Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωτοασπίδες γιατί να πάρουμε πως θα ακούμε το παιδί μετα ???

Επίσης γιατί ειδικά παντόφλες με λάστιχο από κάτω ??? Εγώ έβαλα από αυτές που είναι ρούχο και σαγιονάρες για το ντους :confused:

Τα σουρωτά νυχτικά δεν τα κατάλαβα ούτε εγώ.

Επίσης έχω βάλει και σίδερο μαλλιών χεχεχε ....

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας την έβαλα όπως την είχα βρει.Και εγω την ίδια απορία είχα για τα σουρωτά.όπως δεν ήξερα τι ήταν οι λαβέτες.

Κούλλα έγραφε ωτοασπίδες στην περίπτωση που στο δωμάτιο κάποια απο τις άλλες κοπέλες ροχαλίζει. :tongue: Και μάλλον εννοούν αν είσαι σε ιδιωτικό που δεν το έχεις το μωρό δίπλα σου.

Πήρα τον γιατρό και αυριο πάω να με δει.Μου είπε ότι τα υγρα αυτά μπορεί να είναι και αμνιακό υγρό.αυτο μας έλειπε.επίσης θα πάρω αντιβίωση γιατί είμαι σε αρχή ουρολοίμωξης. :-( :-(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Σας την έβαλα όπως την είχα βρει.Και εγω την ίδια απορία είχα για τα σουρωτά.όπως δεν ήξερα τι ήταν οι λαβέτες.

Κούλλα έγραφε ωτοασπίδες στην περίπτωση που στο δωμάτιο κάποια απο τις άλλες κοπέλες ροχαλίζει. :tongue: Και μάλλον εννοούν αν είσαι σε ιδιωτικό που δεν το έχεις το μωρό δίπλα σου.

Πήρα τον γιατρό και αυριο πάω να με δει.Μου είπε ότι τα υγρα αυτά μπορεί να είναι και αμνιακό υγρό.αυτο μας έλειπε.επίσης θα πάρω αντιβίωση γιατί είμαι σε αρχή ουρολοίμωξης. :-( :-(

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην είναι αμνιακό υγρό και εγώ έχω έτσι όπως λες και ο γιατρός μου είπε ότι δεν έιναι αμνιακό υγρό γενικά είναι από τα υγρά που είναι φυσιολογικά τώρα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και περαστικά με την ουρολοίμωξη

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ουρολοιμωξη??

βρες χυμο cranberry και πιες.αν ειναι βιολογικος ακομη καλυτερα.τη γλυτωσα απειρες φορες πινοντας απ αυτο

το αμνιακο υγρο νομιζω οτι ειναι πρασινο

αχ εχω νυστάξει ε λογικό είναι με 3 ώρες ύπνου μόνο χθες το βράδυ όχι νομίζω πράσινο είναι όταν ενεργηθεί το μωρό και πρεπει να πας αμέσως στο μαιευτήριο και σε γεννάνε έτσι νομίζω εγώ

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

μπορει κουλα μου τι να πω

θυμαμαι το γιατρο που μου ειπε οτι τα υγρα γενικα να μη τα φοβαμαι και οτι ειναι συνηθες φαινομενο,αν ομως ειναι πρασινα να παω να με δει αμεσως..

μπορει να σημαινουν και κολπιτιδα ή κατι παρεμφερες

nikx πήγαινε στο γιατρό να σε δεί όπως σου είπε για αν ξέρεις τι γίνετε και να ησυχάσεις! Και εγώ νομίζω οτι πράσινο είναι όταν ανεργηθεί το μωρό όπως λέει και η Κούλα, το έχω ξανα ακούσει αυτο!

MbGIp1.png

νικχ moy an ειναι τρεχει συνεχομενα ισως ειναι αμνιακο υγρο,αν οπως τ ακανονικα υγρ ααπλα ειναι διαφανα ειναι υγρα κολπου...κι εγω ειχα καποιες εβδομαδε ςπριν,υποκιτρινα εινα ιτ ααμνιακα υγρα.δε νομιζω ν αειναι,ουρολοιμωξη πως βρεθηκε εκανες γενεικη ουρων η καλλιεργεια???

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

koulam περαστικο στον γιο σου ελπιζω να περασει γρηγορα,

nikx δεν ξερω να σου απαντησω ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο,

μια χαρα η λιστα κοριτσια εγω πηρα κι ενα πιστολακι για το μαλλι,

κουκλες καλο βραδυ κι εγω σημερα δεν νιωθω πολυ καλα και ειμαι ολη μερα ξαπλα τα λεμε αυριο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

λοιπόν...το μωρό ενώ βρίσκεται στην μήτρα παράγει ούρα και κόπρανα τα οποία έχουν την ονομασία μηκώνιο.τα ούρα που παράγουν οι νεφροί τα ουρεί μέσα στο αμνιακό υγρό.τα κόπρανα όμως πώς παράγονται αφού δεν τρώει?μπορεί να μην τρώει αλλά καταπίνει αμνιακό υγρό!παράλληλα παράγεται και χολή που έχει χρώμα πράσινο.έτσι τα πρώτα ''κοπρανα''του μωρού, το μηκώνιο δηλαδη, έχουν αυτή την περίεργη σύσταση και το πράσινο χρώμα.τα κόπρανα φυσιολογικά δεν αφοδεύονται πρν την γέννηση με εξαίρεση την περίπτωση που το μωρό ξεπεράσει κατά πολύ την ΠΗΤ ή στρεσαριστεί πολύ κατά τον τοκετό,χρωματίζοντας στο αμνιακό υγρό πράσινο.για αυτο θεωρείται παθολογική κατάσταση τα πράσινα υγρά.φυσιολογικά είναι διαυγή και διάφανα(πώς είναι όταν έχεις ουρήσει 50 φορές σε μικρό χρονικό διάστημα και χάνεται το κίτρινο χρώμα?κάπως έτσι ας πούμε)

χριστίνα μου το παθαίνω και εγώ αλλά δεν ειναι ανησυχιτικό.μιλάμε για ελάχιστη ποσότητα όμως δηλαδή ίσα ίσα που βρέχεται το σερβιετάκι και φυσικά άχρωμα!

νικχ moy an ειναι τρεχει συνεχομενα ισως ειναι αμνιακο υγρο,αν οπως τ ακανονικα υγρ ααπλα ειναι διαφανα ειναι υγρα κολπου...κι εγω ειχα καποιες εβδομαδε ςπριν,υποκιτρινα εινα ιτ ααμνιακα υγρα.δε νομιζω ν αειναι,ουρολοιμωξη πως βρεθηκε εκανες γενεικη ουρων η καλλιεργεια???

Μου είχε πει να κάνω αυτή τη βδομάδα εξέταση για στρεπτοκοκκο γιατι αν γεννησεις λεει φυσιολογικα χρειαζεται.μου πηραν δειγμα απο μπροστα και απο πισω :oops: και στο χαρτι γραφει οτι βρεθηκε εντερόκοκκος. οταν τον ρωτησα αν πρεπει οπωσδηποτε να παρω αντιβιωση μου ειπε ναι γιατι μπορει να οδηγησει αργοτερα σε ορολοιμωξη.

Σημερα έχω αρκετα υγρα σαν νερακι απο το πρωι.Δεν ειναι οπως τα υγρα που εχω συνηθως γι'αυτο ανησυχω.Στανταρ στο τελος δεν θα ειναι τιποτα.εχω γινει κατα φαντασιαν ασθενης! :shock:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Βασιλική μου με τα αμυγδαλωτά λέω να τα φτιάξω την Δευτέρα στις 18/10 έτσι το είχα κανονίσει γιατί στις 19/10 έχω γιατρό και στις 20/10 κομμωτήριο οπότε θα τα φτίαξω την Δευτέρα και μου είπαν που ρώτησα σε ζαχαροπλαστείο ότι διατηρούνται 20 μέρες και πιο πολύ στο ψυγείο !!! Οπόταν νομίζω θα είναι οκ αν τα φτιάξω στις 18/10 εεε τι λες εσύ ???

μια χαρά είναι!έκανες καμιά δοκιμαστική δόση?δες και αυτά να πάρεις μερικές ιδέες και για τα παιδιά!post-27275-14825440523979_thumb.jpg

candy.jpg&t=1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...