Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aααααααα παστίτσιο χωρίς κιμά, δεν λέει καλέ! Βασιλική τι είναι τα δάχτυλά? Πως γίνονται? Απο ονομασία πάντως δεν με ενθουσιάζει...''σήμερα θα φάμε δάχτυλα'' :shock::confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α σουπερ,γιατι με τα δικα μου θα μεναμε νησικες!!!!!4 εχω....και ο ενας κανει για 3!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

http://www.kasarolla.com/2010/01/syntagh-binteo-dahtyla-kyriwn.html

μπειτε και δείτε!

βασικά λέγονται ''δάκτυλα κυριών'' από το σχήμα τους αλλά όλοι τα γνωριζουν απλά ως ''δάκτυλα''.

Διαφημίσεις

Καλησπέεερα!

Αχ γιατί γράφετε για παστίτσιο και εγώ θα φάω φακές! μπλιαχ! ευτυχως πηρε τωρα η πεθερά και με ρώτησε τι φαι θέλω για αύριο και εννοείτε οτι ζητησα παστιτσάκι.

Και εγώ δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ.Ξυπνησα κάποια στιγμή και θυμήθηκα οτι δεν είχα νιώσει για πολλές ώρες το μωρό και αγχώθηκα.

Ευτυχώς το πρωι με θυμήθηκε.Έφτιαξα και τα νυχάκια μου τώρα γιατί για να σκύψω να τα κάνω μόνη μου ούτε συζήτηση.Έτοιμη για το μαιευτήριο. :P

Κishaki λες να προλάβεις και την Δήμητρα? ;)

Ksanthi μόλις βάλεις τα πράγματα στο δωμάτιο θα νιώσεις πολύ όμορφα.Κάθε τόσο πάω και χαζευω το δωμάτιο.Την κούνια την βάλαμε στο δωματιο μας και λέμε να το κοιμήσουμε απ'ευθειας εκεί. Το πορτ-μπεμπε μου φαίνεται σκληρό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μπειτε και δείτε!

βασικά λέγονται ''δάκτυλα κυριών'' από το σχήμα τους αλλά όλοι τα γνωριζουν απλά ως ''δάκτυλα''.

Με το 'κυριών' μάλλον εννοουν αντρικά δάκτυλα,γιατί για γυναικεία είναι τεράστια! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Με το 'κυριών' μάλλον εννοουν αντρικά δάκτυλα,γιατί για γυναικεία είναι τεράστια! :tongue:

χα!χα!στην αρχή είναι κυριών, αλλά μόλις τα τηγανίσεις γίνονται πρησμένα δάκτυλα γκαστρωμένων γυναικών!!!

μπειτε και δείτε!

Σαν τηγανίτες μοιάζουν!

MbGIp1.png

Καλησπερα κ απο μενα!

Κατεβηκα στην αγορα κ σημερα αλλα αυτο ηταν δεν το ξανακανω,δεν αντεχω πανω απο 2 ωρες,μου πεσε και η πιεση ευτυχως ηρθε ο καλος μου να με παρει γιατι θα σωριαζομουνα

Εγω σημερα για 2η φορα στην εγκυμοσυνη μου εφαγα πιτογυρο κ δεν μ αρεσε κιολας

Κισα και μεις θα το δωσουμε για βιολογικο καθαρισμο κανα 10ημερο πριν την πητ.με γεια κ την κουνια! εγω θα τον εχω απ την αρχη στο κρεβατακι του και στο πορτ μπεμπε οταν θα τον εχω στο σαλονι

Μελινα μια φορα το μηνα πηγαινα κ γω δεν εκανα ουτε ντομπλερ ουτε τοκογραφο.την τελευταια φορα ομως μου πε οτι πλεον αν 2 βδομαδες

Αυτα για αρχη

Σας φιλω ολες παω να απλωσω το κορμακι μου βαι βαι

nikx αν δεν σου ναι κοπος γραψε τι εβαλες στη βαλιτσα σου να κανω ενα τσεκ,λεω να τη φτιαξω και γω το σκ

φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπέεερα!

Αχ γιατί γράφετε για παστίτσιο και εγώ θα φάω φακές! μπλιαχ! ευτυχως πηρε τωρα η πεθερά και με ρώτησε τι φαι θέλω για αύριο και εννοείτε οτι ζητησα παστιτσάκι.

Και εγώ δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ.Ξυπνησα κάποια στιγμή και θυμήθηκα οτι δεν είχα νιώσει για πολλές ώρες το μωρό και αγχώθηκα.

Ευτυχώς το πρωι με θυμήθηκε.Έφτιαξα και τα νυχάκια μου τώρα γιατί για να σκύψω να τα κάνω μόνη μου ούτε συζήτηση.Έτοιμη για το μαιευτήριο. :P

Κishaki λες να προλάβεις και την Δήμητρα? ;)

Ksanthi μόλις βάλεις τα πράγματα στο δωμάτιο θα νιώσεις πολύ όμορφα.Κάθε τόσο πάω και χαζευω το δωμάτιο.Την κούνια την βάλαμε στο δωματιο μας και λέμε να το κοιμήσουμε απ'ευθειας εκεί. Το πορτ-μπεμπε μου φαίνεται σκληρό.

Μια χαρά πεθερούλα έχεις βλέπω! Και εμείς την κούνια στο δωμάτιό μας την βάλαμε!

MbGIp1.png

Εγω σημερα για 2η φορα στην εγκυμοσυνη μου εφαγα πιτογυρο κ δεν μ αρεσε κιολας

nikx αν δεν σου ναι κοπος γραψε τι εβαλες στη βαλιτσα σου να κανω ενα τσεκ,λεω να τη φτιαξω και γω το σκ

2η φορά? Ας μην πω καλύτερα πόσες φορές έχω φάει. :oops:

Fire θα την βάλω το απόγευμα γιατί τώρα είμαι σε άλλον υπολογιστή.Στο ίντερνετ το έψαξα και εγώ. Καλό θα είναι να πούμε όλες τι θα έχουμε μέσα γιατί όλο και κάτι θα ξεχάσουμε(ειδικά οι πρωτάρες).

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μια χαρά πεθερούλα έχεις βλέπω! Και εμείς την κούνια στο δωμάτιό μας την βάλαμε!

Α δεν έχω παράπονο.Πάμε μόνο τα σκ και τους βλέπουμε και πάντα μαγειρεύει ότι θέλω εγώ.Συνήθως είναι παστίτσιο την μια μέρα. :D

Ελπίζω και μετά να συνεχιστεί αυτό και να μην τρώμε φαγητά που δεν αντέχω...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

2η φορά? Ας μην πω καλύτερα πόσες φορές έχω φάει. :oops:

Fire θα την βάλω το απόγευμα γιατί τώρα είμαι σε άλλον υπολογιστή.Στο ίντερνετ το έψαξα και εγώ. Καλό θα είναι να πούμε όλες τι θα έχουμε μέσα γιατί όλο και κάτι θα ξεχάσουμε(ειδικά οι πρωτάρες).

ναι κοριτσαρα οποτε εχεις χρονο και διαθεση

να εγω θα γραψω τι εχω σκοπο να βαλω κ με συμπληρωνετε

2 νυχτικες

1 πυτζαμα

3 σουτιεν θηλασμου

2-3 φανελακια

πετσετα μπανιου-προσωπου

5-6 σλιπακια (περιπου σαν της γιαγιας μου)

καλτσες

παντοφλες κ σαγιοναρες

ενα ζευγαρι φορμες να κυκλοφορω στη κλινικη ανετα

ψευδοθηλες σιλικονης

σερβιετες (δινουν και κει βεβαια)

επιθεματα στηθους

detoil

οινοπνευμα

βαμβακι

Αυτα εχω στο μυαλο μου :rolleyes:

λεκανης μιας χρησης

νεσεσερ με σαμπουαν αφρολουτρα κτλ

φορμακι εξοδου για το μωρο,εσωρουχο του,σκουφακι ,καλτσακαι γαντακαι μαωρου! αν παρεις νυχτικες τιραντ αοπως εγω παρ εκαι κανενα ρομπακι....η ζακετα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...