Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φορμακι εξοδου για το μωρο,εσωρουχο του,σκουφακι ,καλτσακαι γαντακαι μαωρου! αν παρεις νυχτικες τιραντ αοπως εγω παρ εκαι κανενα ρομπακι....η ζακετα

κοντομανικες πηρα

σημερα αγορασα κ μια ωραια πυταμουμα με κουμπακια μπροστα απ τα M n spenser ειχε και 20% εκπτωσεις

και μην ξεχασει ςτα χαρια,βιβλιαριο υγειας,2 ταυοτητες γονεων,ληξ,πραξη γαμου και επιθετου τεκνων

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

λογικα τ απαντααπλα γιανα το βγαλει ςθ αχρειατσεις πραγματα....

λοιπον θα το βγαλουμε με το πορτ μπεμπε

εχω παρει φανελενια σεντονακια για το πορτ,μια λεπτη μαλλινη κουβερτουλα

εσωρουχακι φορμα εξοδου σκουφακι καλτσακια

αυτα

για το μαιευτηριο μου παν 2-3 κουβερτουλες αγκαλιας για να μην ακουμπαει πανω μου οπως λες

και μην ξεχασει ςτα χαρια,βιβλιαριο υγειας,2 ταυοτητες γονεων,ληξ,πραξη γαμου και επιθετου τεκνων

ω ναι! αυτα τα πηρα πριν 1 μηνα απ τα κεπ

εκανα κ εξουσιοδοτηση στον αντρουλη να παει στο ικα μετα

Διαφημίσεις

Fire αυτή τη λίστα είχα βρει και όλες οι άλλες που έψαξα παρόμοιες ήταν.

Για τη μαμά

2 νυχτικά ή πιτζάμες αν σας βολεύουν καλύτερα τα οποία θα είναι ελαφρά, μιας και στα νοσοκομεία έχει αρκετή ζέστη.

1 ρόμπα

2 ζευγάρια κάλτσες

2 - 3 σουτιέν θηλασμού

αρκετά εσώρουχα βαμβακερά ή εσώρουχα μιας χρήσης

πετσέτες μπάνιου και προσώπου

παντόφλες με λάστιχο από κάτω

σαγιονάρες για το ντους

ρούχα εξόδου

είδη προσωπικής υγιεινής και καλλυντικά (σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμες, σφουγγάρι ξυραφάκια, σερβιέτες λοχείας (όχι ταμπόν), αποσμητικό, χτένα, σεσουάρ, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, τα προϊόντα μεϊκ-απ σας, κοκαλάκια

υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ή μωρομάντηλα

κρέμα για τις θηλές από 100% λανολίνη

επιθέματα στήθους

πλαστικές σακούλες για τα άπλυτα

εξετάσεις εγκυμοσύνης

κινητό και φορτιστής

φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα

βιβλίο ή περιοδικά

ωτοασπίδες

Για το μωρό

φορμάκια εσώρουχα

1 ρόμπα

σουρωτά νυχτικά

γάντια

καλτσάκια

πάνες αγκαλιάς

λαβέτες

κουβέρτα

σεντονάκια για καλαθούνα

πιπίλα

κάθισμα αυτοκινήτου για μεταφορά στο σπίτι

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γεια σας και από μένα κορίτσια !!!!

Σήμερα όλα ανάποδα μου πάνε άλλα υπελόγιζα να κάνω και άλλα έγιναν :-(:mad:

Είχα ραντεβού στο κομμωτήριο σήμερα αλλά δυστηχώς δεν πήγα το ακύρωσα γιατί αρρώστησε ο γιος μου και δεν τον πήρα σχολείο αλλά πήγαμε παιδίατρο. Οπόταν έφαγα όλο το πρωίνο μου στον παιδίατρο φαρμακείο και πήγα και πήρα και ένα μαξιλάρι που ανασηκώνετε το κεφαλάκι μου το συστησε ο παιδίατρος γιατί βοηθάει λέει και στα νεογέννητα αλλά και στα μωρά που έχουν γρίππη και είναι κλειστή η μυτούλα. Και το έβαλα στον γιο μου σήμερα που έχει γρίππη !! Όλη μέρα ήταν ανήσυχος άστε χάλια σήμερα η μέρα τίποτα δεν έκανα.

Ευτυχώς η κομμώτρια μου έβαλε άλλο ραντεβού την Τετάρτη στις 20/10 μια και στις 19/10 έχω γιατρό ! Οπόταν νομίζω οκ θα είναι δεν νομίζω να γεννήσω μέχρι τότε !!!

Χθες όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα το πολύ να κοιμήθηκα 3 ώρες λόγω του ότι ξυπνούσε συνέχεια ελπίζω απόψε να είναι καλύτερα τα πράγματα !!!

Σας ευχαριστώ για τα ονόματα από ότι βλέπω πιο πολύ προτίμηση έχουν τα πιο κάτω με την σειρά που τα βάζω

1. Κύνθια

2. Διώνη

3. Μυρσίνη

4. Λυδία

5. Εμμέλεια

Βρε κορίτσια το Μυρσίνη είναι κανένα λουλούδι μου θυμίζει κάτι σε λουλούδι δέντρο δεν ξέρω για πείτε αν έχετε ιδέα.

Βασιλική μου με τα αμυγδαλωτά λέω να τα φτιάξω την Δευτέρα στις 18/10 έτσι το είχα κανονίσει γιατί στις 19/10 έχω γιατρό και στις 20/10 κομμωτήριο οπότε θα τα φτίαξω την Δευτέρα και μου είπαν που ρώτησα σε ζαχαροπλαστείο ότι διατηρούνται 20 μέρες και πιο πολύ στο ψυγείο !!! Οπόταν νομίζω θα είναι οκ αν τα φτιάξω στις 18/10 εεε τι λες εσύ ???

Αλήθεια η κοπέλες που έχετε και άλλα παιδάκια θα κεράσατε και στο σχολείο τα υπόλοιπα παιδιά ??? Δεν ξέρω τι κανουν σε αυτές τις περιπτώσεις και τι κερνάνε σοκολάτες ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κορίτσια να μαι και γω! Μόλις τελείωσα κάτι δουλίτσες στο σπίτι! Μια χαρά οι λιστες σας, αν και κάτι ξεχάσουμε θα μας το φέρουν οι αντρούληδες η κάποιοι συγγενείς μας!;)nikx μου εγώ δεν έχω παρατηρήσει υγρά..τι να σου πω...

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...