Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νικχ μου εγω δενεκανα καμι αεξεταση ...ουτε κολπικη...τελος παντωκατιθα ξερει ο γιατρος....αλλα δ ενομιζωνα ειναι αμνιακα υγρα...ειναι φυσιολογικα κι εγω καποιε ςμερεςς εχω διαφανα σα νερο και καποιε ςπολυ πηχτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου είχε πει να κάνω αυτή τη βδομάδα εξέταση για στρεπτοκοκκο γιατι αν γεννησεις λεει φυσιολογικα χρειαζεται.μου πηραν δειγμα απο μπροστα και απο πισω :oops: και στο χαρτι γραφει οτι βρεθηκε εντερόκοκκος. οταν τον ρωτησα αν πρεπει οπωσδηποτε να παρω αντιβιωση μου ειπε ναι γιατι μπορει να οδηγησει αργοτερα σε ορολοιμωξη.

Σημερα έχω αρκετα υγρα σαν νερακι απο το πρωι.Δεν ειναι οπως τα υγρα που εχω συνηθως γι'αυτο ανησυχω.Στανταρ στο τελος δεν θα ειναι τιποτα.εχω γινει κατα φαντασιαν ασθενης! :shock:

περίεργο σε εμάς δεν κάνουν τέτοιες εξετάσεις...πάντως κάποια από τα στελέχη του είναι φυσιολογικά στο έντερο.εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και δεύτερη ιατρική γνώμη.

νικχ μου εγω δενεκανα καμι αεξεταση ...ουτε κολπικη...τελος παντωκατιθα ξερει ο γιατρος....αλλα δ ενομιζωνα ειναι αμνιακα υγρα...ειναι φυσιολογικα κι εγω καποιε ςμερεςς εχω διαφανα σα νερο και καποιε ςπολυ πηχτα

και γω ετσι.δεν εκανα καμμια κολπικη καλλιεργεια και τα υγρα που εχω "παιζουν" και σε υφη και σε ποσοτητα

πιστευω οτι δεν εχεις τιποτα κ ολα θα ναι καλα

καλη ξεκουραση μελινα

περίεργο σε εμάς δεν κάνουν τέτοιες εξετάσεις...πάντως κάποια από τα στελέχη του είναι φυσιολογικά στο έντερο.εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και δεύτερη ιατρική γνώμη.

Μερικοί γιατροί έχουν πρόγραμμα δικές τους εξετάσεις...και εμένα όταν ο γυναικολόγος μου μου ζήτησε να κάνω ντόπλερ ο γιατρός του ικα δεν δεχόταν να μου τις γράψει! :shock: Και η φιλενάδα μου που γέννησε τον Ιούλιο δεν έκανε καν ντόπλερ! Και εγώ επίσης δεν έκανα μια κολπική στην αρχή της εγκυμοσύνης!

MbGIp1.png

Ρωτησα και αλλες κοπέλες και μου είπαν οτι την έκαναν αυτή την εξέταση.Γενικά ο γιατρός μου εχει το κακό-καλο να είναι λίγο ψειρας.Με το παραμικρο που θα δει με βαζει για επιπλεον εξετασεις.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Ρωτησα και αλλες κοπέλες και μου είπαν οτι την έκαναν αυτή την εξέταση.Γενικά ο γιατρός μου εχει το κακό-καλο να είναι λίγο ψειρας.Με το παραμικρο που θα δει με βαζει για επιπλεον εξετασεις.

Ε πάλι καλά, καλό είναι αυτό.Αν δεν μας πολυκοιτάνε έχουμε παράπανα και με το δίκιο μας! Γιατί στο κέντρο μάνας και παιδιού που πηγαίνω εγώ κυριολεκτικά βαριούνται να γράψουν μια εξέταση!!!!! Συγκεκριμένα τον Ιούλιο που εγώ προσωπικά ζήτησα να μου γράψει έναν απλό υπέρηχο να κάνω, μου είπε επι λέξη ο γιατρός: Τι με βάζεις και γράφω τώρα!!!!!:shock: Και όσες φορές έχω παέι εκεί, εννοείτε οτι τις περισσότερες έχω τσακωθεί!:mad:

MbGIp1.png

ειναι πραγματικα θεμα του καθε γιατρου τι εξετασεις θα κανεις.

προσωπικα με βοηθησε πολυ ψυχολογικα το γεγονος οτι ο δικος μου δεν ειναι ψειρας κ μονο οταν κατι δεν του αρεσει καθολου το ψαχνει περισσοτερο.

οταν λεω οτι σε ολη την εγκυμοσυνη εχω κανει 4 γεν.αιματος 1 ουρων κ την ζαχαρεως με κοιτανε ετσι:shock: και ισως εχουν δικιο

γεια σααααας τι κανετε???ποια εχει πρασινα υγρα???στα πρασινα υγρα τρεχεις στο γιατρο με τη μια...προφανως το μωρο εχει δεθει και εχει κανει κακα του οταν συμβαινει κατι τετοιο

τι νεα?εγω δε προλαβαινω να πολυμπαινω γιατι εχω κ τους γονεις μου εδω...αλλα δεν αντεχω αλλη αναμονη,....βαρεθηκαα....δεν αντεχωωω

Holy Diver

γεια σααααας τι κανετε???ποια εχει πρασινα υγρα???στα πρασινα υγρα τρεχεις στο γιατρο με τη μια...προφανως το μωρο εχει δεθει και εχει κανει κακα του οταν συμβαινει κατι τετοιο

τι νεα?εγω δε προλαβαινω να πολυμπαινω γιατι εχω κ τους γονεις μου εδω...αλλα δεν αντεχω αλλη αναμονη,....βαρεθηκαα....δεν αντεχωωω

που εισαι Δημητρα? μας ελειψες

με τη μαμα ολα καλα?

μια χαρα προς το παρων,...νομιζω οτι εχει εκπαιδευτει πλεον:tongue: κ μενα μου λειψατεεεε!ακομα δεν εχουμε τα πρωτα γεννητουρια!αντε να δουμε ποια θα κανει την αρχη...!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ακανεδε ςμια μ μιαμ!!!!!!!δημητρα κουραγιο!!!!φιλαι κουκλες κλεινω να κανω μπανιο και ν αδω μαστερ σεφ,ολο χαζευω το κρεβατι!που να κανα και παιδικο εκει θ αεμενεα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι εννοεις 10ωρος χαχαχα καλο:tongue: τελευταια φορα που το εκανα αυτο ηταν πριν 5 χρονια:tongue: αν κοιμηθω 6ωρο θα ειμαι κ τυχερη :tongue: τωρα με το μωρο....2-3 ωρες και αυτες σπαστες θα ειναι:|

Holy Diver

Πού είσαι βρε Δήμητραααααα.......?! Μια χαρά τα λες fire, μακάρι να είναι συνεχόμενος 10ωρος ο ύπνος αλλά μην ξεχνάς οτι λεχουμε και συχνωουρία! Μήπως να βάλουμε καθετήρα????:D Καληνύχτα και καλό ξημλερωμα!

MbGIp1.png

Τελικα δεν τα καταφερα εχω προβλημα με πεθαινει η μεση μου και δεν μπορω να βολευτω με τιποτα.

Για τα πρασινα υγρα και εγω αυτο ξερω απο το γιατρο μου οτι εχει κανει τα κακα του το λεγομενο μηκωνιο και πρεπει να γεννηθει αμεσως.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...