησα τωρα.

Σημερα λενε για ακραια καιρικα φαινομενα κι εδω εχει τελεια μερα, παλι καλα γιατι στις 5 θα παμε σε μια βαφτιση αντε να σηκωθω να κανω καμια δουλεια ευτυχως γλυτωνω το μαγειρεμα θα παμε στην πεθερα μου να φαμε φρικασε...χιχιχι ωραια να εισαι εγκυος οτι ζητησεις στο φτιαχνουνε πλακα εχει... σειρα εχουν οι λαχανοντολμαδες...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μια χαρά είναι!έκανες καμιά δοκιμαστική δόση?δες και αυτά να πάρεις μερικές ιδέες και για τα παιδιά![ATTACH]994[/ATTACH]

candy.jpg&t=1

Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλική

Τα έκανα χθες και τα έβαλα και στα κουτάκια με την κορδελίτσα τους και τα έβαλα ψυγείο. Ναι είχα κάνει δοκιμαστική δόση και πέτυχαν. Αχ μωρέ τα έχω τυλιξει και δεν σκέφτηκα να τα βγάλω μια φωτο να σας δείξω πόσο όμορφα έχουν γίνει :-(

Μιλάμε κουράστηκα πάρα πολύ έχουν βγει 107 αμυγδαλωτά με 2 κιλά αμύγδαλα ;)

Πριν τα τελειώσω χθες με έπιασαν δυνατοί πόνοι και πέτρωνε η κοιλιά εγώ αντι να πάω να ξαπλώσω έβαλα πείσμα να τα τελειώσω και οι πόνοι δυνάμωναν :mad: Τελικά τα τέλειωσα είπα να πάω να ξεκουραστώ και αν δεν περασουν οι πόνοι τότε θα πήγαινα γιατρό !!! Τελικά μετά από 1 ώρα πέρασαν αλλά χθες είχα συνέχεια συσπάσεις και απόγευμα και το βράδυ νομίζω είναι τα λεγόμενα προπόνια άρα σημαίνει ότι κοντεύουμε !!!

Σας ευχαριστώ για τα περαστικά ο γιος μου είναι ήδη καλύτερα !!!

Ευτυχώς που τέλειωσα χθες τα κεραστικά γιατί αυριο θα κάνω άλλα πράγματα θα πάω να δω αν μου ετοίμασε το μπουφ και ελπίζω να με πάρουν τηλεφ να μου φέρουν τα έπιπλα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δήμητρα κουράγιο κορίτσι μου κοντεύουμε 18 μερες έχουν μείνει δεν το πιστεύω !!! Πότε ξεκινά η αντίστροφη μέτρησή ??

Από την μια θέλω να γεννήσω και από την άλλη σκέφτομαι τα ξενύχτια και την κούραση και δεν θέλω :mad:

Το καλό είναι ότι δεν είναι στο χέρι μας και θα έρθουν όποτε θέλουν ;) αλλιώς εγώ δεν θα αποφάσιζα ποτέ τι θέλω χεχεχε :D

Εχω ψιλοαγχωθεί γιατί ακομα έχω κάποιες δουλειές που δεν τέλειωσα και βλέπω ότι μόνο 18 μέρες εμειναν και αγχωνομαι. Ευτυχώς που έκανα και τα αμυγδαλωτά αντε να μου φέρουν και τον καναπέ και μετά μένουν οι πολυθρόνες με το ανάκλυνδρο που αυτά θα έρθουν μετά από 1 βδομάδα που θα ερθει ο καναπες :mad:

Και να έρθει και η Τετάρτη να φτάσω να κάνω καμια ανταυγεια στο μαλλί και να το κόψω και λιγάκι μην μείνω έτσι :-)

Πολλά ζητάω εεεε... όλα τα θέλω χεχεχε :-P

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

fire εγώ θέλω να ρίξω μια μπουνιά στον δικό μου όταν κοιμάται μακαρίως και ροχαλίζει κι από πάνω την ώρα που εγώ δίπλα του ξενυχτάω! :lol:

Kisaki μου κι εγώ σε θαυμάζω που μπόρεσες τόσο καιρό κι έδειξες τόση πειθαρχία. Εγώ δεν μπορώ να με κάνω καλά με τπτ ρε γμτ. Ένα σάκχαρο ίσως με σταματούσε... τώρα έχω ξεφύγει τελείως.

Βασιλική να δηλώσω ότι κι εσένα σε θαυμάζω που είσαι τόσο δραστήρια και φροντίζεις για όλους και για όλα. Τώρα στη 2η εγκυμοσύνη μου δεν μπορώ να φροντίσω ούτε τον εαυτό μου.

Σε όλες μας υπομονή κοριτσάκια, κοντεύει η ώρα! Το αστείο είναι ότι ενώ τώρα λέμε "άντε να γεννήσουμε!" μόλις γεννήσουμε θα μας λείπει πάρα πολύ! Η γεμάτη κοιλίτσα και τα κλωτσιδάκια! Έτσι δεν είναι Δήμητρα??? ;)

Εμείς τα ίδια...το μικράκι μου υποφέρει βγάζει 3 τραπεζίτες μαζεμένους και πολλά άλλα δοντάκια ασπρίζουν έτοιμα να σκάσουνκαι ξενυχτάει τρελά, κλαίει σπαρακτικά μες στη νύχτα, έχει μυξούλες και πολύ βήχα και σάλια που στάζουν μέχρι και στο πάτωμα! Τι τραβάει κι αυτό το καημένο.

Κατά τα άλλα Δευτέρα πάω γιατρό. Η μικρή δεν πρέπει να έχει γυρίσει... το νιώθω. Μάλλον θα κανονίσουμε αν θα πάμε πιο νωρίς για καισαρική ή αν θα με αφήσει μέχρι τέλους μπας και γίνει κανένα θαύμα... Χλωμό το βλέπω.

Κισάκι μου δεν γίνεται να γεννήσω φυσιολογικά που έλεγες. Κανένας γιατρός δε ρισκάρει να ξεγεννησει με ισχιακή προβολή, είναι πολύ επικίνδυνο για το μωρό. Με χαλάει πολύ αλλά δε γίνεται αλλιώς... :(

Κούλα μου μια χαρά θα τα προλάβεις όλα! Ντούρασελ είσαι κι εσύ! Τα αμυγδαλωτά είναι τρέλα! Άμα ξετυλίξεις κανένα να το φας πάρε το φώτο! ;)

Το παιδάκι σου είναι ακόμα αρρωστούλι? Πολλές ιώσεις ρε γμτ αυτή την εποχή. Κι εμένα με έχει μπερδέψει και δεν ξέρω αν είναι μυξωμένος από τα δόντια ή αν τον τριγυρίζει καμιά ίωση...

Διαφημίσεις

καλημερα ξανα!

τελικα με πηρε ο υπνος κατα τις 6,30 διαβαζοντας και ξυπνησα τωρα!!!

γιουχου! δεν ξερω απο ποτε εχω να ξυπνησω στις 11

Τελειααααααα

Αντε να χουμε μια ομορφη Κυριακη!!! :D

καλημερα ξανα!

τελικα με πηρε ο υπνος κατα τις 6,30 διαβαζοντας και ξυπνησα τωρα!!!

γιουχου! δεν ξερω απο ποτε εχω να ξυπνησω στις 11

Τελειααααααα

Αντε να χουμε μια ομορφη Κυριακη!!! :D

Να το σημειώσεις σε ένα ημερολόγιο να το θυμάσαι! Γιατί μετά με το μωρό θα το ξαναξεχάσεις! :tongue::lol:

Κούλα μου μια χαρά θα τα προλάβεις όλα! Ντούρασελ είσαι κι εσύ! Τα αμυγδαλωτά είναι τρέλα! Άμα ξετυλίξεις κανένα να το φας πάρε το φώτο! ;)

Το παιδάκι σου είναι ακόμα αρρωστούλι? Πολλές ιώσεις ρε γμτ αυτή την εποχή. Κι εμένα με έχει μπερδέψει και δεν ξέρω αν είναι μυξωμένος από τα δόντια ή αν τον τριγυρίζει καμιά ίωση...

Είναι πολύ καλύτερος σήμερα. Βασικα είχε μυξούλες και έκλεινε η μυτούλα με απότέλεσμα τα βράδια δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά και ξυπνούσε συνέχεια. Χθες βράδυ κοιμήθηκε σερί ευτυχώς !!! Μας έδωσε κάτι σταγόνες είναι πολύ καλές θαυματουργικές θα έλεγα και ένα σιρόπι του έκανε πολύ καλό !!! Αύριο θα τον πάρω σχολείο

Καλή η ιδέα σου θα τα βγάλω και μέσα στα κουτάκια και μετά όταν ανοίξω ένα θα το βγάλω και αυτό !! ;)

Νεκταρία μου εγώ σκέφτομαι με το νεογέννητο να μην μου ξυπνά και τον μεγάλο τα βράδια και δεν ξέρω τι να τον κάνω γιατί είνα και δύσκολος στο να κοιμηθεί δεν κοιμάται εύκολα ! :(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

κοριτσια σταματειστε να λετε τι ζητατε απ τις μαμαδες και τις καλες πεθερουλες σας να σας φτιαξουν για μαμ γιατι θα με πιασει καταθλιψη οσονουπω

Στο τσεπακι την εχω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...