Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πονουσε το στήθος και το ένιωθα σκληρό. Το πίεσα λίγο στο μπάνιο και είχε πολύ γάλα πρώτη φορά τόσο πολύ. Δε με πονάει τίποτα άλλο σήμερα μια μέρα πόνοι περιόδου μια μέρα τίποτα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο! Κισάκι μια χαρά σε βλέπω απο γάλα καλά πας, δεν έχεις και πόνους!;) Πόπη, δεν έχασες τίποτα, είμαστε στην αναμονή όλες!

MbGIp1.png

ναι οι πονοι τελος τι ηταν αυτο και τωρα ειμαιαι χαρα,απο συσπασει ςβεβαια μπολικες!!!δενξερω μι αμερ απονω μιαμερα η δυο ε ν ποναω!τι ναπω....κημερα ςειπα?καλημερα κουκλε ςμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ρε συ χτε ςμε πονουσε οσο τα πιεζα εβγαζαν γαλα μ ετο παραμικρο ενω αλλες φορες ελαχιστοκαι στοπ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kαλημερα απο μενα!

που ειστε τσουπριτσες? η ευχη μου επιασε!

κοιμηθηκα 9 ωρες,ξυπνησα ανανεωμενη και εκανα το σπιτι τζιτζι

τωρα ποναει λιγο η μεση μου αλλα οκ θα περασει

κισακι εγω κανενα ιχνος απο γαλα ή κατι τετοιο.ελπιζω πως οταν πρεπει θα ερθει

ελενη καλο σκ να εχουμε ολες

ποπακι χαθηκες..

να πηγε αραγε η nikx στο γιατρο να μας πει τι εγινε?

σημερα το μενου λεει καρμποναρα, λιγωθηκα χθες με τις συζητησεις περι παστιτσιου γιαμ γιαμ

και τα κιλα αυξανονται σταθερα!:oops:

Μια χαρά σε βρήσκω fire μου! Και τον ύπνο σου ευχαριστήθηκες και τις δουλίτσες σου τις έκανες!;) Μην μου αγχώνεστε με τα κιλά, τα μωράκια μας να μας να είναι καλά και μετά την γέννα θα μεταχειριστούμε το σώμα μας όπως θέλουμε! Και εγώ βγάζω γάλα αν πιέσω λίγο το στήθος. Απο τον Αύγουστο το έχω προσέξει, δεν ξέρω αν ήταν και απο πιο πρίν. όντως, που είναι η nikx? να μας πεί τι έγινε με τον γιατρό...Γενικά τα Σαββατοκύριακα χανόμαστε όλες! Αλλά είχε πεί απο χτες οτι θα πάει στην πεθερά της να φάει παστίτσιο!:tongue:

MbGIp1.png

πονουσε το στήθος και το ένιωθα σκληρό. Το πίεσα λίγο στο μπάνιο και είχε πολύ γάλα πρώτη φορά τόσο πολύ. Δε με πονάει τίποτα άλλο σήμερα μια μέρα πόνοι περιόδου μια μέρα τίποτα.

Να ΄μαι κι εγω, σημερα εχει πολυ ωραια μερα και ξεπορτισαμε απο το πρωι πηγαμε για καφε για ψωνια για φαγητο γυρισαμε κι ειπα να δω τι κανετε.

Κισακι τυχερη εγω ουτε ιχνος τιποτα αφου ανησυχω...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα;)

σήμερα ήμουν όλο το πρωί στη αγορά.αρχισαν τις εκπτώσεις από τώρα!20-50% απίστευτο!το μεσημέρι μου έφερε τα πράγματά της η ξαδέλφη μου.ρουχαλάκια μέχρι 1 έτους,καροτσάκι,ριλάξ,καθισματάκι αυτοκινήτου και μπανάκι-αλαξιέρα .τα περισσότερα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και τώρα τα πλένω!φυσικά μόνο τα 0-3μ.γιατί τα άλλα θα πάνε κατευθείαν στα γιάννενα και θα πληθουν εκεί.πέρα από τα έπιπλα για το παιδικό μάλλον δεν θα αγοράσω τίποτα εγώ.ίσως αγοράσω τον αποστειρωτή,αν δεν μου το φέρει ο αδελφός μου από αγγλία.βλέποντας και κάνοντας.αυτά τα σημέρινα μου νέα!

χαίρομαι που είστε όλες καλά.μάλλον το έχασα το στοίχημα με την Δήμητρα...ποιές έχουν σειρά?

Kalispera koritsakia mou! Pigame giatro kai ola itan kala! Ap'oti fainetai exw ginei kata fantasian asthenis! :)

O mpempakos mas einai 2500kg!twra tha pame pali se duo vdomades! Elpizw sti mia vdomada na min ta paiksw pali!

Kala ta les Eleni! Irthame sta petherika! Mi xasw kai to pastitsio! :P

Vevaia i mana eixe simera laxanontolmades!oneiro kai auto! Kai ta kila auksanontai!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γεια σααας τι κανετε?εγω σημερα εχω τετοια πιεση απο το μωρο στην ουρηθρα που εχω συνεχεια σουβλιες στο τετοιο μου και καθε 5 λεπτα κατουραω.τα νευρα μου.απο κουνημα κ κλωτσιες αλλο τιποτα με εχει ταραξει.συσπασεις καθε βραδυ ΠΑΝΤΑ και πονανε και πολυ.α στο καλο εχω βαρεθει και εχω κουραστει.η κοιλια μου εγινε 2 μετρα:evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

trianmeli, nikx και Βασιλική τέλεια, όμορφα νέα και από τις 3 σας! Βασιλική καλά θα κάνεις και τα υπόλοιπα θα τα πλύνεις στα Γιάννενα αργότερα, γιατί μέχρι τότε θα ξαναθέλουν πλύσιμο, οπότε μην παιδεύεσαι τζάμπα! trianmeli καλά έκανες και βγήκες! Και εδώ είχε όντως πολύ όμορφη μέρα αλλά εγώ κλείστικα μέσα! nikx μην σε νοιάζει, καλύτερα να είσαι κατα φαντασίαν ασθενής παρά να έχεις κάτι -χτύπα ξύλο- και να μην πηγαίνεις στον γιατρό! Τέλειοι και οι λαχανοντολμάδες...μάλλον θα πω στην μαμά να μου φτιάξει αυτή την εβδομάδα! Ο μπεμπάκος σου μια χαρά είναι!:PΔήμητρα, πάλι μες στα νεύρα είσαι! εγώ έχω εναν πόνο απο χτες πού και πού με πιάνει, πολύ χαμηλά στην κοιλιά, εκεί που αρχίζει το :oops: πιπί :oops: μου σχεδόν! Εχτές την ώρα που έπλενα τα πιάτα με έπιασε και δεν μπορούσα ούτε να κάνω βήμα! Ήθελα να πάω να ξαπλώσω και δεν μπορούσα!:cry:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...